Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Jak mnie to dziecko wkurza, niech najlepiej nic nie je i nie pije 😠

weź mi nawet nie mów takich rzeczy bo mi się ten Kubuś przypomina 😞 😞 😞

Ja też ciągle o nim myślę.. od wczoraj i jak na nią patrzę a ona marudzi.. żeby wiedziała jak inne dzieci mają..

no to straszne jest 😞

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kolo177 napisał(a):
Kup swojemu 🤪 😁 😁 😁
http://allegro.pl/hello-kitty-bokserki-dla-niego-idealne-na-prezent-i1662762352.html

Jakie to męskie 😜 ja mu kupiłam bokserki własnego projektu 😜 hahaha z tekstem "łapy precz własność Darii" a wiesz jak nosi haha! Jaki dumny jest 😜

Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kup swojemu 🤪 😁 😁 😁
http://allegro.pl/hello-kitty-bokserki-dla-niego-idealne-na-prezent-i1662762352.html

Jakie to męskie 😜 ja mu kupiłam bokserki własnego projektu 😜 hahaha z tekstem "łapy precz własność Darii" a wiesz jak nosi haha! Jaki dumny jest 😜

ja swojemu kupilam gacie z Popayem ,,tez go duma rozpiera,,,

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kup swojemu 🤪 😁 😁 😁

ja Adamowi zawsze jakieś głupie bokserki kupuję 😜 hehe lubię bokserki różne... przecież i tak tylko ja je oglądam... a jak ma jakąś kochanice to niech się wstydzi przed nią jak ma się rozebrać hahaha

Aha Kolo dosypałam jednak glutenu 1 łyżeczkę taką mniejszą 🙂 wypiła ponad połowę to chociaż połowa się dostanie do żołądka 🙂 bo dużo wyrzygała wcześniej to pewności nie mam a na tej kaszce piszą, że dać 2-3łyżeczki 🙂 to akurat będzie.

kolo177 napisał(a):
wesa napisał(a):
Wczoraj małemu dawałam zupke jarzynową ze słoiczka, troszke mu wepchałam, a dziś sama mu ugotowałam i lepiej mu szło, zaczne gotowac juz zupy mozw w koncu sie nuczy jesc 🙂

hehe 😉 to dobrze... może bardziej Mu smakują takie co sama ugotujesz 😉

No dokładnie 🙂 moja słoiczki wcina, więc na razie sama robić nie będę dopóki warzyw nie będę mieć swoich.

• Mamusie
Mój mąż niestety nie pamietało tym zeby z córcią zrobić cos na dzien mamy;/ ale ja jetem dobra i kupiłam mu koszulkę "najlepszy tata na świecie" i dostanie od dzieci. Bo ja bym chciała zeby maluchy wiedziały co to jest dzien mamy czy taty i zeby sie cieszyły ze cos dają. ale mój mąą taki domyslny nie jest. byłam zła nawet jak nie nic nie zrobił w dzien mamy.

• Mamusie
Blue napisał(a):
To jest straszne po prostu. Moja marudzi.. a ja muszę sprzątać, bo wygląda jak w chlewie i potem deserek jej dam jak tak mało je.

a ja mam bałagan i wszystko dałam w kąt i przykryłam kocem i powiedziałam tacie: "kurcze ale mamy tu bałagan, już wszystko szykujemy do przeprowadzki" i wskazując ten kąt dodałam: "Już mamy tam popakowane ciuchy Judyty to przykryłam żeby nie straszyło" 🤪
Mój ojciec to straszny porządnicki 😜

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
To jest straszne po prostu. Moja marudzi.. a ja muszę sprzątać, bo wygląda jak w chlewie i potem deserek jej dam jak tak mało je.

a ja mam bałagan i wszystko dałam w kąt i przykryłam kocem i powiedziałam tacie: "kurcze ale mamy tu bałagan, już wszystko szykujemy do przeprowadzki" i wskazując ten kąt dodałam: "Już mamy tam popakowane ciuchy Judyty to przykryłam żeby nie straszyło" 🤪

Buahhaahhaha dobre!

• Mamusie
Blue napisał(a):
Aha Kolo dosypałam jednak glutenu 1 łyżeczkę taką mniejszą 🙂 wypiła ponad połowę to chociaż połowa się dostanie do żołądka 🙂 bo dużo wyrzygała wcześniej to pewności nie mam a na tej kaszce piszą, że dać 2-3łyżeczki 🙂 to akurat będzie.
jaki gluten?

• Mamusie
Blue napisał(a):

no to git 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

Buahhaahhaha dobre!

a co ! 🤪 nie chciało mi się sprzątać 😜