Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Asia napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
Mi się nie podobają jednoczęściowe kojarzą mi się z babciami, a Ty przecież Honoratka jesteś młoda dupa 🤪

może i młoda ale tu mi się wylewa tam wylewa
nad gaciami brzuch wisi boczki odstają
ze stanika cycki wypływają
blleee fujjj
mierzyłam też i 2 częściowe ale nie czułam się w nich ani trochę atrakcyjna 😞
przesadzasz 🙂na fotkach z chrzcin wyglądasz ok 🙂kobieco 🙂mi sie podoba 🙂

w ciuchach nie czuję się zle bo w końcu z XL zmniejszyłam się do M
ale jeśli chodzi o jędrność to wiele jest jeszcze do zmienienia

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
Ja mam jednoczęściowy w tym roku z NY bo czuje się brzydka i gruba wiec wole zakrywać wszystko 😞

A przestań! widziałam na zdjęciu jaka jesteś BRZYDKA 😮 😁 😁 😁 przestań naprawdę! 🙂 Bardzo ładna jesteś i marudzisz.
Ania nie przesadzaj 🙂 jak sie gdzieś ruszy z domu to dopiero widać jak niektóre laski wyglądają a jak sie ubierają sadełko zwisa a bluzeczka opięta 🤪i chodzą z głową do góry i mają gdzieś 😜 😎ps.Blue a jak tam twoja fotka??? 🤪

Dobrze dziękuje i już się nie kłócę bo was jest więcej 🙂
W sumie racje sa gorsze odemnie a myślą że są super dobrym przykładem był ostatnio odcinek w Rozmowy w Toku Grube jest Sexi czy coś takiego dziewczyna z tam tąd mnie powaliła 🙂

ten odcinek http://rozmowywtoku.tvn.pl/1027,22780,1,grube_jest_sexy,1,wideo_detal.html

HONORATKA napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
My kupiliśmy mi taki http://kobietamag.pl/wp-content/gallery/new-yorker-kostiumy/New_Yorker_kostiumy_2011%20(19).jpg

fajny tylko mi w takich miękkich stanikach cycki do pępka wiszą ☺️

U mnie też nie jest tak dobrze dlatego w staniku mam wkładki silikonowe i mi to podciąga do góry 🙂

• Mamusie
Kolo ale ta Twoja Judytka urosła, a jaka pultaśna 🤪 ile ona waży teraz? rączki i nóżki jak wałeczki 😉
ja tam stroju nie kupuję na razie hehe, na plażę w spodenkach i naramkach 😉
nooo Honorata miejmy nadzieję że w sieprniu poszczęści nam się z pogodą 😎

• Mamusie
😉Kamila1 napisał(a):
Kolo ale ta Twoja Judytka urosła, a jaka pultaśna 🤪 ile ona waży teraz? rączki i nóżki jak wałeczki 😉
ja tam stroju nie kupuję na razie hehe, na plażę w spodenkach i naramkach 😉
nooo Honorata miejmy nadzieję że w sieprniu poszczęści nam się z pogodą 😎
Kamilka czemu w spodenkach???fajną masz figurke a nie masz jakiegoś stroju z poprzednich latek? 😉na plaży przynajmniej jak ja byłam to takie doopeczki opalone chodzą że ho ho ale są też i ogromne i też w strojach i to dwuczęściowych 🤪tak sie zastanawiałam gdzie takie rozmiary kupują 🤪

Asia napisał(a):
dziewczyny daje któraś to mleko po 6 tym m-cu z kleikiem np.tak jak ja mam bebiko 2R?MÓJ KUPIŁ PRZEZ pomyłke i stoi 😠nie wiem czy otwierać i dawać Soni??? 🤨

Jak po 6mieś. to możesz dawać 🙂 ważne by smakowało. I zobacz jak to często może pić.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
dziewczyny daje któraś to mleko po 6 tym m-cu z kleikiem np.tak jak ja mam bebiko 2R?MÓJ KUPIŁ PRZEZ pomyłke i stoi 😠nie wiem czy otwierać i dawać Soni??? 🤨

Jak po 6mieś. to możesz dawać 🙂 ważne by smakowało. I zobacz jak to często może pić.
🙂

• Mamusie
ale porażka
na tą chwilę pogoda w Kołobrzegu od 5 do 12 sierpnia prezentuje się beznadziejnie 😞 😞 😞
jeśli w czwartek nic sie nie zmieni to chyba nie pojadę
bo przecież temp nawet nie przekracza 20stopni przez większość czasu
ostatni raz planuje urlop nad polskim morzem 😞
jest cholernie drogo nudno brudno i jeszcze do tego pogoda do d... 😞
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/10/38792182.jpg/][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/5329/38792182.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Blue napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
Ja mam jednoczęściowy w tym roku z NY bo czuje się brzydka i gruba wiec wole zakrywać wszystko 😞

A przestań! widziałam na zdjęciu jaka jesteś BRZYDKA 😮 😁 😁 😁 przestań naprawdę! 🙂 Bardzo ładna jesteś i marudzisz.

będę marudzić bo ledwo w spodnie się mieszczę bo nosze rozmiar zależy jaka firma ale przeważnie to 32 lub jak kto woli 42 😠 😞
yen sam rozmiar nosze, musze schudnąć, moze jak wróce do pracy jakoś mi zleci. wystarczy rozmiar 30(40) dużych wymagań nie mam hehe/

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
My kupiliśmy mi taki http://kobietamag.pl/wp-content/gallery/new-yorker-kostiumy/New_Yorker_kostiumy_2011%20(19).jpg
śliczny ale ja do takiego i tak za gruba. mam dwu czesciowy ale na to pareo:/ ale w tym roku nie użyty jeszcze.

• Mamusie
Asia napisał(a):
heheh mój własnie dzis kupił Nan 2 R no ale bede dawac przecież nie wyrzuce.

SmoczaMama napisał(a):
Nie śpimy. Bartek uznał że spanie jest nie dla niego i nawet nie myśli zamknąć oczek. A tak ma zapuchnięte że ledwo przez nie patrzy 😞

Ja się mu nie dziwię wszystko go boli 😞

Ja z rana znowu miałam przeboje 🙂 wzięłam wit. D i jak ona to zobaczyła to zaczęła urządzać sceny z uśmiechem na ustach zaczęła zaciskać wargi i pierdzieć ustami jak tylko zbliżałam kapsułkę lub wciągała dolną wargę do środka. Trochę się tak z nią pobawiłam zanim raczyła lekko przypadkiem otworzyć buzię 😉 potem ledwo zaczęła pić mleko i zrobiła kupsko to już mleka nie ruszyła i wychodzi na to, że wypiła od całej nocy tylko 40ml 🙂 baaaardzo dużo! 😠 😠 😠 😠 😠 😠