Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja jestem zdenerwowana i się boje 🤢
Lena zaczęła szczekać i warczeć i te szczekanie akurat jest takie na obcych i biegałą po dworzu szczekając i warcząc (rozróżniamy jej szczekania jak płacz dziecka)....
mój był sprawdzić bo vivaro jest u nas cały czas póki co,i nikogo nie było już....ale sąsiadów też nie ma bo ciemno w domu...cholera więc wie czy ktoś nie próbuje się włamac bo ona jedna dobrze nocą stróżuje jesli chodzi o obcych 🤢

Martus_D napisał(a):
mini23 napisał(a):
z pracą....ja rusze na wiosne do szefa do sklepu ale tu koło domu 🙂
3 minuty do pracy co drugi dzień od 7-20 czy od 7-19 jakoś tak 🙂

No to komfortowa sytuacja 🙂 I budżet domowy zasilisz 🙂

komfort że na zaplecze może paweł mnie odwiedzić 😁

Nie dopierp jjutro zadzwonie bo nie widzialam tego dopiero dzisiaj znalazlam
ale takie ogloszenia sa drogie wynajmy... lepiej cichaczem po znajomych dopytywac 🙂 ale zadzwonie

Ola88 napisał(a):
ale takie ogloszenia sa drogie wynajmy... lepiej cichaczem po znajomych dopytywac 🙂 ale zadzwonie

Ola po znajomych to można długo czekać wiem bo sami szukaliśmy innego mieszkania i to trwało i trwało....aż szef zaproponował nam ten dom 🙂
niestety wynajmowanie jest drogie tu się zgodze co innego np mieszkania z adm bo tańsze ale niby latami się czeka 🤢

mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):

Ola po znajomych to można długo czekać wiem bo sami szukaliśmy innego mieszkania i to trwało i trwało....aż szef zaproponował nam ten dom 🙂
niestety wynajmowanie jest drogie tu się zgodze co innego np mieszkania z adm bo tańsze ale niby latami się czeka 🤢

o niestety;/ ja w srode od znajomej bede wiedizec... ale jutro zadzwonie tu...
No szef to jak by nie patrzyc znajomy AGa 😁 😁 😁 ahahahha
kurde martwie sie 🙂 jak ja sobie dam rade odciac od mamusi hahahahahhahahaha
żart 😁 dam rade 🙂

Ola88 napisał(a):
mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):

o niestety;/ ja w srode od znajomej bede wiedizec... ale jutro zadzwonie tu...
No szef to jak by nie patrzyc znajomy AGa 😁 😁 😁 ahahahha
kurde martwie sie 🙂 jak ja sobie dam rade odciac od mamusi hahahahahhahahaha
żart 😁 dam rade 🙂

ha ha ha tylko ze on nie wiedzial że szukamy 😁
Paweł o tym napomknął to on z tym wyskoczył 😁

Martus_D napisał(a):
Wszystko ma swoje plusy i minusy ale mieszkać samemu to jest bajka 🤪

właśnie mama mi powtarzała zawsze ze jak będe chciała już z kimś zamieszkac to tylko sami mamy mieszkać ani z nią ani z teściami bo wg niej później są zgrzyty 🙂

• Mamusie
Ahhh praca mieszkanie ciągle trzeba się czymś martwić....
Mi może prace załatwi brat Mariusza w mieście obok zna szefów bo pracuje juz tam prawie 5 lat i ciągle potrzebuja ludzi praca bardzo ciężka po 12h dziennie, ale od czegoś trzeba zacząć bo mieszkanie potrzebujemy większe a to i opłaty większe i czynsz no a od lipca zaczynamy kredyt za mieszkanie no i trzeba kase oddkładać na wykończenie a przy moich wymogach to będzie baaaardzo drogie wykończenie mieszkania....
W dzisiejszych czasach już nawet w Anglii czego kiedyś nie było ludzie zaczynają załatwiać wszystko po znajomości ( chyba za duzo tu polaków i ten nawyk zaczyna wchodzi haha ). W Polsce juz jest od dawna to, że trzeba albo ,,posmarować,, albo mieć ,,plecy,, niestety 🤨
Moja Ala nie śpi a wieć pije kawe i odgrzewam pizze hahaha co tam, że jest prawie 23:00 😁

aisak_89 napisał(a):
Ahhh praca mieszkanie ciągle trzeba się czymś martwić....
Mi może prace załatwi brat Mariusza w mieście obok zna szefów bo pracuje juz tam prawie 5 lat i ciągle potrzebuja ludzi praca bardzo ciężka po 12h dziennie, ale od czegoś trzeba zacząć bo mieszkanie potrzebujemy większe a to i opłaty większe i czynsz no a od lipca zaczynamy kredyt za mieszkanie no i trzeba kase oddkładać na wykończenie a przy moich wymogach to będzie baaaardzo drogie wykończenie mieszkania....
W dzisiejszych czasach już nawet w Anglii czego kiedyś nie było ludzie zaczynają załatwiać wszystko po znajomości ( chyba za duzo tu polaków i ten nawyk zaczyna wchodzi haha ). W Polsce juz jest od dawna to, że trzeba albo ,,posmarować,, albo mieć ,,plecy,, niestety 🤨
Moja Ala nie śpi a wieć pije kawe i odgrzewam pizze hahaha co tam, że jest prawie 23:00 😁

tu sie zgodze z tą pracą.....szef Pawła już raz mi chciał załatwić prace ale wtedy zaszłam w ciąże z Oliwką akurat zrobiłam test jak zadzwonił....

• Mamusie
hej śpiochy 🙂
Zosia gryzie gumke od kojca, od wczoraj mamy drzwi na schody i już nie musze latać za nią jak w ukropie w strachu że na schody pójdzie 🙂
U nas też zębów jak o tako nie da obejrzeć ale jak sie śmieje to widać, próbowaliśmy jej myć ale krzyczy... 😞
Wczoraj zamęczyło mnie to przyjęcie, już modliłam się żeby goście poszli, głowa mnie bolała uszy i brzuch a tu nawet położyć się nie dało, Zosia tez nie lubi hałasu, była taka rozdrażniona a jak goście poszli spokojne zadowolone dziecko, jeszcze rano jak tylko tescie i rodzice byli to jej nic nie przeszkadzało ale potem to masa

agata fajny filmik i pamiątka,Oliwka ma zrobiony film z chrzcin 🙂
miałam jechać z maluchami do przychodni ale dzwoniłam to niby pani doktor dzis była krócej od 8-9 tylko 😠

• Mamusie
Cześć 😁 ja tylko na chwilę, bo muszę do sądu lecieć 😠 😠 i jakichś prezentów poszukać. Bardzo drobne, bo jak zwykle w grudniu bez kasy jesteśmy 😠 😠 no i chrzciny przecież mamy.
Kaffi, za szybko skasowałaś zdjęcia i nie obejrzałam wszystkich 😞 torcik i obraz wspaniałe!! Genialna pamiątka!! Pozazdrościć 😁 takie prezenty są bezcenne! 🙂
Skąd Ty tyle krzeseł wzięłaś?? Chyba z wypożyczalni 😁
Krowa, to pani doktor się napracowała!!
Foka, powodzenia w szukaniu własnego kąta 😁
Pigi, a jakbyś tyle pracowała, to co z Alą?? Twoja mama by przyjechała??
Filmik ze zdjęć super, tylko jak mówiłam, szkoda że mamuśka się chowa 😜 😜

• Mamusie
hehe w tesco były dwa pajace za 20 zł z disneya tylko rozmiar 1-1,5 roku to masakrycznie duży 🙂
w czym śpią Wasze dzieciaczki? bo mm ostatnio kupił komplet dwuczesciowy do spania ale jakoś mi się to nie widzi bo mała się wierci rozkopuje bluzka ciągle w górze będzie i plecki gołe, a u mnie w nocy za ciepło nie jest i tak w sumie dalej w pajacach ją ubieram