Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny polećcie mi jakąś nianię elektroniczną... bo jak się przeprowadzimy to by nam się przydała bo Judyta będzie spała w osobnym pokoju więc wolę słyszeć te Jej wszystkie stękania 😜 no i oczywiście przyda się jak będziemy grillować a Mała będzie spała 😜 już mi się marzy 😜

My mamy taką
http://allegro.pl/elektroniczna-niania-fisher-price-super-szybko-i1656844165.html
i słysze każde jej stęknięcie i ma dobry zasięg, później bedzie mogła służyc jako lampka nocna

Anusia0608 napisał(a):
No i mała wykapana nakarmiona i zasneła ehh teraz trzeba co nieco w domku porobic 🙂)

Moja też już śpi 🙂 ale jeszcze muszę ją obudzić na jedno karmienie.

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny polećcie mi jakąś nianię elektroniczną... bo jak się przeprowadzimy to by nam się przydała bo Judyta będzie spała w osobnym pokoju więc wolę słyszeć te Jej wszystkie stękania 😜 no i oczywiście przyda się jak będziemy grillować a Mała będzie spała 😜 już mi się marzy 😜

My mamy taką
http://allegro.pl/elektroniczna-niania-fisher-price-super-szybko-i1656844165.html
i słysze każde jej stęknięcie i ma dobry zasięg, później bedzie mogła służyc jako lampka nocna

Ja mam chicco taką:
http://allegro.pl/niania-elektroniczna-chicco-70552-baby-control-ups-i1654115505.html
tylko kupiliśmy używaną dużo taniej, i też jestem zadowolona

• Mamusie
Blue napisał(a):
Anusia0608 napisał(a):
No i mała wykapana nakarmiona i zasneła ehh teraz trzeba co nieco w domku porobic 🙂)

Budzisz ja o której ja jej nie budze jak spi to spi a ty melkiem czy cycem karmisz

Anusia0608 napisał(a):
Blue napisał(a):
Anusia0608 napisał(a):

Budzisz ja o której ja jej nie budze jak spi to spi a ty melkiem czy cycem karmisz

Butlą, ale ona mało je, dlatego muszę budzić, do teraz ma wypite lekko ponad 400ml, więc mam nadzieję, że dojdzie chociaż do 550ml 🙂

• Mamusie
Moja też spała od spaceru i musiałam ją obudzić. Idę ją wykapać, nakarmić i położyć spać.
Wpadnę tu jutro
Dobrej nocki 😘

Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Justyna masz cudowne mieszkanie (tzn kuchnie i salon bo więcej nie widziałam) jak będziemy już na nowym to też Wam fotki pokażę 😉

Zgadzam się, Justynko macie bardzo ładnie 🙂

Dzięki dziewczyny 😘 😘 😘

• Mamusie
a m ydzis caly dzien poza domem byla u nas kolezaka ze swoim synkiem ma wieku kodzia i fajnie sie bawia i wlansie u niej zrobimy chrzest olika mamy gdzie spac i jak przygotowac napewno beda w lipcu 😁 potem po kapalam brzdace i odpoczynek na wieczor jutro z rana pobudka jedziemy na rehabilitacje 😁 dobranoc

• Mamusie
oo a co tu tak pusto..........
Madzia śliczne zdjęcie w awatarku 😉 Blue to Twoja dłoń na zdjęciu? Chociaż coś 😜
też będę potrzebowała elektroniczną nianię bo jak skończy 5 m-cy to wracam do sypialni 🙂 ale chyba i tak będę miala stresa 😜