Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kuro podobni są bardzo , dlatego zapytałam czyje to zdjęcie bo jednak sa między chłopcami różnice 😆
Agata Zosia cudny motylek 🤪, super wygląda w takiej długiej sukieneczce 🤪
Ja mogę ogłosić już że Ola sama chodzi 🤪Owszem jeszcze jak upadnie to dalej na czworaka idzie. Ale sama już sobie stanie i pójdzie 🤪. Jak śmiesznie wygląda taki malutki człowieczek chodzący między dużymi 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Ja po wigilii , rewelacji nie było 🤢,no ale trzeba było -obowiązek spełniony.
A ja mam już ubraną choinkę 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 złoto czerwoną z kolorowymi lampkami 🤪. Jutro cyknę fotkę i w wolnej chwili wstawię 😆
Moja Ola uczestniczyła w ubieraniu jej i teraz zbyt jej nie interesuje, podejdzie czasem ale zabierze się ja i już nie wraca do choinki 🙂
a i do koleżanki której malutka ma katar. Dziecko przy ząbkowaniu może mieć katar.
No ja już mówię Wam dobranoc. Postaram się jutro z Wami chociaz przywitać 😉
😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Hej 🙂 ZOSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 😘 😘 😘
Impreza udana, ale to pierwszy i ostatni raz na pewno już nie dam się namówić. To jest harówa od rana do nocy 🤢 robiłam wszystko jak robot nakręcony 😮 Wczoraj godzinę przed imprezą skończył zakładać fronty w kuchni i to nie wszystkie jeszcze, bo parę rzeczy zostało do zrobienia, ale to dopiero po nowym roku. Majka dostała dużo prezentów i trochę kasy i wybrała książeczkę 😁 postaram się dać jakieś foki 🙂

kafinka napisał(a):
Hej 🙂 ZOSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 😘 😘 😘
Impreza udana, ale to pierwszy i ostatni raz na pewno już nie dam się namówić. To jest harówa od rana do nocy 🤢 robiłam wszystko jak robot nakręcony 😮 Wczoraj godzinę przed imprezą skończył zakładać fronty w kuchni i to nie wszystkie jeszcze, bo parę rzeczy zostało do zrobienia, ale to dopiero po nowym roku. Majka dostała dużo prezentów i trochę kasy i wybrała książeczkę 😁 postaram się dać jakieś foki 🙂

ha ha ha pisarka?? 😁
no aga koniecznie fotki 🙂
Gosia BRAWWO dla Oli 🙂

• Mamusie
Kafi daj fotki !!!!!!!!!! 😁 😁
Ja siedzę jak na szpilkach bo Ala zasneła przed 19:00 i śpi nadal i pewnie wstanie o jakiejś 22:00 i będę miec przymusową dyskotekę do 2:00 😮 A jutro od rana muszę do lekarza po receptę ... bo we wtorek juz lecimy i na wtorek właśnie muszę mieć juz tabletki.
Wy już imprezy z głowy a ja przed wszystko dopiero, ale nie martwie się Mama z Teściowa gadały i zrobią więcej jedzenia na świeta żeby zostało na roczek także mam luuuuzyyyyyyy 😁 😎 😜 Mam mówi, żebym nawet ciast nie robiła bo zrobi się więcej na Świeta a więc pozostanie mi tylko tort 😁 😎 🙃
Gratulacje dla chodzącej Oluni i ząbkującej Zosi 😉 😘 Ja nawet nie wiem ile Ala ma już zbębów bo nie da sobie sprawdzić. Ostatnio miała chyba z 8 teraz to już nie wiem po chyba od 2 miesięcy nie da sobie zobaczyć 🤔 😮 🙃

• Mamusie
Kurcze Kafi jak na wesele stoły chodzi mi o ilość miejsc dla gości !! 🤪 🙃 Ale przystrojone pięknie !!
I tort od Sowy MNIAM ja chciałam od Sowy i nie mogę bo nie przyjmuja zamówień na dzień po Swiętach 😞 Będę robić sama tylko w pl kupie przystroje bo doszłam do wniosku, że strach żeby mi nie pognietli we walizce jak kupie w uk.
Daj fotki Maji jeszcze 🙂

aisak_89 napisał(a):
Ale ma Maja piękne duże, błekitne oczy !!!!!!!!
Kafi a Ty jesteś śliczna kobieta masz bardzo ładną twarz na prawde 😘

właśnie chcialam to samo napisac że u nas kobiety o ciemnych włosach tzn nasze mamuśki sa piękne 🙂
i mi bardzo się podoba twój dom 😁
ha ha i wystrój stołów 🙂
iiii jak świeczka?? 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

właśnie chcialam to samo napisac że u nas kobiety o ciemnych włosach tzn nasze mamuśki sa piękne 🙂
ha ha i wystrój stołów 🙂
iiii jak świeczka?? 😁

DZIEKUJE 😘 😘 😘

kafinka napisał(a):
mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

ha ha i wystrój stołów 🙂
iiii jak świeczka?? 😁

DZIEKUJE 😘 😘 😘

a prosie 😁 🙃 🙃 😘 😘

• Mamusie
Wszystkiego Najlepszego dla Zosieńki naszej!!!

Nina, zdjęcie we wózku nadawałoby się do jakiegoś konkursu! Śliczny ten Twój synek 🙂 A co do podobieństwa do brata to może trochę jest ale jakby oczka trochę inne 🙂
Pigi i Mini, gratuluję udanych zakupów 🙂
Ola, jak idzie szukanie mieszkania na wynajem?
Czita, wyglądasz rewelacyjnie! Kobieta pierwsza klasa! 🙂 Malutka jak zwykle śliczna 😉
Agata, gratulacje kolejnego ząbka, my też czekamy na tego 9- tego... A malutka niczym wróżka Abby 😜 😉
No i gratulacje dla OLUSI że już chodzi 🤪 Super 🙂
Kafii, torty piękne! No i stoły super nakryte. Wierzę, ze się umęczyłaś bo robienie na tyle osób to masakra jakaś 🤢 Oczywiście dom przepiękny a Wy wyglądacie ślicznie!

• Mamusie
Melduję że ja też jak Czita mam już ubraną choinkę- chabrowo fioletowo złotą 🙂 Gabi się interesuje choinką więc trzeba uważać bo podchodzi i bach w bombkę, dobrze że są plastikowe 🤪 😜 Też wrzucę zaś foto. Młoda śpi od 20. Mąż jutro jedzie z moim tata kupić 6 karpi, w tym jeden dla mnie hehe bo w zeszłym roku jadłam na parze a nie ma to jak smażone więc w tym roku nadrobię 😁 Kocham Karpia!! 🙃 🙃 Ile macie potraw wigilijnych na stole? Ja otwieram piwko i jak wypiję to spadam spać bo jakaś zmęczona jestem. Za tydzień Święta a ja ich jakoś niie czuje...

kafinka napisał(a):
A to wam się nie podoba? mam na myśli obraz 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/221/pc170908p.jpg/][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/682/pc170908p.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

KAFI sama malowałas?? no jak dla mnie bomba pamiateczka jak talala 🙂 ślcznie