Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
I dzisiejsze foto Oli 😉[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/6/olart.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/6215/olart.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
A tak to zapomniała pogratulować Łukaszkowi że wreszcie zaczął raczkować 🤪 😘 😘 😘

• Mamusie
No jestem jestem na jednym i ja ale reszte ze mną usunełam- wolałam nie ryzykować hahaha
Jak będzie kolejna taka to dam Ci znać 😁
Oleńka i Jej kitki !! Boziu jakie fajne !! Ola wygląda na starszą niż 11 miesięcy - taka duża Dziewczynka z niej 🙂 Ja dam Wam Ali o ile mi się uda bo coś image mi szaleje dzisiaj .....

Kasiu współczuje że nie macie teraz czasu dla siebie ale i zazdroszcze,widać że się kochacie i napewno to jest dojrzałe uczucie bez zawirowań tak samo jak u Gosi 🙂
ma czas na dom,prace i bycie super kobietą dla tarzana 🙂
a u nas raz jest super by na inny dzień były kłótnie ☺️
gosia ja tez uwielbiam kitki twojej Oleńki 😁

• Mamusie
Kasiu, tak niestety jest w tych czasach... coś za coś 😞
Ola jakie ma długie włosy!! można już jej warkoczyki robić 😁
A Alusi nie widać grzywki obciętej przez mamę, bo znowu bawiła się paluszkami w kontakcie 😁 🤪 🤪 🤪
Obie dziewczynki śliczne 🙂 jak to grudniowe dzieciaczki 😁
A zdjęcie Dominika z mamusią przesłodkie 🙂 słitaśne bym nawet rzekła hahaha 🤪 🤪 🙃 🙃

• Mamusie
DD 🙂

Sylwia, mieszkanie superowe ! Mój gust hehe 😉
Czitosik, Olunia jest cudna! I wygląda na starszą 🙂
Pigi, malutka śliczna i wydaje mi się , że podobna do Ciebie 🙂
Ninka, cieszę się, że macie dobre wyniki 🙂 Zdrowie przede wszystkim 🙂

Jutro idę na rozmowę jako pracownik obsługi klienta w energetyce więc może się coś wykluje bo kasy potrzebne jest jak lodu...
Kupiłam Nikoli puzzle na Mikołajki a Gabi idę jutro rajstopki z Cocco kupić bo jest 30 % przecena a potrzebuję do stroju na roczek i do tego myślałam o skarbonce różowej śwince 🤪 😁 🙂

Mój na popołudnie w pracy a ja mam lenia bo miałam prasowac ale jak już siądę na laptopie to dupy mi się nie chce ruszyć. Zaraz włączę M jak M bo mam 3 kanały na krzyż więc za dużego wyboru nie ma. Zresztą film mnie wkręcił mimo iż smętny się trochę zrobił 🙃

Miłego wieczorku 😉

• Mamusie
Moja Ola ma juz dość długie włoski 😁 😁 😁, ale jak tylko się zorientuje że ma spinkę lub gumeczki to ściąga 😞
A Alusia jakie ma usta piękne , niczym Angelina Jolie. A włoski to są najlepsze hehehehehe.
Dziewczyny miłość trzeba pielęgnować cały czas i to obie strony muszą się starać o siebie całe życie. U nas teraz też jest trochę inaczej niż przed narodzinami Oli. Mniej czasu dla siebie , więcej obowiązków, praca i dom. Bywa że ja jestem skonana i nie mam sił na nic i chęci nawet na rozmowę. Chcę sie położyć do łóżka i iść spać. Mam nadzieję że że to minie i będzie jak przed Olą.Ale kochamy sie cały czas 🙂
Nie wiem czy jeszcze zajrzę , więc mówię dobranoc - do jutra rana 😉

• Mamusie
No własnie to obydwie strony musza pielegnowac miłość w pojedynke się nic nie zrobi...
Ja dzisiaj zanówiłam przystrój na roczek Ali 😁 Kubki, talerze, narzutke na stół, balony itp. 🙂 Została jeszcze sukienka, ale to musze jechać do miasta i kupić bo mam upatrzoną już 🙂 Tort też wiem jaki zrobię 😉
Marta powodzenia z pracą 😉 Ja mam zamiar zacząć szukac czegoś od lutego bo kasy nigdy za dużo poza tym chce byc w końcu samodzielna i niezalerzna od nikogo nawet od męża ....

gonia88811 napisał(a):
Zajrzałam jeszcze na sekundę 😁 😁 😁
Jaa też bym poszła do fryzjera , ale narazie żadnych zabiegów fryzjerskich do póki włosy będą mi wypadać.
Ja też muszę zrobić listę zakupów na roczek Oli. A tort to zrobi mi chrzestna Oli.
Dobranoc 😉

Czita masz racje miłosć trzeba pielęgnować tylko że faceci często o tym zapominają 😠

ruzia napisał(a):
ojejku ale ja je już rozkopałam po swojemu 😁

ha ha ha to nic my czasem też jesteśmy rozkopane zwłaszcza jak pokazywałyśmy fotki po porodach było strasznie 😁 ha ha