Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej, ale z was gaduly, oczywiscie nie nadrobilam bo nie mialam kiedy 🙂

Kasiu to ty pisalas ze jezdzilas do Stegny? czesto tam bywasz?masz jakies fajne miejsce na nocleg? ja bylam 2 lata temu i mieszkalismy u jakiejs babki w domu .....siostra chce nas w tym roku wyciagnac nad morze, kurde nie bardzo chce z małą tyle km jechac i sie zastanawiam, jezeli by juz to tez do Stegny 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Izabela napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Laski ile czasu miałyście pierwszy okres? ja mam już 9 dzień i nie zapowiada się na koniec 😠

i karmisz piersia??
moja wciaz na cycu i ja jeszcze nie mialam

ja tez caly czas na cycu a pierwszy mialam juz na poczatku kwietnia i trwal dzien lub dwa a na poczatku czrewca mialam drugi raz i trwal 5 dni ale byl bezbolesny 🤪 w koncu, oby zawsze taki byl

matko gaduly !!!!! ale dalam rade - zjadlam kolacje, jogurt i chipsy 🙂

honorata zawal na miejscu - ja tez do gina ide w polsce i mam nadzieje ze nic nie znajdzie 😜

kasia az strach myslec co by bylo gdyby 😮

• Mamusie
Gadulce! 🙂
My dziś mieliśmy ciężką noc, mały obudził się po 12 bo mu pielucha przeciekła i mokrusi (nie wiem jakim cudem, chyba mu się siusiak podwinął) to my z Darkiem przebieranie łózka i małego, potem dałam mu cyca a o 2 się obudził i ryk przez pół godziny, tak go brzuszek bolała 😞 Nie mogłam go uspokoić 😞zasnął jak mu Darek masował brzuszek. Nie wiem po czym tak miał, ja nic nie jadłam 😞
A ciągu dnia nic nie mogła zrobić, bo nie chciał zostać sam. Dopiero jak wyszliśmy z domku to szczęśliwy i spał na ogródku 2 godziny 🙂 odsypiał 🙂
Do tego te dziąsła go męczą 😞bidulek

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
cholercia poszlam ogladac m jak milosc i poprasowac a tu duuuuu nie ma 😮

też chciałam a tu już koniec hehe, wakacje i nie będzie co glądać 🤢
ale się zdziwiłam że tylko stronę napisałyście, wieczorne opustoszenie 😉
wykąpałam małą, zasnęła, a mój buszuje po realu w poszukiwaniu winiaczy na chrzciny 😉

Kamila1 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
cholercia poszlam ogladac m jak milosc i poprasowac a tu duuuuu nie ma 😮

też chciałam a tu już koniec hehe, wakacje i nie będzie co glądać 🤢
ale się zdziwiłam że tylko stronę napisałyście, wieczorne opustoszenie 😉
wykąpałam małą, zasnęła, a mój buszuje po realu w poszukiwaniu winiaczy na chrzciny 😉

Ja też moją wykąpałam i mam nadzieję, że pójdzie spać 😉 dzisiaj zjadła cały słoiczek indyka, pół słoiczka banana z jabłkiem i ćwierć słoiczka jabłka z dynią 🙂 no i ma do teraz wypite chyba z 400ml jeszcze jeden raz ją muszę obudzić a może 300? nie pamiętam teraz.

• Mamusie
jak jutro się nie wysra to podam jej te jabłka, ale wolałabym nie......jakoś wolalabym się trzymać schematów, no ale dobra 🙃
a jutro dam jej na obiadek dynię z ziemniakami no i kaszą, ciekawe czy jej posmakuje 😉
jeny czasem to mi się wydaje że codziennie robię to samo, już nawet na spacer nie ma gdzie iść.......ehhh ale w sumie to nie wiem co bym chciała, może wyjechać w jakieś egzotyczne miejsce 😜

Kamila1 napisał(a):
jak jutro się nie wysra to podam jej te jabłka, ale wolałabym nie......jakoś wolalabym się trzymać schematów, no ale dobra 🙃
a jutro dam jej na obiadek dynię z ziemniakami no i kaszą, ciekawe czy jej posmakuje 😉
jeny czasem to mi się wydaje że codziennie robię to samo, już nawet na spacer nie ma gdzie iść.......ehhh ale w sumie to nie wiem co bym chciała, może wyjechać w jakieś egzotyczne miejsce 😜

Lepsze to niż ma się męczyć 🙂

• Mamusie
Ja dzisiaj dałam Judycie pierwszy raz warzywa z kurczakiem i kaszką pszenną czy coś takiego z bobovity 😉 z glutenem 😉 nie smakowało Jej 😜 wmusiłam w Nią kilka łyżek a na koniec przypomniała sobie że można gadać jedząc i zaczęła pluć i gadać... i to był koniec obiadu 😜
matka się zezłościła i zabrała a Judytka ucieszona 😜

kolo177 napisał(a):
Ja dzisiaj dałam Judycie pierwszy raz warzywa z kurczakiem i kaszką pszenną czy coś takiego z bobovity 😉 z glutenem 😉 nie smakowało Jej 😜 wmusiłam w Nią kilka łyżek a na koniec przypomniała sobie że można gadać jedząc i zaczęła pluć i gadać... i to był koniec obiadu 😜

Weź mnie nie strasz, bo ja kupiłam jagnięcinę z kaszą 😁 wara jak jej nie posmakuje 😜

Jutro dostanie to zobaczę jaka ucieszona będzie, chociaż nie kracząc ze słoiczków wcina wszystko co jej kupię, chociaż brzydzę się potrawki typu "kurczak i jabłko" albo cukinia z rybą 🙃

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Kolo a może ona najedzona była?

właśnie nie bo była głodna a cycka nie chciała więcej Jej dałam obiadek...

no to cholera wybredna się robi 🤪 🙃

• Mamusie
Blue napisał(a):
Jutro dostanie to zobaczę jaka ucieszona będzie, chociaż nie kracząc ze słoiczków wcina wszystko co jej kupię, chociaż brzydzę się potrawki typu "kurczak i jabłko" albo cukinia z rybą 🙃

ojjj takie mieszanie też mnie nie kręci 😜 aczkolwiek cukinia i ryba mi nie przeszkadza 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Weź mnie nie strasz, bo ja kupiłam jagnięcinę z kaszą 😁 wara jak jej nie posmakuje 😜

no tak wywalone 3 złote hahaha 😜
a ja kupiłam dwa takie słoiczki w biedronce na promocji razem za 4 zł 😉

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

ojjj takie mieszanie też mnie nie kręci 😜 aczkolwiek cukinia i ryba mi nie przeszkadza 😜

Weź fuj 🙂 ja zawsze przed podaniem sprawdzam temp. jedzenia, więc muszę posmakować a tego bym nie zniosła chyba bym się porzygała, tak samo ten królik fuuuuuuuuuuuuu!

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Kolo a może ona najedzona była?

właśnie nie bo była głodna a cycka nie chciała więcej Jej dałam obiadek...

no to cholera wybredna się robi 🤪 🙃

a żebyś wiedziała... ostatnio ma takie akcje na cycka jak Twoja na mleko... jak tylko widzi to jest wrzask... 😞