Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Melduje że jeszcze żyje 😁
Na wigilie jedziemy do mojej mamy Vivaro nasz 😁 😁
więc na wigilie nie robie 🙂
tylko rybe po japońsku ,sałatke,bigos i takie tam bo mięsa nie lubie odgrzewanego 🙂
Wczoraj złapał się Jerry....tzn ja wstawiłam łapke bo mój zczaił że on chowa się w kuchni wstawiłam łapke ☺️ no i złapała go za łapke ale nie żył ☺️ mój powiedzial że może z bólu zawał miał i mi go żal było że taka nie humanitarna jestem no ale nie chciałam gryzonia w domu bo rządził mi po wszystkich 3 pokojach ☺️ 🤨

naylaaa napisał(a):
hej 🙂
Agata ciemne zajebiści* 🤪 🤪 🙂 🙂
Iza, musieliście przeżyć straszne chwile 😞 oby się szybko zagoiło.
Miniatura awatarek piękny, bo są tam takie śliczne blondyneczki 😁

Ha ha Nina w ramach wyjaśnienia Majusia póki co nie ma blond włosków tylko ciemniejsze więc sami nie wiemy czy będzie blondynka czy szatynka 🙂
ale wiesz na żone dla Łukasia może być i blondynką 🤪 🙃

Meldunek!!!
Umieram bo bola mnie 2 zęby po prawej stronie tyle ze jeden na dole i ten sam u góry 😮 🤢 a panicznie boje sie dentysty na sam zapach i wiertło mdleje i wymiotyje ze strachu 🤢 ☺️ 🤨 🥴 wiec jestem w kropce 🤢 bo dentysta nigdy nie chce sie mnie podjac... w nowy rok pojade do kli iki gdzie lecza zeby z głupim jasiem 🙃 to wtedy mi wszystkie naprawia 😮 🙃
Moje dziecko bierze sie za gadke znaczy sie za powtarzanie 🙃 🤪 jak mówie choc do mnie ona jojojo mówi i sie snieje 😁 😁 to ja chrzestna nauczyła i w łep dostała za to 😁 zamiast Mama woła mnie OLaaaaaaa 😁 a jak mówie a ty kto jestes to mówi ALa 😁 😁 😁 to ja tez chrzestna nauczyła 🙃 szalona jest!! a do tego u góry wyżynaja sie jej dwie trójki ale bez tragedii narazie 🙂 chyba wsio.. dzisiaj choineczke ubieramy jupiiiiii!!!!!
A śniegu brak!!!
Ciekawe jak Oleńka sie czuje??
Nina jak cyce??
OJjjjj Izaa nmusieliście naprawde w strachu być kurcze... dzieci to daja rodzicą nieraz stresy 😮 🙃
no dobrze buziam was do potem!!!!!!!
PS Agtaaaaa na ciemno farbuj bo w jasnym wg mnie badzo niekożystnie ale w ciemnych jestes sexi 🙂 sexi mammmmmma 😁 😁 😁 😁 🤪 😁 😎 😜

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/59/38108131252919544605010.jpg/][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/2455/38108131252919544605010.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Dziewczynki już dzisiaj WAM życzę zdrowych wesołych i pogodnych świat Bożego Narodzenia. Oby speszone w rodzinnym gronie przyniosły Wam dużo miłości i ciepła!!!!!!!!!!!!! a u góry mały prezencik 🤪 😁 😜 😁

Ola88 napisał(a):
mini23 napisał(a):
Ola wszystko pieknie ale świnia jesteś bo prezenty zasłoniete 🤪 😁 🙃 🙃

AGniecha WYOBRAŹNIIIII!!!!!!!!!! troche:P

Moja wyobraźnia robi mnie w ch.... 🤪 😁 🙃 🙃
właśnie pozmieniałam pościele 🙂
a jeszcze tyle do zrobienia 🤢

• Mamusie
hej jestem nadrobilam ale nie mam czasu za wiele teraz pisac maly spi wiec ja w garach 🤢 Agata oszczedzaj sie!!! Iza jejku musieliscie sie nacierpiec razem z Klara 😞 Ola zajefajne foto 🙂 aaa Agata ja tez jestem za ciemnymi wloskami u ciebie 😁 Mini ładny awatar 🙂 pozniej ja wrzuce foto mojego rozrabiaki 😉 Gosiu śliczna jest Olka!!! I jaka duza1!! A Kafinka ty sie nie martw bo napewno jest wsio ok tylko Maja jest drobniutka 😉

• Mamusie
hej dziewczynki, wlasnie jestem u rodziców, byłam na zakupach, kupiłam pajacyki dla Zosi, body i 3 kaszki, żel pod prysznic dla mm i płyn do płukania ust i 120 zł poszłooo, oczywiście na pułkach ceny inne niż na pparagonie, różnice 2-3 zł (hamstwo)
kupiłam małej na baltonie ciapki kaczuszki, bardzo chce się nimi bawić ale jak jej zaloże na nogi to płacz
a co do włosów mm też mówił że na taki kasztan, tylko ja się boje jednej rzeczy, przy ciemnych włosach widać wszystkie krostki a z tym mam problem....

• Mamusie
Olu, dziękuję za prezent 😁 ja nie mogę użyć wyobraźni, ponieważ nie wiem co Ci panowie chowają za tymi świątecznymi akcesoriami!! Mąż mi nigdy nie pokazał, także nie wiem jak to wygląda 🤪 🤪 🙃 🙃 ale wiem, że sprawia dużo przyjemności 🤪 🤪 ☺️ ☺️
Alicja jaka mądra 😁 ja sobie nie wyobrażam, żeby moje dziecko teraz coś powtarzało 😉 chyba bym padła na zawał, bo to głuptasek póki co. Jedyne co czasem powtórzy to dzidzi albo dzidzia. A teraz jest w modzie słowo tata... cały dzień tylko tata. A dziś akurat -tata- przyjedzie i w kurniku pióra będą latać 🤪 🤪 😎 😎
Agata, do tuszowania krost są kosmetyki 😁 a w ciemnych naprawdę masz pazur 😁 wszystkie zresztą wybrałyśmy ciemne 🤪 🤪
Mini, a pogrzeb zrobiłaś Jerry'emu?? 😉
Ola, jeden cycek jest jak worek na kapcie,a drugi jak armata, to sobie wyobraź 🤪 🤪 nawet małego nie mogę przytulić, taki ból. 🤢 🤢

Wszystkim Dzieciaczkom, czyli Ewie, Kai, Dominikowi, Alicji i Klarze z okazji nadchodzących urodzin życzę udanej zabawy i wspaniałych zabawek 😁
A Wam brzydkie i gUpie idioDki życzę pięknych chwil spędzonych z rodziną i magii świąt 🙂
Nie wiem czy zajrzę w święta, dlatego teraz piszę 😁 Buziaczki 😘 😘

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
NINA!!!! JAK mąż ci nie pokazał????? to Łuki na śplepotke zrobiony????DD 😁 😁

No nie pokazał, więc nie wiem co oni tam mają ☺️ ☺️ a co, Twój pokazał?? 🤪 🤪 😮 😮

NIe tylko pokazał ale dotknąć dał 😁 🤪 ☺️ 😁 😎 😁

• Mamusie
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):

No nie pokazał, więc nie wiem co oni tam mają ☺️ ☺️ a co, Twój pokazał?? 🤪 🤪 😮 😮

Odważna z Was para 🤪 🤪 a właściwie to szalona 🤪 🤪my to tylko w ciemności, bo byśmy się zawstydzili 🙃 🙃
To chyba niedawno zaczął Ci dawać dotknąć, jak Ala była robiona przez wiatr 🙂 Tyyyyyyyyyyy mów mi jak to wygląda i jakie to w dotyku 😁 😁 zdradź mi tajemnicę... 🙂

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):

Odważna z Was para 🤪 🤪 a właściwie to szalona 🤪 🤪my to tylko w ciemności, bo byśmy się zawstydzili 🙃 🙃
To chyba niedawno zaczął Ci dawać dotknąć, jak Ala była robiona przez wiatr 🙂 Tyyyyyyyyyyy mów mi jak to wygląda i jakie to w dotyku 😁 😁 zdradź mi tajemnicę... 🙂

Ja CI NIC NIE POWIEM 🤪

Można uznać ze miniatura zakończyła przygotowania do świąt 😁
lochy wysprzątane i świątecznie ozdobione 🙂
bigos,sałatka,ryba po japońsku,zrazy.......gotowe 😉
nie obyło się bez płaczu i marudzenia Majulki,poza tym soląc zrazy wypadła mi pokrywka solniczki 🤢
a krojąc na sałatke zbiłam moją ukochaną kubko-szklanke 😞 😞
poza tym zrobilam przemeblowanie i wiecie co chyba nowe miejsce łóżeczka bardziej pasuje Mai 🙂
teraz ide poleżeć w moim głębokim prysznicu i się zrelakosować może nawet się zdrzemnąć we wrzątku 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/233/lpcz15e1.jpg/][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/4827/lpcz15e1.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Pierwsza 🙂 🙃

Najpierw to życzenia dla Ewci, Kai, Dominika, Alicji i Klary z okazji roczku bo nie wiem czy w Święta zajrzę 🙂 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

No i dla NASZYCH WSZYSTKICH MAMUSIEK I ICH DZIECIĄTEK ORAZ RODZIN- NAJCUDOWNIEJSZYCH, CIEPŁYCH, RADOSNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT 🙂 🙂 🙂

Wszystkiego dobrego 😉 😉

• Mamusie
Mini ja z Tobą nie gadam robokopie, ja tu przed chwilą dopiero sałatke skończyłam i próbuje ogarnąć pokój bo wczoraj było czysto ale dostrajaliśmy choinke i już tak nie jest, obrusy nawet nie poprasowane, łazienka nie ruszona, masaaa 🤪
Wszystkiego najlepszego dla naszych małych świątecznych jubilatów
A Wam dziewczynki życze dużo bocianów 🤪 a co będę sama sie toczyć taka wielka, Wy też mogłybyście 🤪 A tak serio to dużoooooo miłości 😘