Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Zrobię fotki, zrobię 🙂 Na gotowo jak będzie już wszystko to pstryknę hehe 😉

Dzisiaj złożyłam o zasiłek rodzinny i drugie becikowe- lepiej późno niż wcale 😁 Dokumenty muszę donieść bo to wszystko na tzw. "zobowiązanie"

Poza tym na gwałt szukam pracy i nici...

Aaaaa przypomnijcie mi co się kładzie dziecku na roczek by wybrało 🙂

Spadam bo się zasiedziałam a jeszcze kupa roboty, wyspać się i od rana to samo.

Spokojnej 🙂

Dziekuje dziewczynki za opinie o kolorze 😘
koffam was 😁
Marta no to super impry już teraz życze dla Gabi 🙂 😘
a wogóle gdzie nowa Iza i Ruzi też nie było cośik....mam nadzieje że nie czują sie nie swojo z nami ☺️

• Mamusie
Hej 🙂Foczko wyglądasz rewelacyjnie 🙂 Mini a Ty w tym nowym kolorku świetnie bardzo Ci on pasuje 🙂 zanim dotarłam na te usg to normalnie masakra najpierw nie mogliśmy trafić do rejestracji błądziliśmy dobre 20 minut 🤢 w końcu znaleźliśmy no i mówię babie, co i jak a ona na nas oczy i patrzy jak na jakiś czubków 😮 dosłownie i prawie z pyskiem, o co nam chodzi, jakie usg itd. Zaczęła gdzieś dzwonić i pytać w końcu przyszła jakaś i już wszystko wiedziała, co i jak i nam powiedziała gdzie się kierować Oczywiście zanim tam trafiłam to jakieś 15 minut Przylazł jakiś lekarz widać było z gęby, że gbur i się nie myliłam ani me ani be przy badaniu 😠 Trzeba było podpisać zgodę na badanie i M się coś pomylił a ten z pyskiem, że to nie tak ma być i ma podpisać jeszcze raz 😠 najpierw Oli miał badanie i ma na SZCZĘŚCIE niepodejrzane węzły chłonne wielkości 19x10 i kilka do 8 mm, a Maja ma 2 też na SZCZĘŚCIE bez zmian ogniskowych 🙂 🙂 🙂 a i jeszcze mnie zapytał, po co przyjechałam 😮 chciałam powiedzieć po ch...... hahaha co za baran 😁

• Mamusie
hej 🙂 nadrabiam, ale napisalyscie!!! 🤪 Gabi fajniutka!!! A Dominik rano je kaszke w dzien jakis jogurcik i na noc mleko 210. Ola podoba mi sie pomysl hehe zeby Pawel nas do Ciebie przywiozl 😜 na prezenty nie liczcie bo kase juz wydalismy 😜 😎 hehe ja mam Kasiu troche podobny kolor jasny popielaty blond czy jakos tak malowalam przed Dominika zabiegiem na oko i chyba nawet sie nie pochwalilma wam ☺️ Ala śliczna z tym smokiem! Kura trzymam kciuki, oby był tylko powod do radosci!!! Kaya za chwile bedzie sama chodzic!!! Kasiu gratulacje udana jest heheh 😉 Ola wygladasz świetnie!!!! Ale laska z Ciebie 😘 Mini jaka odmieniona kurcze szalejecie dziewczyny!!! 🤪 Kafinka dobrze, ze wszystko ok z maluchami, a lekarze lepiej nie komentowac... 😉 Teraz o mnie 😜 zmywarka juz jest podłączona hihi wczoraj ja uruchomilam pochwale sie foto jak sprzatne kuchnie bo mam teraz jedna szafke mniej i musze posprzatac z niej naczynia i gdzies poukladac 😮 🙃 kanapa mam nadzieje,ze dzis przyjedzie to tez wam pokaze foto 😜 ale sie ciesze jak male dziecko 🤪

• Mamusie
Kafi, sluzba zdrowia przewaznie jest dobijajaca. 😠 dobrze ze wszystko jest ok 🙂
Sylwia, dawaj zdjecia z nowym kolorem wlosow 🙂 wyobrazam sobie jak sie cieszysz z tych wszystkich nowych rzeczy, tez tak zawsze sie ciesze, bo bardzo mile uczucie, jak sie kupi cos fajnego 🤪
Marta, Kaya zjada kasze na noc - 240, czesem w nocy 240 mleko (ostatnio coraz rzadziej sie budzi na szczescie) i zalezy o ktorej rano sie obudzi, jak przed 7, to daje jej kasze 240 z butli, a jak pozniej, to juz jakies sniadanie inne. wczesniej nie chce mi sie isc na dol i cos innego przygotowywac ☺️, bo zdaza sie jej , ze po butli jeszcze pojdzie spac, a jak bysmy poszly na dol, to juz zapomnij o spaniu 😉

• Mamusie
no i wszystko przez Gosie 🙂 a już mówiłam że się wyleczyłam z forum, a tu wysłała linka i się skusiłam 🙂
hehe cześć Wam 🙂
Dla Gabi życzenia 100 lat 🙂
Hehe może znacie jelenia co by mi szafe złożył ?? bo mm "śpiewa" przy tym niemiłosiernie 🙂

• Mamusie
wiesz co Zosia też zaczęła ok 9 miesięcy chodzić, ale ona od razu biegać chciała więc więcej było wywracania niż chodzenia 🙂 uwielbia oglądać książeczki, pokazuje różne zwierzątka i ostatnio intensywnie jabłka 😁, ogólnie jest zwiercona i nawet 3 sekund nie ustoi/usiedzi w miejscu ale przy książkach potrafi odpłynąć na dłużej, niechce za bardzo mówić chociaż ma manie na "tata" wszędzie i wszystko jest "tata", rozumie dużo ale woli jak ktoś za nią się wysila, pokazuje mi żabki w książece i każe mówić jak robią żabki, to ja jej mówie kum kum to ona ugina kolana i prostuje jakby skakać miała, a mine przy tym ma tak śmiertelnie poważną że normalnie nie moge się powstrzymać żeby się nie rycholić 🙂 nie umie bawić sie zabawkami, zabawki/ciuchy służą do wyrzucania z pojemnika w jakim się znajdują i zdecydowanie wyrzucanie tudzież zrzucanie np z krzesła to jej hobby, uwielbia samochody i traktory... eh ma to chyba po tacie, a i ostatnio ją interesują gazety z piłkarzami i niech ktoś spróbuje jej zabrać jest pisk i wrzask na całego, a no i tanczy fajnie z tego też ubaw mamy, łapie w jedną ręke jeden róg sukienki w drugą drugi i to się giba na boki to znowu ugina kolana i pupą kreci, a najlepsza zabawa jest jak mama mówi że nie można, aż piszczy z radości żeby zrobić coś na przekur 🙂

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Sto lat dla Gabi dużo prezentów samych usmiechów na buzi i zdrówka !! 😘 😘
Hej Agata spowrotem 😉 Na pewno zjadziesz czas na forum jak każda z nas 😉
Syliwuś ja chce Cie zobaczyć we włoskach no i nowe rzeczy zakupione do mieszkania 😁 Ja się zawsze cieszę jak kupie coś nowego chociażby był to tylko wazonik albo inna pierdołka 😁
Ala mnie obrywa z ubrać i muszę się Nią zająć- ostatnio nie mam 5 minut spokojnych 🤨

hej mamusie 😁
po pierwsze witam Agate 😁 zgadzam sie z Kasią napewno co jakiś czas kilka minut się znajdzie 🙂
po drugie Sylwia dawaj zdjęcia 😁
no i po 3 STO LAT DLA GABI 😘
Mój na 17 jedzie na urodzniny szefa,nie wiem o której wróci i w jakim stanie...co prawda on nie pije,ale jak jest okazja - np.własnie urodziny szefa lub nowy rok to zabaluje tak że głowa mala 🤢
a później cały rok cisza 😁