Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Milka napisał(a):
a bierz. tu leje od 3 dni ale powietrze jest świetne lało całą noc i jak otworzyłam rano okno to aż miło 🙂

Deszcz u nas obiecują od wczoraj 😠 a ja już zdycham tak jest parno.

• Mamusie
🙂
u nas też pochmurno i nareszcie chłodniej, tylko 19 stopni 🙃 ale pewnie dziś nie wyjdziemy...
a mi się dziś śniła Madzia haha, że poznałam jakiegoś jej kuzyna, ehh skąd to się bierze 😉
Blue to ja myślałam, że już coś o Tobie wiem....że malujesz paznokcie, już stworzyłam twój portret psychologiczny.........a tu zonk 🙃

• Mamusie
wczoraj pojechałam do rossmanna i pokupowałam słoiczków dla małej, to prawie tak fascynujące jak kupowanie jej ciuchów hehe. Stwierdziłam że przez 6 dni będę dawać jej tą jarzynówkę, żeby nauczyła się ją jeść, a przez 2 dni jakiś nowy obiadek 🙂 na razie mam marchewkę i dynię z ziemniakami 🙂 ile płacicie za słoiczki? i jakiej firmy.....

Kamila1 napisał(a):
🙂
u nas też pochmurno i nareszcie chłodniej, tylko 19 stopni 🙃 ale pewnie dziś nie wyjdziemy...
a mi się dziś śniła Madzia haha, że poznałam jakiegoś jej kuzyna, ehh skąd to się bierze 😉
Blue to ja myślałam, że już coś o Tobie wiem....że malujesz paznokcie, już stworzyłam twój portret psychologiczny.........a tu zonk 🙃

Oj wariatka z Ciebie 😁 moja dzisiaj znowu na brzuch się przewróciła.. ale jak na razie lubi tylko w jedną stronę 🙂

Joanna2236 napisał(a):
kamila ja bobowity wszystko kupuje jak narazie a zupki juz sama robie i lepiej je niz te ze sloiczów

A jaką robisz konsystencję? wiadomo, że własne żarełko lepiej smakuje, ale skąd bierzesz warzywa?

kolo177 napisał(a):
dzięki dziewczyny za linki do niań i Milka może się skuszę na krótkofalówki 😉
Blue Laura jest śliczna i widzę że tak samo tatusia traktuje jak Judyta :P

Mnie też tak traktuje jak jego, albo gorzej 😁 do mnie to ma napad szału i leje po całej twarzy rękami 😁 a jego biła skromnie 🙂

• Mamusie
Wyobraźcie sobie ze kobieta z którą juz mieliśmy załatwiona sprawe z mieszkaniem (tutaj mielimy do września umowe ale wypowiedzieliśmy juz i mamy do końca czerwca bo od początku lipca było tamto mieszkanie) zadzwoniła wczoraj do mnie i mówi że ktoś jej daje stówe więcej... poszliśmy do niej i mówimy jaka jest sytuacja że zależy nam na mieszkaniu i przez nią wypowiedzieliśmy to mieszkanie bo byliśmy już z nią dogadani i że nie stać nas żeby płcić jeszcze więcej... a ona nam na to że nie było zorientowana po ile takie mieszkania chodzą i że wczoraj podzwoniła do ludzi i wie że za mało chciała za to mieszkanie ;/ jestem załamana 😞 całą noc nie spałam, jestem strasznie zestresowana i zła... nie wiem co my teraz zrobimy... poprosiła nas żebyśmy jej dali jeszcze ze dwa dni do namysłu... 😠 kuźwa tak się nie robi... jak nie tamto mieszkanie to do końca czerwca musimy znaleźć inne a to co teraz mieszkamy to szukaliśmy przez 4 miesiące 😞

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
dzięki dziewczyny za linki do niań i Milka może się skuszę na krótkofalówki 😉
Blue Laura jest śliczna i widzę że tak samo tatusia traktuje jak Judyta :P

Mnie też tak traktuje jak jego, albo gorzej 😁 do mnie to ma napad szału i leje po całej twarzy rękami 😁 a jego biła skromnie 🙂

to nas Judyta rzadko skromnie traktuje 😜 jak pacnie to masakra :P

kolo177 napisał(a):
Wyobraźcie sobie ze kobieta z którą juz mieliśmy załatwiona sprawe z mieszkaniem (tutaj mielimy do września umowe ale wypowiedzieliśmy juz i mamy do końca czerwca bo od początku lipca było tamto mieszkanie) zadzwoniła wczoraj do mnie i mówi że ktoś jej daje stówe więcej... poszliśmy do niej i mówimy jaka jest sytuacja że zależy nam na mieszkaniu i przez nią wypowiedzieliśmy to mieszkanie bo byliśmy już z nią dogadani i że nie stać nas żeby płcić jeszcze więcej... a ona nam na to że nie było zorientowana po ile takie mieszkania chodzą i że wczoraj podzwoniła do ludzi i wie że za mało chciała za to mieszkanie ;/ jestem załamana 😞 całą noc nie spałam, jestem strasznie zestresowana i zła... nie wiem co my teraz zrobimy... poprosiła nas żebyśmy jej dali jeszcze ze dwa dni do namysłu... 😠 kuźwa tak się nie robi... jak nie tamto mieszkanie to do końca czerwca musimy znaleźć inne a to co teraz mieszkamy to szukaliśmy przez 4 miesiące 😞

A nie możecie jakby co przedłużyć umowę w tym starym mieszkaniu? Niestety bez umowy to nie macie wielkich szans na załatwienie tej sprawy ehh 😞 głupia baba i tyle.

4mieś. mówisz.. no to długo szukaliście, ja bym się tyle czasu nie zastanawiała, bo przecież to i tak wynajmowane, co innego kupić - tu się trzeba zastanawiać., ale nad wynajętym mieszkaniem to po co? 2-4tyg. i już masz.. po co tyle czasu tracić 🙂 dacie radę tylko musicie się teraz sprężyć 🙂

ja sie wczoraj strachu najadlam - alarm w lozeczku mi sie wlaczyl tzn ze mala miala bezdech 😞 i przypomnialam sobie ze widzialam migajaca czerwona lampke kilka razy rano a tak wlasnie migala po tym alarmie

nusia27 napisał(a):
ja sie wczoraj strachu najadlam - alarm w lozeczku mi sie wlaczyl tzn ze mala miala bezdech 😞 i przypomnialam sobie ze widzialam migajaca czerwona lampke kilka razy rano a tak wlasnie migala po tym alarmie

Czasami lepiej tego nie mieć.. bo żyje się w niewiedzy i spokoju 🤪 zresztą dorosły człowiek też potrafi wstrzymać oddech to i dziecko również.