Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja już kiedyś pisałam, ze jestem przerażona cenami rzeczy dla dzieci w Polsce 😮
Ja co prawda nie przeliczam euro na złotówki ale zawsze tłumaczymy tak: Ilościowo zarabia się tu tyle samo. Tzn. jak byliśmy w Polsce to zarabialiśmy na poczcie po 1,5-1,7 tys złotych. Tutaj też średnio zarabia się takie ilości euro na miesiąc. I teraz z tych 1,7 tys zł w Polsce na same pampersy trzeba było wydać 50 zł na paczkę pampersów tutaj wydaję 10euro. Łatwo można wyliczyć ile zostaje w kieszeni 😮

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue a może takie krzesełko 🤪
http://allegro.pl/nowoczesne-krzeselko-bloom-loft20-wzorow-z-tvn-i1644298366.html

mi się podoba to, zajebiaszcze takie dizajnerskie.........................ale cena 🤪

no cena z kosmosu ale jak wygram w totka to kupię takie hahaha 😜

kolo177 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
http://allegro.pl/nowoczesne-krzeselko-bloom-loft20-wzorow-z-tvn-i1644298366.html

mi się podoba to, zajebiaszcze takie dizajnerskie.........................ale cena 🤪

tylko ze chyba dziecko powinno miec cos bardziej kolorowego ......przeciez maluchy nie znaja sie na stylu hehee

• Mamusie
Izabela napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
kolo177 napisał(a):

tylko ze chyba dziecko powinno miec cos bardziej kolorowego ......przeciez maluchy nie znaja sie na stylu hehee

ach tam marudzisz 😜 Moja córa się zna na stylu 😜

a powiedzcie, od kiedy macie zamiar podawac napoje w kubkach niekapkach?
Klarci podalam dwa razy wode w butelce i widze, ze ona niewiadomo skad wie jak trzymac butelke i wie ze ja trzeba do buzi wlozyc ,,,, wiec mysle, ze moze czas kupic jej kubeczek

• Mamusie
Izabela napisał(a):
Klarci podalam dwa razy wode w butelce i widze, ze ona niewiadomo skad wie jak trzymac butelke i wie ze ja trzeba do buzi wlozyc ,,,, wiec mysle, ze moze czas kupic jej kubeczek

są TT od 4 miesiąca 😉 Blue ma 😉 i Laura z niego pije 😉 a ja mam od 6 miesiąca i trzeba ugryźć żeby poleciało 😜 ale dawałam Małej jak miała około 4 miesiące i będę musiała znowu spróbować może sobie poradzi 😉 bo też wie jak do buzi trafić 😉

kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):

są TT od 4 miesiąca 😉 Blue ma 😉 i Laura z niego pije 😉 a ja mam od 6 miesiąca i trzeba ugryźć żeby poleciało 😜 ale dawałam Małej jak miała około 4 miesiące i będę musiała znowu spróbować może sobie poradzi 😉 bo też wie jak do buzi trafić 😉

no dokładnie, łapie w obie ręce, bo ma takie uszka chude i duże i celuje do paszczy 🙂 to chyba robi poznawczo-instynktownie, bo dzieci na tym etapie wszystko do buzi wkładają, ale moja nie chce pić herbat ani soków to go jej nie daję, używam go jako miseczkę do deserków 🙂

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Jak mnie to dziecko wkurza, niech najlepiej nic nie je i nie pije 😠

weź mi nawet nie mów takich rzeczy bo mi się ten Kubuś przypomina 😞 😞 😞

Ja też ciągle o nim myślę.. od wczoraj i jak na nią patrzę a ona marudzi.. żeby wiedziała jak inne dzieci mają..