Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
mój gryzoń 😜w końcu śpi 🙂już tak sie ślini i wrzeszczy przez cały dzień że oszaleje 🤪teraz nie wiem w co rece włożyć a prasowanie(cała sterta)b rozwiesić pranie(może w nocy burza będzie...poczeka do jutra 😜 c nastawić obiad na jutro(zero pomysłu 😞)czy wziąć prysznic i olać wszystko??? 🙃 😎ps.Kamila wyglądacie nieziemsko 😘oklask dla Was ....ja nie wiem gdzie te twoje kilogramy które ci zostały?? 😜niezła dooopeczka z Ciebie 😘 😜 😜 😜

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
mój gryzoń 😜w końcu śpi 🙂już tak sie ślini i wrzeszczy przez cały dzień że oszaleje 🤪teraz nie wiem w co rece włożyć a prasowanie(cała sterta)b rozwiesić pranie(może w nocy burza będzie...poczeka do jutra 😜 c nastawić obiad na jutro(zero pomysłu 😞)czy wziąć prysznic i olać wszystko??? 🙃 😎ps.Kamila wyglądacie nieziemsko 😘oklask dla Was ....ja nie wiem gdzie te twoje kilogramy które ci zostały?? 😜niezła dooopeczka z Ciebie 😘 😜 😜 😜

Olej 😉 idz pod prysznic 🙂

Justa napisał(a):
joannawisn napisał(a):

popieram 😜

• Mamusie
Asia olej i idź pod prysznic 😉

nusia27 napisał(a):
justyna ale masz wspaniala opiekunke 🙂 jaka ma mine przejeta jak karmi mala... ja tez tak zrobie, nastepne dziecko po 6 latach i niech Maryla bawi i jeszcze wstawac w nocy bedzie za mnie 😜
dziś już dyskutowaliśmy z Adamem żeby Majkę przeprowadzić do pokoju Natalii 😉

Spadam poprzytulać się do męża 😜 Do jutra :*

• Mamusie
Dziewczyny ja Was pozabijam ! ! ! ponad 50 stron 🤪 dzisiaj nie dam rady nodrobić ale jutro będę musiała to zrobić 😉
byliśmy u lekarza, to jakiś wirus 😉 a to łapanie za uszko to nerwowe od bolących ząbków 🤪 Judytka wykąpana, teraz tata daje butelkę 😉 dostaliśmy jakieś leki na rozwolnienie ale dzisiaj i tak zrobiła tylko 2 albo 3 razy kupkę więc jest lepiej 😉 gorączki nie ma 😉 a to najważniejsze ale i tak ze dwa dni mamy siedzieć w domu 😉 i tak ma padać 😜

• Mamusie
Justa napisał(a):
Blue i jak? 😉
[URL=http://img220.imageshack.us/i/p4250019z.jpg/][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2304/p4250019z.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Miłoszek bardzo podobny do tatusia 🙂
Przystojniaki z tych Twoich chłopaków 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
joannawisn napisał(a):

Ja też jestem za olaniem 😉

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny ja Was pozabijam ! ! ! ponad 50 stron 🤪 dzisiaj nie dam rady nodrobić ale jutro będę musiała to zrobić 😉
byliśmy u lekarza, to jakiś wirus 😉 a to łapanie za uszko to nerwowe od bolących ząbków 🤪 Judytka wykąpana, teraz tata daje butelkę 😉 dostaliśmy jakieś leki na rozwolnienie ale dzisiaj i tak zrobiła tylko 2 albo 3 razy kupkę więc jest lepiej 😉 gorączki nie ma 😉 a to najważniejsze ale i tak ze dwa dni mamy siedzieć w domu 😉 i tak ma padać 😜

Najważniejsze, że to nic poważnego 🙂 Dobrze że z Dyśką już lepiej 🙂
Ja dzisiaj pierwszy raz od pnie pamiętam już kiedy dałam Tosi butlę z modyfikowanym 😞 Od kilku dni strasznie marudna jest. Na Słoiczki aż się rzuca normalnie a przy piersi przez chwilkę ok a za chwilę wije się i krzyczy, albo wcale nie może zassać 😞 Stwierdziłam więc, że zobaczę jak będzie z butelką, bo jeśli nadal by się darła znaczyłoby to, że coś Jej jest, że boli itp. Ale Ona wciągnęła 200ml(po cycku) i taka zadowolona zasnęła... Kurcze! Tak strasznie Ją chcę karmić długo a nawet jeszcze dłużej... Tylko, że Ona się coś nie najada 🤨 Jakoś mi tak smutno, że tak dobrze zareagowała na tą butelkę 😞 😞 😞

• Mamusie
admin napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
hej trzeba dac wesie znac ze sie przenieslismy na mamusie

może Admin pomoże nam ją przekonać do mamusi.net ? 😉

No właśnie 🙂 a może żeby kolory były takie same jak na brzuszku te różowe albo chociaż niebieskie jak kiedyś.. 😉

Zmienię na różowe lub niebieskie, to zawsze znajdzie się ktoś, komu nie podoba się różowy lub niebieski 🙂 Nie da się zrobić tak, by wszystkim na raz odpowiadał dany kolor. Poza tym nie chcę, by strona była kojarzona z brzuszkiem - to jest całkiem inny serwis 🙂

to niech będzie zielony 😜 kolorek nadziei 😜 🤪

• Mamusie
kolo177 napisał(a):

Buziaczki dla Judytki 😘my też siedzimy w domu jutro i pojutrze 🙂

• Mamusie
O rety babeczki skrobiecie i skrobiecie. ani na chwilkę odejść nie można bo potem czasu brak, żeby nadrobić. A moja mała walczy od 1,5 godzinki. Normalnie wysiadam przy niej ślini się i piszczy całymi dniami, niech już wyłażą te zęby. A mój tata powiedział, że my gorzej przecodziliśmy ząbkowanie. Biedna moja mama...
Powiedzcie mi czy Wasze pociechy też jeszcze mają zeza? Zauważyłam że Natce prawe oczko ucieka 🤢 Ide spróbować ją jeszcze położyć, może padnie 🙂

hej
milka wiesz co moj nie ma juz.pamietam ze seba mial bo nasza pediatra wykryla go a lekarze u nas stwierdzali ze nie ma albo ma i samo sie wyleczy i w koncu pojechalismy do wawy na Niekłańska i po rozmowie z okuliska wyspecjalizowana w sprawach zeza powiedziala ze ma i trzeba zrobic zabieg im wczesniej tym jest szansa na wyleczenie i jak mial 7 miesiecy mial pierwszy zabieg i sie duzo cofnelo i pozniej mial drugi i niestety ten sie cofnał i teraz jak skonczy 3 lata bedzie mial operacje na miesniach bo jeszcze mu to oczko ucieka troszke ale wazne jest ze nie bedzie chodzil w okularach cale zycie.wiec milka jak chcesz to jedz z tym gdzies do okulisty dobrego niech ja obejrzy i ci powie co i jak bo im mlodsze tym lepiej

Matko tyle do czytania!! 😞

To link do tej osłonki 🙂 http://allegro.pl/oslonka-przeciwsloneczny-daszek-do-wozka-filtr-uv-i1649842005.html

Kamila dzisiaj nasze szujki kończą 5mieś. 🙂
Moja ciągle ma nerwicę, jest pobudzona, płaczliwa i mało je, przedwczoraj zjadła 440ml, wczoraj 510? także szał.. mleka pić nie chce, wody i herbaty też nie, ale słoiczkom nie odmówi nigdy 😠 koniec z codziennym dawaniem słoiczka @ jedna.. bo jak ma mleko dostać to się drze i wtedy chce żeby zjadła już obojętnie co to daję słoiczek to wcina aż miło, a przecież to mleko jest głównym składnikiem jedzenia ehh. Kawał pindy z niej. Na kilka dni przestaję z słoiczkami. Może coś się polepszy.

No i na łóżku już się dużo rusza 🙂 i lekko przemieszcza. Nogi pod siebie bierze i potem się próbuje odpychać, ale czasami do tyłu czasami do przodu haha! Niezorganizowana jest 🙂

Kolo biedna Judytka 😞 ona zawsze coś podłapie.

Kasiula napisał(a):
dzień dobry.....fajna ta osłonka. 🙂chyba wygodniejsza niż parasol..??

Wiesz co to zależy 🙂 bo też musisz przemieszczać ją jak jest słońce hehe 🙂 no, ale nie zabiera tyle miejsca co parasol i jest "malutka" włożysz wszędzie, a parasol to wiadomo..

• Mamusie
przyszłam się przywitać i zmykam do sklepu bo jak po 10 będzie żar to znowu nigdzie nie wyjdę i obiadu nie zrobię 🙂
w nocy pierwszy raz spaliśmy przy uchylonym oknie było tak gorąco że nie szlo inaczej a Anastazja w samym bodziaku na krótki rękaw i śpiworku chyba jej chłodno w rączki nie było bo co chwile sprawdzałam