Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
M w pracy, Ala spi to ja sobie wysprzatałam kuchnie haha 😁 Umyłam lodówkę i poprzecierałam reszte sprzętów i szafki haha na szczęscie szafki tylko na zewnątrz bo w środku już robiłam porządki 😉
Ojejku, ale wpadka no tak mi się tak wydawało, że my chyba nie mieliśmu Maluszka rzadnego z 11 grudnia, ale Ninka podepnij to pod 12:00 w nocy i będzie grać 😁

• Mamusie
Właśnie jeszcze przebrałam poście hihihi i pochwale się Wam moim kochanym łożeczkiem z nudów 😁 Szerokie na 2 m i długie na 2,5 m jak ja kocham na nim spać 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/64/sam1534k.jpg/][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/9431/sam1534k.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
ogromne to łóżko
czy ktoś zna sposób na katar u maluszków, Zosie właśnie dopadł spac nie może bo się aż dusi, ciągle płacze, dostała miód z cyrtyną i troszke lepiej ale to chwilowe zaraz od nowa sie zacznie, nie da sobie inhalacji zorbić, ani fridą ściagnać, ściągne jej na siłe to taki płacz sie robi ze się zbierze 2 razy tyle

ja kamforowe kropelki kropie na podusir i piżamke ze 2 do 3
i mascia koperkowa smaruje ale kamfora tak przeczyszcza nos ze powinno byc ok
sama jak mam katar to sobie to robie 🙂

• Mamusie
Hej 🙂 Gosia śliczne kobietki jesteście 🙂 pisałaś, że masz problemy z włosami, ale tego w ogóle nie widać masz śliczne gęste włosy 🙂 tylko pozazdrościć 🙂 Kasia, ale masz łoże małżeńskie i śliczną pościel lubię takie kolorki 🙂 Agata ja swoim na katar psikam wodą i daje nasivin, ale nie za dużo żeby gardła nie podrażnić 🙂
Ola ile Ci jeszcze zostało?????

Kafi to tak od 6 do 10 jeszcze 🙂 8 tak wyposrodkowanie:d hahahahaha ale mówie teraz brzuszki codzien robie 🙂 i nad brzuszkiem pracuje zeby sexi był bo był masakrycny;/

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Ajjjjjjjj Kafi jejkuś współczuje Ci wiem co musiałas czuć i jak się wystraszyłaś..... ja bym chyba na zawał odleciała !! Co do paneli też szkoda bo jednak to nowiusieńki dom .....

Facet powiedział, że wymieni 🙂 jeszcze tego od kominka muszę dopaść żeby mi skleił kamień...

• Mamusie
Ola88 napisał(a):
Kafi to tak od 6 do 10 jeszcze 🙂 8 tak wyposrodkowanie:d hahahahaha ale mówie teraz brzuszki codzien robie 🙂 i nad brzuszkiem pracuje zeby sexi był bo był masakrycny;/

I widzisz efekty na brzuchu mam na myśli czy poprawiła się elastyczność skóry ?

kafinka napisał(a):
Ola88 napisał(a):

I widzisz efekty na brzuchu mam na myśli czy poprawiła się elastyczność skóry ?

dopiero tydzien brzuszki cwicze i widze efekty... serio.... ale dzisiaj jestem tak padnieta ze normy wyrobic nie mogłam;/ a robie 100 seriami po 10 ale nie mogłam dzisiaj ;/ padnieta jestem bo wczoraj pubowałam hahahahahaha

a chciała bym sie poddac drenażowi limfatycznemu kolezanka po tym schudła 4 kg. widziała redukcje celulity juz po 3 razie wiec swietna sprawa 🙂 ale cena juz nie jest taka swietan 😁;/

• Mamusie
Agata moja Ola tez ma katarzysko i wstretny kaszel 😞 Ja daje jej nasivin i na podusie krople mietowe, ale to na chwile tylko 😠 moja Paula tez chora jest 😞
Kasia posciel super - podoba mi sie . ja tez mam duuuuze łózko , naroznik po rozlozeniu jest duuuuuzy 😆
Ola powodzenia w cwiczeniach , mnie sie nie chce a brzuch mam wstretny opony z tluszczem 😠 😠 😠
Ide do kapieli i szykuje sie do snu bo rano do pracy musze wstac 😞 😠 ale mi sie nie chce.
Dobranoc 😘 😘 😘 😘