Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Asia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
też muszę Maję potrzymać więcej w łóżeczku to może zacznie chwytać się za szczeble i podciągać 😉 bo na tej podłodze to tylko na brzuch i koniec...

A Majeczka juz tak podrosla - taka ladna dziewczynka 🙂
Majunia cudowna 😘moja też na podłodze czy na łóżku tylko na brzuch i z powrotem na plecy i tak sie kula 😉a tam są takie fajne kółka do wstawania to może za m-c lub dwa coś zacznie kombinować 😉

aaa dziękuję za komplementa 🙂 😘
ja też w nocy wstawałam...a własciwie ledwo co się położyłam spać a ta znów zaczęła się wiercić i płakać przez sen 🤨 i tak spała ze mną i miętoliła cyca bo inaczej były szlochy...ja już nie wiem, dziecko 7m-cy i jeszcze trzeba do niego wstawać 🤢
Asiu ja jadę w niedzielę 😎 póki co nd i pon zapowiadają ładne 🙃
Justyna udanego wyjazdu! Moja mama też jest w górach i fajnie ma hehe, już daaawno nie byłam...

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kolo177 napisał(a):
hej Dziewczynki 😘 😘 😘
my z Adamem pokłóceni... chociaż dzisiaj rano nie było tak źle... nawet ze sobą porozmawialiśmy... ojjj co to będzie... mam nadzieję że się ułoży...

O co wam poszło? ☺️

Kamila1 napisał(a):
Asia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
też muszę Maję potrzymać więcej w łóżeczku to może zacznie chwytać się za szczeble i podciągać 😉 bo na tej podłodze to tylko na brzuch i koniec...

A Majeczka juz tak podrosla - taka ladna dziewczynka 🙂
Majunia cudowna 😘moja też na podłodze czy na łóżku tylko na brzuch i z powrotem na plecy i tak sie kula 😉a tam są takie fajne kółka do wstawania to może za m-c lub dwa coś zacznie kombinować 😉

aaa dziękuję za komplementa 🙂 😘
ja też w nocy wstawałam...a własciwie ledwo co się położyłam spać a ta znów zaczęła się wiercić i płakać przez sen 🤨 i tak spała ze mną i miętoliła cyca bo inaczej były szlochy...ja już nie wiem, dziecko 7m-cy i jeszcze trzeba do niego wstawać 🤢
Asiu ja jadę w niedzielę 😎 póki co nd i pon zapowiadają ładne 🙃
Justyna udanego wyjazdu! Moja mama też jest w górach i fajnie ma hehe, już daaawno nie byłam...

Te z 7 stycznia są takie upierdliwe 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
Blue napisz jak ci sie'' sprawuje'' ten materacyk do wózka? 🙂i jak możesz to daj link 🙂mieliśmy kupić spacerowe wczoraj ale Soia nie siedzi w wozku nawet 5 min więc stwierdziłam że będzie jezdzić w tej z głębokiego i dokupie ten materacyk 😜 😉

No moja siedzi cicho, ale po jakimś czasie chce już leżeć, więc muszę mieć spacerówkę z funkcją leżenia 🙂 powiem Ci, że jest ok, ale mogło być grubsze hehe 🙂 no i co mnie denerwuje to jest takie śliskie, że moja potrafi się zsuwać z tego, ale ogólnie jest ok. super się pierze. No niczego lepszego bym nie znalazła, bo jak się pytałam w sklepie dziecięcym to takiego czegoś nie mają 😮 moja koleżanka chyba kocami wyścielała wózek, ale ten koc nigdy tak się nie ułoży jak powinien.

ja w spacerówce mam poduszkę tą podłużną z łóżeczka pod pleckami i główką i jest super 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
hej Dziewczynki 😘 😘 😘
my z Adamem pokłóceni... chociaż dzisiaj rano nie było tak źle... nawet ze sobą porozmawialiśmy... ojjj co to będzie... mam nadzieję że się ułoży...

O co wam poszło? ☺️

ostatnio o wszystko się kłócimy... 😞 i oboje jesteśmy dumni... straszne mamy charaktery ☺️

• Mamusie
Blue napisał(a):
Ja coś się zaczęłam mniej kłócić, ale nie chcę zapeszać, bo tak to codziennie kłótnie były po kilka razy, masakra jakaś była.

wiem o czym mówisz... my się pokłóciliśmy tak fest przedostatniej nocy że się wczoraj do niego nie odzywałam, syf w domu, obiadu nie zrobiłam i jak przyszedł do domu to zrobił sobie kanapkę i jak zjadł to poszedł zapalić i wziął sobie piwo, więc jak usłyszałam że otwiera piwo to zaczęłam ubierać Judyte siebie i wyszłam, jak spytał co robie to powiedziałam że się ubieramy i wychodzimy i nie będziemy spały w domu

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Ja coś się zaczęłam mniej kłócić, ale nie chcę zapeszać, bo tak to codziennie kłótnie były po kilka razy, masakra jakaś była.

wiem o czym mówisz... my się pokłóciliśmy tak fest przedostatniej nocy że się wczoraj do niego nie odzywałam, syf w domu, obiadu nie zrobiłam i jak przyszedł do domu to zrobił sobie kanapkę i jak zjadł to poszedł zapalić i wziął sobie piwo, więc jak usłyszałam że otwiera piwo to zaczęłam ubierać Judyte siebie i wyszłam, jak spytał co robie to powiedziałam że się ubieramy i wychodzimy i nie będziemy spały w domu

U mnie kłótnie ostatnimi czasy były o to, że on nie może grać, teraz doszliśmy do jakiegoś tam kompromisu, ale niech sobie nie myśli, że będzie wiecznie grał 😠 kurcze zawsze coś, czemu faceci muszą być od czegoś zawsze uzależnieni 😠

• Mamusie
Blue napisał(a):
To link do tych wkładek, ja zamawiałam od babylux
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wk%C5%82adka+do+w%C3%B3zka
dzięki 🙂a to jest takie śliske?bo ja mam taki materiał śliski w spacerówce i jest do d....dlatego chcę kupić coś miękkiego

Ja mu mówiłam jak chce to możemy od razu odłączyć neta albo żadne z nas nie będzie wchodzić na kompa i zobaczymy kto wytrzyma dłużej 😉 byłby święty spokój. No, ale przecież on wtedy by był skazany na mnie i na małą to co on biedny by począł by musiał wychodzić wtedy grać w tenisa 😁 bo już tym też szantażował haha a kort tenisowy mamy tuż obok kilkanaście sekund od domu 😁 STRASZNE RZECZY 🤪

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

U mnie kłótnie ostatnimi czasy były o to, że on nie może grać, teraz doszliśmy do jakiegoś tam kompromisu, ale niech sobie nie myśli, że będzie wiecznie grał 😠 kurcze zawsze coś, czemu faceci muszą być od czegoś zawsze uzależnieni 😠

Adam nie ma takich uzaleznien na szczęście bo bym go żywcem zjadła ;p

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
To link do tych wkładek, ja zamawiałam od babylux
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wk%C5%82adka+do+w%C3%B3zka
dzięki 🙂a to jest takie śliske?bo ja mam taki materiał śliski w spacerówce i jest do d....dlatego chcę kupić coś miękkiego

Kurcze ja nie wiem co to jest za materiał może poliester? najlepiej jak zapytasz sprzedawcę o materiał.

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
wesa napisał(a):
O ja pierdziu, ale mi mały przyrżnął główką. Majka rzuciła łapke na muchy na podłoge on gdzieś łaził i jak siedział to upadł w bok i prosto główką w rączke od łapki aż mu dziura sie zrobiła przy skroni, szybko wodą utleniona przemyłam i nakleiłam plasterek zeby sie jakies kurze nie dostały. oj mój bidulek.

Gosiu uważaj żeby nie wymiotował bo jak bedzie to migusiem na pogotowie
Biedulek 😘 😘 😘
nic takiego sie w sumie chyba nie stalo, ja bardziej spanikowlam, ma strupka dzis tylko. on malo plakal jak go przytulilam zaraz przestal.

Moja weszła w kolejny etap zrzucania wszystkiego co ma w łapie smoczek leci zawsze na podłogę za łóżko, jak dam coś do ręki to zrzuca, wczoraj jadła obiad i się z nią bawiłam to jak zrzucała to tak się histerycznie śmiała, że miałam ochotę ją nagrać słodka wtedy była. A na noc urządziła mi dziką awanturę po 21, że miała iść spać 😮

Asia napisał(a):
dziewczyny przewracają się wasze maluchy z brzucha na plecy tak szybkoi sprawnie?

Nieeeeeeeeeee 🙂 moja przewraca się sama długo i powoli może z 1-2 razy dziennie albo wcale.