Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej hej 🙂 wczoraj mieliśmy bilans Majka ma 11kg i 93 cm pani doktor mówiła że ładnie się rozwija i że waga trochę niska ale w normie i może to dlatego że Majka jest wysoka. W sumie od 6 rana byliśmy wczoraj w drodze...

Na wieczór byłam strasznie nerwowa bo Namówiłam k by zawiózł paczkę synowi na mikołaja i wziął dyktafon a ona dopieprzyła się kpiąco że wziął matkę 2 dzieci i teksty typu co miłość nie wybiera... A w nocy wysłała mu smsa czepiajac się w nim mnie i moich dzieci!! Moja mama stwierdziła że na nią też się dziś patrzyła jakby nie wiadomo co jej zrobiła a mama k powiedziała że sobie z nią pogada że ma się odpieprzyć odemnie k i moich dzieci (k mama bardzo polubiła dziewczynki i cieszy się bo widzi że jej syn znów ożył ) 🙂
w sumie myślę że kieruje nią zazdrość i żałuję że już nie ma k ale to nie ja jej rozbiłam małżeństwo tylko sama to zrobiła. A teraz już nie będzie go miała.

Maja też znów ładnie śpi ale serwuje jej drzemki po południu 🙂

• Mamusie
Dzień Dobry Piękne Inaczej 🙂
Jak tam Mikołaj? Ja odgapiłam od Sylwii i pozwoliłam Łukaszowi jeść słodkiego ile chce, ale ostatnio mało je, to i tak dużo nie zjadł.
Hhaha Mini, ta jego była to pewnie pies ogrodnika... zresztą ona jest chora psychicznie, to nie wiadomo co w tej głowie siedzi 😉 ale dobrze, że ją nagrał.

• Mamusie
Bry 🙂
Leze sobie jeszcze w łóżku , słyszę ze Kaya bawi się u siebie. Jeszcze nie przyszła więc leniuchuje sobie 😜
Mini, jeszcze pewnie nie raz ta kobieta "umili " wam życie . Ważne ze macie akceptację od waszych mam, to wam z pewnością dodaje siły 😘
Potem jeszcze skrobne coś , aaaaa właśnie sobie uświadomilam ze wylatujemy za niecałe 2 tygodnie 🙂

• Mamusie
Hej byłam wczoraj u dermatologa muszę zrobić parę badań. Z włosami nie jest źle jakieś tam nowe meszki rosną, ale są za słabe, więc nie mogę farbować włosów. Kupiłam sobie hennę ziołową do włosów, a co do paznokci to najprawdopodobniej mam uszkodzenia mechaniczne. Mini nie zwracaj na nią uwagi nie ma sensu zazdrości i tyle …. Kasia, ale masz fajnie 🙂 my mieliśmy jechać w góry 😞

• Mamusie
Bry 😘
Kasiu będziesz mięć piękne Święta 🙂
Kafi mechaniczne ? Czyli w coś musiałaś walnąć i nie pamiętać? Albo tak jak Ci pisałam, że nawet od za ciasnych butów mogą jeść.
Mi ostatnio tez włosy tak wychodzą 😞 Ale mi to z nerw wiem o tym.
Ja ostatnio myślałam, że mnie zawiało, ale to mi dolna prawa ósemka wychodzi i od tego twarz mnie tak boli 😞
Moja Ala na Mikołaja dostała pluszaka grającego a ja czekoladki 🙂

• Mamusie
Kasia masz rację musiałam sama sobie coś zrobić haha na włosy biorę revalid jest dobry, ale mówiła też o Vitapilu, że jest lepszy. Mi ósemka rosła cztery lata ostatni rok był straszny, co dwa miesiące bolało mnie pół twarzy i ucho nie mogłam jeść, bo tak bolało teraz się uspokoiło, bo widać ją już prawie całą. Tabletki przeciwbólowe bierz, bo nie dasz rady ...

• Mamusie
Kasiu faktycznie niedługo wyjeżdżacie 🤪 ale zazdroszczę 😁 Kafi ważne,że coś wiadomo a leki napewno szybko pomogą 😉 Biedne dzieciaczki chore ucałuj je!!! Domi dostał plecaczek, książkę i słodkości od nas a od reszty jakieś traktorki, bluzkę i słodkości i coś tam z kosmetyków, Adasiowi kupiłąm jakiś czas temu wielki ręcznik kąpielowy na mikołaja więc teoretycznie wczoraj od nas juz nic nie dostał 😉 ja dziś kopytka na obiad robię i siostra z bydgoszczy juz jedzie wiec się załapie 😁 Później idziemy na sanki z Dominikiem wypróbować czy da się już jeździć 😜

• Mamusie
Sylwia daj znać jak po sankach 🙂
Kafi no ładnie z tymi paznokciami. Masz delikatną płytkę mocniej puknęłaś nawet nie pamiętasz i proszę efekt gotowy. ja często mam, że patrze siniak bolący a nie pamiętam gdzie go nabiłam 🤔 Ja brałam Vitaral i znów zacznę bo mam jeszcze jedno opakowanie w domu. Co do zębów to mam tak samo tylko nie ucho tylko gardło mnie bolało jeszcze wczoraj dzisiaj już nie tylko sama twarz 🤔

• Mamusie
dzisiaj dzien zapowiadal sie super, dziecko obudzilo sie w znakomitym humorze, zebralysmy sie z domu, zeby zalatwic kilka spraw i.... tu sie zaczely schody:
bylysmy w banku, a tam jest baaardzo goraco, wiec zdjelam malej kurtke, potem czas do wyjscia i tu zaczal sie problem - placz, bo ubrac sie nie chciala, ale w koncu dalam rade, wrocilysmy na parking, wyciagnelam z samochodu wozek i wtedy sie dopiero zaczelo 😠 😠 😠 😠
tak zaczela sie drzec, ze to jest nie do opisania 😠 😠 😠 przytelenie i tlumaczenie nie skutkowalo, wiec dalam spokoj , i tak sie darla caly czas. w sklepie oczywiscie tez ja rozebralam, tak sie darla, ze az zasnela, wiec na spokojnie jakies tam zakupy zrobilam, pod koniec sie obudzila i znowu sie darla, ubralam ja i oczywiscie zakladam czapke, a ona jak nie zacznie sie szarpac, wyrywac, dostala jakiegos ataku szalu....
wsadzilam ja do samochodu, troche sie uspokoila, pytam sie jej, czy juz jej przeszlo, a ona ze NIE . przy wyjsciu z samochodu tez histeria 😠 😠 😠 jestem wykonczona dzisiejszym dniem 🤨 🤨 🤨 i jeszcze okazalo sie, ze zgubila kolczyka 🤨 🤨 🤨 🤨

• Mamusie
uuu Kaya pokazała pazurki dziś 😉 Kasiu niestety trafiłaś na gorszy dzień małej 😉 Ja na sankach nie byłam bo jakoś nie mogłam się zebrać ☺️ Domi rozrabia właśnie. A wogóle trzy dni temu wyrzucił smoczka na moją prośbę bo go przegryzł no i jakoś udaje się żyć bez 😁 🙃 dumna jestem,że sie udało hehe bo on już kawał chłopa 😉 Może zaraz Wam nagram i pokaże co on wyrabia w domu 😉

• Mamusie
Sylwia moja Ala robi to samo ja chyba już 5 albo 6 smoczków wywaliłam bo Ala je przegryza 😮 😲 🙃 Ale na noc musi być i butla picia bez tego asortymentu noc była by z głowy 🤔
Kasiu Kaja pokazała co potrafi i kto rządzi w domu haha 😉 Moja Ala tez tak ma czasem, ale na szczęęcie rzadko ufff 😉
ja przystroiłam troszkę domek na tyle ile mogła bo remonty jeszcze przed nami jak M ustawi kino domowe bo przyszło nowe wczoraj to zrobię Wam filmik póki czysto hahaha
Sylwia dawaj filmik 😉 😁

• Mamusie
Hej piękne 🙂 dzięki Sylwia 😘 Oli już lepiej Maja jeszcze tak trochę ma rozwolnienie. Ja się szykuje na zumbowy maraton czterogodzinny będę się spinać, bo potem wrzucą to na you tub 😁 Kasia to Kaya dała ci posmakować, co będzie się działo jak lali jej nie kupisz haha muszę przyznać, że Oli jak był mniejszy to tak mi zrobił w empiku jak nie chciałam ma kupić 122 haha książeczki z dinozaurami w końcu uległam i jak ręką odjął taki się zrobił grzeczniutki. Tak naprawdę to powinnam wyjść i nie dyskutować z nim ...
MIŁEGO DNIA 😘

• Mamusie
Kaffi, nie strasz mnie prosze, ona i tak w domu rzadzi, wszyscy chodza, jak ona chce 🥴
chociaz juz w koncu zaczynamy sie jej stawiac, bo nie moze byc taka terrorystka 🤨
zauwazylam, ze ona taka histerie uzadza, jak jest w wozku przykryta , za nic w swiecie nie miec na sobie tego ocieplacza 🥴

• Mamusie
Bry 😘
Kafi to dasz linka na YT jak wstawią filmik popatrzymy 😁 😁 😁
Kasia u mnie też tak było, ale teraz już koniec z tym nie dajemy się. Czasem ulegamy, ale Alicja już nami nie rządzi. Ona jak się Jej zwróci uwagę to chowa głowę jak struś nam między nogi i całuje gdzie popadnie hahaha

Hej u nas to samo Maja w nocy musi mieć picie obok bo jak nie to koniec snu i płacz. Poza tym na słowo nie wolno reaguje Buzią w podkówkę i albo fochem albo płaczem. Za to Oliwi jak uwagę zwrócę to stanie jak słup soli obrażona.
U nas też mikołaj był na słodko i słodycze walały się wszędzie.
Dam dziś lub jutro jakieś zdjęcia bo mam laptopa pożyczonego 🙂

• Mamusie
BRY 🙂
ja teraz calymi dniami sama z Kaya, bo M ma w koncu zamowienia i nadrabia czas nierobstwa 😉
dzis tez juz poszedl do stolarnii. Kaya siedzi u nas w lozku i bawi sie moim telefonem ( to juz niestety jest nalog 🤨 ) a ja korzystam i moge teraz cos popisac. 😜
caly czas obie jestesmy smarkate i kaszlace i mnie gardlo strasznie boli, biore lekarstwa, ale w sumie niewiele to pomaga, jakies cholerstwo w tym roku, bo wszyscy kogo znam sa tak wlasnie przeziebieni 😲
my na mikolaja nie szalelismy, Kaya dostala ksiazeczke z naklejkami i bransoletke, a Paulina kupila jej farbki, ale farbek jeszcze nie wyprobowalismy, jakos nie moge sie zebrac, zeby jej to rozlozyc.... 😮