Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
KASIULA
Dzieki wielkie 🙂
Musze cos pomysleć bo jak w Polsce takie upały sa to malutka musi sie gdzies ochłodzic, u nas jak narazie to ciagle pada i zimno jest....
A aukurat jedziemy na tydzien do Polski z mała to trzeba cos kombinowac...

Aniu opłaca Ci się na tydzień taki wydatek robić? Takiemu maluszkowi i tak wszystko jedno 🙂 Wanienka przed domem pewnie wystarczy 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
KASIULA
Dzieki wielkie 🙂
Musze cos pomysleć bo jak w Polsce takie upały sa to malutka musi sie gdzies ochłodzic, u nas jak narazie to ciagle pada i zimno jest....

nie ma sprawy..do usług..dwa pierwsze sa super..a ten drugi tak jak mówiłam w tej chwili gdzies widziałam w ulotce o 100 zł taniej niz w linku...

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Anusia0608 napisał(a):
KASIULA
Dzieki wielkie 🙂

Aniu opłaca Ci się na tydzień taki wydatek robić? Takiemu maluszkowi i tak wszystko jedno 🙂 Wanienka przed domem pewnie wystarczy 🙂

zabierze ze soba ... 😉

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
A wasze maluchy łapią sie juz za stópki, moja jakos nie chetnie to robi narazie tylko za kolanka ale spodobało jej sie pełzanie heh i jak tylko lezy u nas na łózku albo na macie to obraca sie na brzuszek i pełza heh

Moja chwyta namiętnie 🙂 Pełza też 🙂 Cudne to, tylko nad ranem zazwyczaj jak Ją brałam na karmienie to przysypiałam karmiąc i młoda zostawała już u nas a teraz się boję, ze przysnę a Ona gdzieś na wycieczkę wyruszy i katastrofa murowana 🤔

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
KASIULA
Dzieki wielkie 🙂

E tam wole taki brodzik niz w misce bo wanienki nie mam tam.. A tak to zabiore sobie tutaj pewnie lato tez sie tu rozkręci... Potem zostawie w domku sobie i dokupie tylko piłeczki do niego.. Takze mam nadzieje że zakup sie nie zmarnuje

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
A wasze maluchy łapią sie juz za stópki, moja jakos nie chetnie to robi narazie tylko za kolanka ale spodobało jej sie pełzanie heh i jak tylko lezy u nas na łózku albo na macie to obraca sie na brzuszek i pełza heh

Moja chwyta namiętnie 🙂 Pełza też 🙂 Cudne to, tylko nad ranem zazwyczaj jak Ją brałam na karmienie to przysypiałam karmiąc i młoda zostawała już u nas a teraz się boję, ze przysnę a Ona gdzieś na wycieczkę wyruszy i katastrofa murowana 🤔
ja też biore Sonie do naszego łożka ale tak po nim lata 🤪ze jeszcze mi dziewczyna spadnie 🤪bezpieczniej w łóżeczku 🙂uciekam pod prysznic 🙂DOBRANOC 😘 😘 😘

Anusia0608 napisał(a):
Teraz mi się coś jeszcze przypomniało 🙂
Mój Karol przez ostatnie 1,5 roku prawie cały czas chorował. Lekarze cały czas stawiali inne diagnozy ale nic nie skutkowało 😮 Na to usłyszałam od rodzicielki mej, ze to ja jestem winna takiego stanu rzeczy, bo za krótko Go karmiłam piersią 😮 Dodam tylko, że Ona ani mnie ani mojej siostry nie karmiła wcale, a rady daje jakby była najlepszą w tej kwestii ekspertką 🙂
No to się wygadałam 😁 😁 😁
P.S. Okazało się, że u Karola przyczyną była alergia, a teraz doszła jeszcze astma 😞

heh u mnie to samo... Tylko ze ja Jule karmiłam miesiac bo pokarm miałam niewartosciowy i nie chciała go już jeśc... A wiadomo jak to babcie ze dzieci trzeba karmic ciagle z cyckiem przy nim siedziec a nie ze sie nie chce.. Trudno wytłumaczyć ze sie pokarm kończy nie kazdy ma tyle ile ma aze zanika komus lub nie wystarcza to nie jest nasza winna

one kiedys musialy walczyc o cyca bo niby skad modyfikowane by wziely, czasy sie zmienily a niektorzy nie moga tego pojac

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Anusia0608 napisał(a):
Teraz mi się coś jeszcze przypomniało 🙂
Mój Karol przez ostatnie 1,5 roku prawie cały czas chorował. Lekarze cały czas stawiali inne diagnozy ale nic nie skutkowało 😮 Na to usłyszałam od rodzicielki mej, ze to ja jestem winna takiego stanu rzeczy, bo za krótko Go karmiłam piersią 😮 Dodam tylko, że Ona ani mnie ani mojej siostry nie karmiła wcale, a rady daje jakby była najlepszą w tej kwestii ekspertką 🙂
No to się wygadałam 😁 😁 😁
P.S. Okazało się, że u Karola przyczyną była alergia, a teraz doszła jeszcze astma 😞

heh u mnie to samo... Tylko ze ja Jule karmiłam miesiac bo pokarm miałam niewartosciowy i nie chciała go już jeśc... A wiadomo jak to babcie ze dzieci trzeba karmic ciagle z cyckiem przy nim siedziec a nie ze sie nie chce.. Trudno wytłumaczyć ze sie pokarm kończy nie kazdy ma tyle ile ma aze zanika komus lub nie wystarcza to nie jest nasza winna

one kiedys musialy walczyc o cyca bo niby skad modyfikowane by wziely, czasy sie zmienily a niektorzy nie moga tego pojac

a moja mama nigdy nie karmiła ani mnie ani brata i siostry piersią od razu jak wychodziła ze szpitala dawała nam butle bo mówiła że ją to za bardzo bolało
wiec jeśli chodzi o mleko to miała takie podejście, że jak jej mówiłam że trochę boli jeszcze a szpitalu to zamiast mnie wspierać kupiła sztuczne mówiąc masz i nie męcz się wy żyjecie to i jej się nic nie stanie 🥴

Kamila1 napisał(a):
moja na razie przygląda się stopom przy przewijaniu, a tak to za kolanka się trzyma 🙂
jeny znów trzeba iść spać, a jutro........to samo 🙃 ale co tam najważniejsze że z ukochaną pirdulką.
Dobranoc babunki 😉

dokladnie i tylko sie modlic by nie marudzily 😁

hej
ja tez juz tu jestem.......ale naskrobalyscie stron o matko kochana
nie mam ostatnio czasu by zagladac, postaram sie ponadrabiac
a teraz juz sie wyłączam
dobranoc