Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej 🙂 Brawo dla Dominika 😁 to wielki sukces 😁
Krowa, jaka Ty zdolna jesteś 🙂 ja już jedną fotkę dostałam 😁
Łukasz od kilki nocy mi źle śpi, budzi się, krzyczy. Wczoraj dopiero o 2 tak właściwie zasnęłam, bo się wiercił. Może te 5 tak dłuuuugo go męczą 🤢

• Mamusie
hej 🙂 a lepiej nie dziękuje jeszcze hehe narazie cieszę się,że w dzień dosyć ładnie chodzi bez pampersa 😉 Domi też nie ma piatek jeszcze 😮 a wogole ma jakis kaszel od wczoraj narazie go lecze tym co mam i mam nadzieje,że nie rozwinie się nic z tego więcej bo kurcze o Adasia się boje a w środe mam szczepienie... Uciekam obiad trochę przygotować bo Adaś śpi a Domi bajki ogląda a obaj dziś marudni... Domi przez kaszel a Adasia coś dziś chyba brzuszko pobolewa w nocy już mi marudził 😞 a już od kilku dni był taki grzeczny i chyba wczoraj go pochwaliliśmy niepotrzebnie 😉

• Mamusie
Hejka 🙂 Nadrobiłam w końcu ale zbyt dużo wiadomości żeby spamiętać hehe. Wszystkiego najlepszego dla Majuchny z okazji drugich urodzin 🙂 Ja zalatana, wiecznie coś i czasu nie ma przyjemności 😜 W sobotę my wyprawiamy Gabi urodziny 🙂 Uwielbiam przygotowywać przyjęcia. A na urodziny kupiliśmy jej tablet w Smyku. Była promocja bo generalnie mieliśmy jej prezentu nie kupować. Gotuję pomidorową, młoda już śpi a ja nadrobię seriale i spadam spać. Dobrej nocy 🙂

• Mamusie
Marta Ty odpocznij kiedyś bo ostatnio biegasz tylko biedna 😉
Kasia no to podajmy sobie rękę w związku z dzisiejszym dniem 😁 My wyszłyśmy na zakupy zdążyłyśmy wrócić i walnął deszcz a później jeszcze grad a to już grudzień i podobno ma być zimna najzimniejsza od 100 lat.

Hej u nas sypie i to ostro śnieg 🙂 i nawet wstać się nie chce moje dzieci jedzą śniadanko a jutro cały dzień w rozjeździe bo bilans,dentysta,recepta na anty,i pare innych spraw. Dziś zrobie gulasz mniam 😁

• Mamusie
hej 🙂 Marta Ty tak nie biegaj tylko do nas zaglądaj 😜 Aj tam z tym sprzataniem ja już nie wiem z jednej strony sprzątne to z drugiej zaraz bałagan masakra jakas hehe Mini zazdroszczę śniegu u nas tylko przymrozilo ale nie pada 😞 a nastrój by już był świąteczny 😜

• Mamusie
Bry 😘
Krowa a co mi po informacja z polskiej pogody na zimę jak ja w Anglii :P 🙂 Ja mówiłam o Anglii Kochana, że będzie mróóóózzzzzzzzz 😁 🙃
My już Święta rozplanowane.
Wigilia i znajomych, pierwszy dzień Świąt też ale u innych znajomych w drugi dzień Świąt znajomi na obiedzie u nas a dzień po Święta Ala ma swoje Święto haha
Zamówiłam już ciasta na Święta i urodziny 🙂
U nas wczoraj padał deszcz z gradem a więc tej zimy nie widać tylko momentami 🤔

• Mamusie
jejku Kasia Ty masz już zaplanowane ja właśnie muszę się dogadać z Pawłem co gdzie i kiedy hehe napewno 26 u nas beda Dominika urodziny ale planuje zacząć od kawy i ciasta a później jakąś kolacje więc pewnie tak na 15 zrobimy 🙂 uciekam obiadek robić. A u nas też trochę popadało 😁

Mi ostatnio Majka jak Łukszek budzi sie w nocy płacze i ciężko ją uspokoić 😞 pamoętam że kiedyś miałam to samo z Oliwką i ponoć za dużo wrażeń w dzień może to spowodować

• Mamusie
Hej 🙂
Od trzech nocy Łukasz śpi grzecznie,j także może to od wrażeń zależy 😜 Ostatnio wszystko jest u niego na nie. Ciągle tylko NIE! 😜 A które dzieci są na etapie "ja sam/a" ? 🙂
Mój na razie nie 🙃 🙃
Gabrysia zadowolona z tabletu? 🙂 Mój się bawi, ale nie tak że bez przerwy 😜
Kasiu, internet to złodziej czasu 😉 też muszę porobić porządki. Chociaż ogólnie porządek jest, ale na górze mebli się zakurzyło 🙃 🙃

• Mamusie
Bry 😘
U mnie też jest wszystko na NIE ale Alicja ogólnie dużo rzeczy robi sama tylko się nie próbuje sama ubierać, ale już dużo mi pomaga - unosi dupkę żeby pampersa podłożyć itp. 🙂
Ja muszę górę domu zrobić bo dół już zrobiłam tylko kurze teraz ścierać i muszę jeszcze raz łazienkę przetrzeć ale łazienkę trzeba by codziennie bo kurz widać.
Ja wczoraj byłam u koleżanki nawaliłyśmy się jak samoloty we trzy haha M po mnie przyszedł po pracy i tak od 19 do 23:30 spałam wstałam, zjadłam a później Alicja nie chciała spać całą noc chociaż nic Jej nie było. Piszecie, że dzieciaki spać nie chciała tez to może jakaś pełnia księżyca była 😮 🙃

• Mamusie
bylam z Kaya dzis u lekarza, osluchowo wszysstko ok , wiec nadal bede jej podawala calpol i mam nadzieje ze w koncu jej przejdzie, bo kaszel ma bardzo brzydki, ale uslyszalam, ze taka pora roku i wszyscy sa chorzy, ze nic nie je, tez uslyszalam, ze dzieci w tym wieku nie chca jesc i do puki normalnie sie rozwija , to wszystko ok, podobno dzieci w tym wieku jak zjedza jeden pelen posilek a potem tylko cos skubna, to wcaz jest wszystko ok

• Mamusie
Kasiu ja już nie pamiętam kiedy moja Alicja zjadła normalny, pełnym posiłek, ale za to Ona wiecznie coś podjada w małych ilościach - owoce, chlebek czy samą wędlinkę tak w rączkę ponieważ tak lubi 🙂 Problem jest ze zjedzeniem obiadu i kolacji tylko co śniadanie zjada ładnie 🙂