Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asiu kupiłam olujszkę skarbu matki , a chciałam mustele stelakler czy jakoś tak, ale nie mieli w aptece. Kup, bo pomaga 🙂 bo już z oliwką szału dostawałam i nie robiłam, a ta dobrze nawilża i ta skóra schodzi. Tylko kilka dni to potrwa.

anka111 napisał(a):
a teraz Darek siedzi w łóżeczku i usiłuje wstać już ładnie podniósł się na kolanka, a teraz siedząc włożył nogi między szczebelki i się buja 😁

Moja to typ leniwca 🙂 wszystko to co wasze dzieci robią ona będzie robić z opóźnieniem 😜 zresztą urodziła się o 10 dni wcześniej to ma prawo 😁 😁 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):
a teraz Darek siedzi w łóżeczku i usiłuje wstać już ładnie podniósł się na kolanka, a teraz siedząc włożył nogi między szczebelki i się buja 😁

Moja to typ leniwca 🙂 wszystko to co wasze dzieci robią ona będzie robić z opóźnieniem 😜 zresztą urodziła się o 10 dni wcześniej to ma prawo 😁 😁 😁

Darek też leniwy jest 😁 dzisiaj właśnie zaczął jakieś akrobacje w łóżeczku wyprawiać 🙂
a tak to siedział i bawił się zabawkami i to tyle było 🙂

anka111 napisał(a):
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):

Darek też leniwy jest 😁 dzisiaj właśnie zaczął jakieś akrobacje w łóżeczku wyprawiać 🙂

No właśnie siedział 😁 a moja siedzi od wczoraj i tylko wtedy jak ją posadzę, bo samej to się nie chce 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):

No właśnie siedział 😁 a moja siedzi od wczoraj i tylko wtedy jak ją posadzę, bo samej to się nie chce 😁

a to nie martw się Darek też siedzi tylko jak go posadzę bo sam nie umie usiąść 😁

• Mamusie
czesc mamusie!

Pamieta mnie ktos jeszcze ?

u nas wszystko w porzadku 🙂 olik rosnie jest fajny usmiecha sie gaworzy poprostu pociecha z niego

mamusie mam do was prosbe zaglosujecie na moje pociechy bez rejstracjii po prawej stronie jest odaj glos mamy narazie 6 miejsce glos mozna odawac codzienie bede wdzieczna za kazda poswiecona chwile oto linki
http://www.benc.pl/konkurs/z/2532/
http://www.benc.pl/konkurs/z/2530/

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
dziewczyny przewracają się wasze maluchy z brzucha na plecy tak szybkoi sprawnie?

Nieeeeeeeeeee 🙂 moja przewraca się sama długo i powoli może z 1-2 razy dziennie albo wcale.

moja przeturla się w ten sposób już przez cały duży pokój 😁
normalnie trula się jak szalona
a nauczyła się w ten sam dzień obrotu na brzuch i plecy wiec nie miałam problemówz wołaniem o pomoc gdy dziecko samo przekula się na brzuch a nie umie odwrotnie

• Mamusie
wróciliśmy do "domu"
tzn okazało się że mój tato gdy miał nam pomalować pokoje pod naszą nieobecność imprezował sobie w naszym mieszkaniu z kolegami a malować zaczął dopiero wczoraj ☺️ i w sumie jeszcze nic nie zaczęte a co dopiero myśleć o skończeniu 😞 😞 😞
czyli muszę mieszkać u rodziców
we wtorek zaczynam nową pracę wszystkie fajne ubrania brudne w torbach leżą nie mam gdzie prać, gdzie spać no masakra jakaś
bardzo się na nim zawiodłam
a u rodziców to mało co nie oszaleje oni są strasznymi brudasami wszędzie kocia sierść, niewysprzątane kuwety, bród dookoła ☺️
wymiotować mi się chce normalnie i wyć jednocześnie

HONORATKA napisał(a):
wróciliśmy do "domu"
tzn okazało się że mój tato gdy miał nam pomalować pokoje pod naszą nieobecność imprezował sobie w naszym mieszkaniu z kolegami a malować zaczął dopiero wczoraj ☺️ i w sumie jeszcze nic nie zaczęte a co dopiero myśleć o skończeniu 😞 😞 😞
czyli muszę mieszkać u rodziców
we wtorek zaczynam nową pracę wszystkie fajne ubrania brudne w torbach leżą nie mam gdzie prać, gdzie spać no masakra jakaś
bardzo się na nim zawiodłam
a u rodziców to mało co nie oszaleje oni są strasznymi brudasami wszędzie kocia sierść, niewysprzątane kuwety, bród dookoła ☺️
wymiotować mi się chce normalnie i wyć jednocześnie

BUAHAHAHAH 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

nusia27 napisał(a):
blue a twoja rzyga jeszcze czasami?

Rzyga chlustając jak od razu po jedzeniu leży długo na brzuchu to leci z niej fontanna dosłownie, dlatego zapinam ją w pasy i do wózka musi odpoczywać, czasami przy odbiciu trochę uleje ale samym mlekiem jak pije, a tak to stałymi pokarmami nie rzyga. A Twoja? ja nie wiem kiedy to się w końcu skończy, że nawet po jedzeniu jak się położy to nic nie poleci. I jak po piciu mleka usiądzie to też uleje.

nusia27 napisał(a):
moja nie rzyga od kiedy dostaje mleko bez laktozy. a dzisiaj jej dalam kaszke na mleku z laktoza i ulewala 😜

Tyle, że moja alergii nie ma żadnej i nigdy nie miała, po herbacie też rzyga. Wszystko co jest wodniste. Jogurtem nie rzyga pod warunkiem, że nie leży na brzuchu, jak leży na plecach to nie ulewa niczym. A ja chcę żeby niczym już nie ulewała w obojętnie jakiej pozycji 🤪 pewnie jak będzie mieć rok to przestanie, bo ja NIE ULEWAM 😁 😁 😁 ale jak byłam mała to szło ze mnie podobnie, może to rodzinne hehe 🙂 problemy z tym refluksem.

• Mamusie
dziewczyny co robic? Moja gwiazda wstaje coraz wczesniej 😠 Od kilku mies. spała do 7-mej, 8-mej a od kilku dni szósta, parę minut po szóstej. Dziś wstała o 5:15 😞
I ciągle nie daje mi od siebie odejść. No chyab, że w domu jest jeszcze ktoś i ją zagada/zabawi 😞
Nie mam już sił 🤢