Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Teraz pije zasłużone piwko a mój poszedł do kolegi. Chciałam ubrać choinkę ale cholera wie gdzie są lampki 😁 W sypialni malutka choineczka już stoi 🙂

Niestety nie zmieniam koloru lampek ani bombek ze względów finansowych więc choinka będzie złoto- chabrowa. Nie bardzo chyba do jasnofioletowych ścian będzie pasować, co?? 🤢

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Martus_D napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hahaha dzieki wam za komplementy 🙂 ale z ta uroda nie przesadzajcie hahaha nic ciekawego hahahahah

Nie bądź kochana taka skromna hahah 😁 😁 Można Ci pozazdrościć 🙂

hahah Marta czego grubego ale plaskiego tyłka rozstepów braku cycków 😁 i brzucha odstajacego hahaha

Martus_D napisał(a):
Ola88 napisał(a):
hahaha dzieki wam za komplementy 🙂 ale z ta uroda nie przesadzajcie hahaha nic ciekawego hahahahah

hahah Marta czego grubego ale plaskiego tyłka rozstepów braku cycków 😁 i brzucha odstajacego hahaha

• Mamusie
Ola88 napisał(a):
Martus_D napisał(a):
Ola88 napisał(a):

Ola, wierz mi że chciałabym być na Twoim miejscu 🙂 No ale rozumiem, że musisz mieć trochę samokrytyki hihi, każdy ma 😉

Marta ważne że będzie choinka 🙂
No Maja to zrobila nie wiem czemu bo ją tuliłam i cyca dawałam 😁 ha ha może za malo szło i włosy rwała 😁
Kasia już pewnie Kayke pakuje a druga na Alusie i uciekną 🤨
ja już też zaraz lece lulki bo jutro zakupy 😁 😘

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Marta ważne że będzie choinka 🙂
No Maja to zrobila nie wiem czemu bo ją tuliłam i cyca dawałam 😁 ha ha może za malo szło i włosy rwała 😁
Kasia już pewnie Kayke pakuje a druga na Alusie i uciekną 🤨
ja już też zaraz lece lulki bo jutro zakupy 😁 😘

Pewnie mało leciało i focha miała haha 😁
Udanych zakupów i pochwal się co kupiliście 🙂
Spokojnej nocy 😉

• Mamusie
Moja Olinka włosków nie rwie , ale jak się złości na kogoś, lub się jej zakazuje czegoś a jest się blisko niej to BIJE 😮 Nie wiem skąd się jej to wzięło 🤢 I teraz nie chce wcale pić, dopiero jak śpi to dajemy jej butlę picia i wypije 🥴 Nie wiem o co jej chodzi.
Ja mam już tort zrobiony, ale nie wyszedł 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞. Zawsze tak jest że jak chcę zrobić coś ładnie to nie wychodzi 😠 😠 😠 😠
Ja kupilam choinkę 180 cm. i ubieramy ja na złoto-czerwono 😉 i kolorowe lampeczki 😆. W niedzielę ubierzemy i będziemy czekać na Swięta 😁 😁 😁 😁 😁
Mój Tomek ma coś na oskrzelach i od poniedziałku siedzi już w domu, do pracy idzie po świętach 😉, więc będzie robił sałatki i pilnował mięsa w piecu hahahahaha no i oczywiście zajmował się Olą 🤪 🤪 🤪 Moja mam będzie miała wolne 🤪
Siedzę sama bo Tomuś w pracy jeszcze 😞, ale wyschną mi włosy i kładę się do łóżka 😆
Spokojnej nocki 😉
A Ola ja też uważam że masz bardzo ładna buizię 🤪 🤪 mi moja uroda się nie podoba 😞 i figura też już nie 😞 😞 😞 😞 😞 Już nie będę taka jak przed Olą 😞 Ach żal.
No to dobranoc 😘 😘 😘

• Mamusie
Hej 🙂 Majusia wraz z rodzinką dziękuje za życzenia 😘 Ja już ledwo chodzę wczoraj do późna robili kuchnię dziś to samo mówię wam koszmar mam z tą kuchnią 🤢 Dziś imprezka Majusi 🙂 stoły nakryte (dam fotki oczywiście) jedzonko zrobione teraz tylko czekać na gości, ale jeszcze trochę muszę ogarnąć, bo dużo czasu mi zajęło siedzenie w kuchni 🤢 Maja wybrała kasiorkę 😁 Mini gratulację dla Majusi jeszcze chwilkę i będzie śmigać 🙂 Ola jesteś bardzo ładną kobietą masz wyraziste rysy twarzy 🙂 Oliwier miał dziś w przedszkolu jasełka grał pastuszka byliśmy na przedstawieniu, ale był przejęty swoją rolą ciągle powtarzał to moi rodzice i moja siostrzyczka chodźcie zobaczyć hahaha spokojnej nocy 😘 😘 😘

• Mamusie
Kafi, to ładnie się wyrobiłaś 🤪 Roboty z kuchnią nie zazdroszczę bo najwięcej babraniny... 🤢 Wrzuć nam później fotki jakieś byśmy mogli podziwiać 🙂 No i Gratulacje dla Oliwiera! Brawo- takie role uczą samodyscypliny i odpowiedzialności także to duży plus 😉

P.S. Mojego jeszcze nie ma... Dzwonił po 23 twierdząc - jak on ma tak nagle opuścić towarzystwo 🤪 No ręce mi opadły... 😮 Za karę wstaje rano do dziecka więc w końcu się wyśpię 😁

• Mamusie
Marta nie masz czego zazdrościć, mm mnie denerwuje bo się ich czepia a mnie to drażni wogóle fiku miku mnie drażni, tylko kłótnie o to są
Co do ciągnięcia na rączki współczuje Wam, ha moja już tego nie ma 🙂 Wynosiłyśmy się za wczasu (cudowna chusta!), teraz na rece chce jak spać chce, żeby ją wziąść i przytulić 🙂 Czasem jak coś robie to mi nie da ale nie ze wzgledu na rece ale że przychodzi z książeczką żeby jej czytać
Ostatnio oglądałam wózki te rok po roku jak zdaje się Ada taki miała ale doszłam do wniosku że mi wózek nie potrzebny i tak będziemy się chustować i z malenstwem i z Zosia 🙂 Bo jakby nie ciąża dalej byśmy się chustowali 🙂

Melduje 🙂
czekam na mojego by jechać na zakupy,a pogoda do kitu silne wiatry i śnieg z deszczem 🤢
Ja wczoraj poszłam wcześniej spać że aż w szoku jestem 🤪
Gosia tort napewno się udał 🙂 bo robiłaś go z sercem dla Oleńki 🙂
my mamy malutką choinke jednak w złoto,srebro,i niebieskie bombki 🙂
Aga gratulacje dla Oliwera za jego pierwszą role 🙂 weź autograf bo później mogą być kolejki 😁
a te Maje to chyba tylko kase wybierają 😁 bo moja tez pierwszą kase później krzyżyk 😁
Marta teraz ty po nocy spać nie możesz?? 🙂
My jedziemy po prezenty dla dzieci czyli wózeczek dla Majki i Oliwki bo na allegro zbytnie ryzyko było ze nie zdążą z wysyłką.... ☺️
Agata powiem ci że osobiście myśle że wózek i tak się przyda....np.dłużswze spacery to nawet jak maluch chodzi warto zabrać wózek,tak jak moja szwagierka,no ale oni mieli 2 wózki i wszędzie szwagier z nimi chodził....tego nie moge im zarzucić bo mimo że często nie dbają o higiene dzieci itp. to je kochają jednak i wszędzie razem są....

• Mamusie
wiesz co Mini mam wózki po Zosi, ale szczerze to mi dłuższe spacery nie przechodzą przez myśl, z Zosią się nie dało chodzić daleko, do tej pory tylko do górki jakiś 1km da dojśc i tyle, a poza tym u nas nawet nie ma gdzie więc nie mam tego problemu, a z Zosią w chuście całe bieszczady złaziłam, a było troche tego łażenia i nie odczułam tego jakoś 🙂

• Mamusie
aga_ta napisał(a):
A i jutro robie urodziny, moi rodzice postarają się wpaść rano przed pracą, a reszta nie wiem, ja robie w dzień urodzin Zosi i mam gdzieś reszte 🙂

Mądra decyzja kochana! Dziecko najważniejsze a reszta niech się pocałuje jak im nie pasuje 🤪 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Melduje 🙂
czekam na mojego by jechać na zakupy,a pogoda do kitu silne wiatry i śnieg z deszczem 🤢
Ja wczoraj poszłam wcześniej spać że aż w szoku jestem 🤪
Gosia tort napewno się udał 🙂 bo robiłaś go z sercem dla Oleńki 🙂
my mamy malutką choinke jednak w złoto,srebro,i niebieskie bombki 🙂
Aga gratulacje dla Oliwera za jego pierwszą role 🙂 weź autograf bo później mogą być kolejki 😁
a te Maje to chyba tylko kase wybierają 😁 bo moja tez pierwszą kase później krzyżyk 😁
Marta teraz ty po nocy spać nie możesz?? 🙂
My jedziemy po prezenty dla dzieci czyli wózeczek dla Majki i Oliwki bo na allegro zbytnie ryzyko było ze nie zdążą z wysyłką.... ☺️
Agata powiem ci że osobiście myśle że wózek i tak się przyda....np.dłużswze spacery to nawet jak maluch chodzi warto zabrać wózek,tak jak moja szwagierka,no ale oni mieli 2 wózki i wszędzie szwagier z nimi chodził....tego nie moge im zarzucić bo mimo że często nie dbają o higiene dzieci itp. to je kochają jednak i wszędzie razem są....

No tak, pisałaś o wózku Hello Kitty czy coś 😉 Pochwal się zaś czy wszystko poszło zgodnie z planem 🙃

włąśnie mój dzwonił że mam się zbierac bo już jedzie 🙂 a więc śmigam ubrać pantalony 😁
to ostatni raz kiedy ma czas od poniedziałku będe go oglądała jak wróci padnięty i będzie zasypiał 😞

• Mamusie
Hej 🙂
Ale miałam nadrabiania 😜 Niedobre Wy!! 😉

Gratulacje dla 5 kroczków wyrywającej włoski Mai 😁
Ola, Tobie jest dobrze i w długich i w krótkich włosach 😁 Elegancko wyglądasz 😁 A dziewczyny wielce teraz dopiero odkrycia dokonały, że Ola jest taka ładna. No, ale lepiej późno niż później 😁 A kompleksy każdy ma 😉
A Tobie Czita nie wiem co się nie podoba w sobie... 😘 😘 My Cię podziwiamy, a Ty wyskakujesz tu z takim tekstem 🤪 🤪 🤢 🤢
Oliwier jaki słodziutki i rozkoszny 😁 może i będzie z niego aktor 😁
Majki wybrały kasę, ciekawe co dziś Ola wybierze 😁
Mój wyjechał na tydzień do Belgii, także mam tydzień by skończyć karmienie nocne 😁 Trzymajcie kciuki. Ja jestem konsekwentna, tylko ciekawe co z tego wyjdzie.
A co do dbania o siebie, to ja codziennie myję włosy (bo tak mi się przetłuszczają 😞 ) i codziennie mam makijaż. Inaczej bym się czuła jak KURA domowa, a wolę być KURĄ elegancką 😉 nie wstydzę się wyjść bez makijażu z domu, ale wolę go mieć ooo 😁
a co do cycków, to ja mam jeden E a drugi G hahahhaha 😁 A tak naprawdę to nie wiem jaki mam teraz rozmiar i mam źle dobrany stanik ☺️ ☺️ ostatnio kupiłam i był idealny, przybyło mleka i za mały 😠 😠 muszę skorzystać z pomocy brafiterki.

hej,
dziewczyny ,mam pytanie ..........jakie macie buciki dla swoich dzieci na zime ???
ja mam powazny problem -moja Klarcia ma bardzo okraglutka nozke z wysokim podbiciem.Wczoraj bylam w centrum i latalam po sklepach szukalam jej bucikow, w nic jej nozki nie wchodza , a jak juz wejda w buciki z rzepami, to te rzepy same sie rozpinaja ,,,,sznurowane musialyby byc o 2 numery wieksze ....
do tej pory ma bamboszki z materialu i w srodku z ala futerkiem,ale robia sie za male .
musi cos miec na nozki , bo jak jestem z nia gdzies w centrum handl, kolo 30 min w gore, to ona chce z wozka wychodzic wiec, musi miec butki, zeby w sarpetkach nie poginac ,a takie znowu bamboszki sie slizgaja ....
jessssuuu, nie wiem co mam jej kupic,,,,,,, kapcie na wyjscie ??? 😮