Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

My jutro rano pobudka i laboratorium mocz do badania,i krew bo na poniedzialek do alergologa świeże wyniki chcą 🤢
biedna moja Maja ....
najgorsze że autobusem musze jechać i weź tu wózek wtargaj 😠

HEJO 😁
Cos dla Was tylko nie oslepnijcie hahahaha
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/191/dsci0001du.jpg/][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/9012/dsci0001du.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Witajcie mamuśki 😉
A ja byłam u fryzjera i nie dodcielam 5 cm. tylko 15 🤪 😁 😁 😁 😁 😁. Bedziecie chcialy ode mnie foto . Ale dam jak będę ładna 😁 😁 😁 😁. Bo dziś autobusem jechałam , i szłam pieszo i zmokłam jak kura 😮. Bo u mnie pada 😠 😠 😠 😠 😠 😠.
Jutro jak sobie zrobię jakoś włosy to Wam dam foto 😜
Foczko aleś Ty się zmieniłaś 😮 Schudłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jaka poza uuuuuuuuuuu.Modelka 😉
Moja Ola ma katarek i troszku kaszle 😞 Dzis w domu ja trzymam . A teraz sobie śpi dziobek mój 😉
Lecem obiad (pizzerinki Winiary) robić 😆
Ja nie myślę o urodzinach bo się aż boję 😮 🥴 🤨
😘

• Mamusie
Hej 🙂 Fokaaaaaaaaaaa, aż sobie dałam na powiększenie 😁 schudłaś rzeczywiście, no i pięknie wyglądasz 😁 seksowna mamuśka 😁
Ja chyba sobie spanxa kupię, bo brzuch mi rośnie zamiast się chować 😜 a tak chociaż zamaskuję hahaa. ale cóż, za miłość do słodyczy się płaci 😉
Gocha, czekamy na fotkę 🙂 Ty zawsze ładna, nawet jak ZMOKŁA KURA 😁
Ja wpadłam w panikę, bo za 3 dni roczek, a my nic nie kupiliśmy 😜 będzie skromnie, ale muszę jakoś pokój przystroić, by Łukaszek czuł że to wyjątkowy dzień 😁 nawet prezentu dla niego nie mam ☺️ ☺️
Ja dużo osób nie mogę zaprosić, bo mam małe mieszkanie, będzie około 10 osób.

• Mamusie
Hahahahahaaaaaaa ja ładna zawsze ??????????/ Gdybyś mnie zobaczyła na żywo bez makijażu i wyprostowanych włosów to byś miała lęki do końca życia 😲 Zrobię foto jak ładna będę - z makijażem i włosami wyprostowanymi 🤪 🤪 🤪
Kuro ja też bym chciała mieć mało osób na urodziny bo Ola się zmęczy taką ilością ludzi i nie będzie czym oddychać 😠 Tarzan nazapraszał więcej ludzi niż na chrzcinach bylo 😮. I jestem na niego wściekła o to 😠. Bo na prawdę nie będzie tyle miajsca na tyle ludzi . Będzie ok 30 osób razem z dziećmi 😮 🥴 Jakas masakra 😠
No a Ola faktycznie wygląda inaczej - lepiej 🤪
😘
Ach i miałam skomentować sukienkę Kasi tę którą pokazała man do ślubu - bKASIU SUKIENKA BOSKA , BARDZO MI SIĘ PODOBA !!!!!!

Melduje 😁
laboratorium,dźwiganie wózka,zakupy zaliczone 🙂
dobry humor też 🙂
wiem gdzie wkońcu urył się jerry 🤢
mamy wymienione okna,obrobione styropianem na to płyta regips tynk i pomalowane ale parapet nie wstawiony i ona wlazła tam w bok okienny tzn między ten styropian a regips 🤢
Foka widać że schudłaś 🙂
Gosia daj foto 😁
Kasiu ciesze się że sprawy wyjazdowe już lepiej 😉
Nina ty też jestes sexi mama z big cycem 😁
ciekawe co u Kafi 🤨

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/705/ja1aw.jpg/][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/1342/ja1aw.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Kasiu to fajnie, że poznajesz nowe mamuśki i to na żywo !! 😁
Krowa już wie co ja myślę o odmianie hahaha 😁
Kasiu ja musiałam się ufarbowć bo odrosty miałam na pół głowy a ja włosy są nie pomalowanie i nie obcięte raz na raz to nie widać, że człowiek zadbany mimo by o reszte dbał na codzień. Teraz znajoma zrobiła kurs to będę często eksperymentować z farbowanie aż wyłysieje 😁 😁 hahahaha

• Mamusie
Kasiu a więc wszystko się udało , super 🤪 🤪 🤪Lecisz !!!!!!!!!!
Mini jakoś zrudziałaś ????? Ale muszę przyznać że Ci dobrze w tym kolorze 😉
Oj dam foto , dam - obiecuję 😆
Moja mała córeczka śpi , starsza córeczka na noc zaprosiła sobie siostrę(córkę brata rodzonego mojego) a mu z Tomusiem drinki popijamy 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪, a po drinkach kołdrowanie juhuuuuuuu 😁 😁 😁 😁 😁
No ciekawe co u dilerki naszej i Marty - bo się nie meldowała dziś.
Ja już mówię Wam dobranoc mamuśki 😉 Do jutra 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Mmmmm Sylwia też się nie odzywała 🤢
Ach pisałam do Agaty 😆, pogratulowałam jej dzidziusia , ale ona odpisała mi że ma problemy z ciążą 😞, i grozi jej utrata maluszka 😞 😞 😞 😞. Oby nie spotakalo ją to co nasza Mrówę. A ciekaw eco u niej ???? Napiszę do niej jutro eska 🙂
Dobranoc 😘

• Mamusie
Sylwia też dzis sie nie meldowała 🤨
Ciekawe co u Mrówy i Ady ??????????
Pisałam z Agatą , pogratulowałam jej brzuszka. Pisała że ma problemy z ciążą, grozi jej nawet utrata maluszka 😞 😞 😞 Oby wszystko dobrze było - trzymam kciuki za nią.
Teraz już serio dobranoc 😘

gonia88811 napisał(a):
Sylwia też dzis sie nie meldowała 🤨
Ciekawe co u Mrówy i Ady ??????????
Pisałam z Agatą , pogratulowałam jej brzuszka. Pisała że ma problemy z ciążą, grozi jej nawet utrata maluszka 😞 😞 😞 Oby wszystko dobrze było - trzymam kciuki za nią.
Teraz już serio dobranoc 😘

o kurcze 😞
no kasztana walnęłam 🙂 a po nowym roku wróce na bląd pasemka i fryzure zmienie u fryzjerki 🙂 teraz chcialam coś zmienić nbo już odrosty szły 😠

• Mamusie
A więc po kolei 🙂

Kasiak, to nie śliniaczek ma Gabi na zdjęciu a taka osłonka zamiast szalika 🙂 W H&M są teraz komplety z czapką i rękawiczkami 🙂
Kafi, koniecznie daj znać jak po badaniach/wynikach...
Pigi, dobrześ zgadła markę kurtki hehe, jest z Next-a aczkolwiek kupiona w ciucholandzie 😁
Nina, gratuluję podjęcia decyzji o przestaniu karmienia bo wiem, że nie jest łatwe... Dasz radę 😉 P.S. Jak Ci idzie? Odstawiłaś dzienne karmienie?
Czitosik, nie wiem jak Ty to robisz że godzisz obowiązki matki żony i kochanki hehe 😁 Dwójka dzieci, mąż i do tego wysprzątane, wychuchane i jeszcze do pracy chodzisz- brawo dla Ciebie!! 😘
Pigi!! Ależ z Ciebie laska 🤪 Wszystko gdzie trzeba na miejscu a cycki zaje** Super 🙂
Kasiak, zakochałam się w Kayce , ona jest boska ! 😉 Ślicznie chodzi i ładnie stoi 🤪 Brawo 🙂Cieszę się, że udało się Wam dobrze zaplanować wyjazd 🙂
Mini, wózeczek super!!Podoba mi się bardzo 🙂 W nowym kolorze wyglądasz super 🙂
Ola, o ludzie!! Jak świetnie wyglądasz 🤪 Pozazdrościć 😉 Jesteś taka szczupła !

• Mamusie
Ja zrobiłam sałatkę kebab-gyros a warzywną zaś jak Rafi wróci bo będzie warzywa kroił, w coś musiałam go wrobić haha 😜
Zrobilam śledzie w śmietanie bo w oleju i occie kupiłam gotowe. Taka oszczędność czasu 😁
Zaraz biorę się za jajka faszerowane i filety z kurczka bo zrobię z pieczarkami i żółtym serem tzw kowale ale skąd nazwa to nie wiem 🙃 😉
Jutro pieczenie kurczaka i reszta więc nie wiem jak się wyrobię.
Zamówiłam dmuchanie balonów helem, kupiłam kubeczki do szampana w księżniczki i talerzyki do torta też w księżniczki- a niech będzie różowo 🤪 Organza różowa na obrus też jest i konfetti w serduszka plus raca świetlna 🙂 Ach muszę jej zrobić bajkowe urodziny!! 🤪
Myślę, by dla dzieci kupić szampana bez % bo nam już kupiłam ale sama nie wiem bo tylko trójka dzieci będzie (2-4 lat).

Biorę się do roboty ale już mnie nogi bolą i kręgosłup... Otwieram piwko bo muszę mieć jakąś motywację hahaha. No i czekam na mYnżA 😁