Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Takie dzieciństwo kiedy człowieczek jest malutki i bezradny mija szybko jak sen. Jak się wkurzam na Majkę to właśnie to sobie staram uświadomić. Zaraz dorośnie i trzeba celebrować każdy dzień!!!

Tak, ale z drugiej strony nie chce się być ciągle w pieluchach 😉 i chciałabym coś robić z tym dzieciaczkiem 🙂 razem jeść śniadanie chodzić do kina ahh 🙂 rozmawiać!!
ja mam jedno i drugie 😁 😁 🙃

No właśnie!! I jestem zazdrosna 🤪
tylko żeby to mieć trzeba troszkę poczekać między jednym dzieckiem a drugim. Sama nie wiem czy nie lepiej było wcześniej się zdecydować to Majka nie byłaby taki srajdel tylko starsza. Z drugiej strony taka duża Natala to skarb przy malusiej siostrze 🙂

No tak 🙂 ja bym chciała tak za 3-4lata 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
Mnie jak zwykle poniosło w drodze licytacji i już się nawet nie przyznam ile zapłacę za ten kombinezon ☺️ e tam powiem mamie i babci, żeby się dołożyły 😁
no ile? Powiedz 🤨

ok. 190zł z wysyłką 😁 także jak na pół będzie to będzie ok. 😁 zresztą mama sama mówiła, że mi dołoży do czegoś no to już ma powód buaha 🙂 nie powinnam licytować, bo jak się na coś uprę to potem z tego wychodzą cuda, no, ale taki charakter. Bez licytacji to pewnie bym taki kombinezon kupiła za 120zł.

• Mamusie
Ja to sama już nie wiem co bym chciała 🙃 Jak Majka była malusia to chciałam by nie była już takim gapciem. Ja już coś zaczęła jarzyć to zachciało mi się by nauczyła się siedzieć. Szybko jej siedzenie przestało wystarczać i jest coraz ciężej. Zaraz zacznie chodzić i dopiero się zacznie ale póki co męczy mnie z tym stawaniem. 5 minut nie posiedzi spokojnie.
Ja chyba niepotrzebnie tak sobie wymyślam, że bym chciała już to czy to bo mi przeleci przez palce to jej dzieciństwo. Z Natalą napawałam się każdym etapem i nawet nie myślałam o tym co by mogła by mi było łatwiej. Wygodnictwo moje chyba się odzywa na starość a to błąd 😞
Chcę by coś umiała by mi było łatwiej a wychodzi na odwrót niestety 😉

JUSTYNA napisał(a):
Ja to sama już nie wiem co bym chciała 🙃 Jak Majka była malusia to chciałam by nie była już takim gapciem. Ja już coś zaczęła jarzyć to zachciało mi się by nauczyła się siedzieć. Szybko jej siedzenie przestało wystarczać i jest coraz ciężej. Zaraz zacznie chodzić i dopiero się zacznie ale póki co męczy mnie z tym stawaniem. 5 minut nie posiedzi spokojnie.
Ja chyba niepotrzebnie tak sobie wymyślam, że bym chciała już to czy to bo mi przeleci przez palce to jej dzieciństwo. Z Natalą napawałam się każdym etapem i nawet nie myślałam o tym co by mogła by mi było łatwiej. Wygodnictwo moje chyba się odzywa na starość a to błąd 😞

Coś Ty 🙂 ja myślę inaczej, nie widzę nic cudownego w tym, że jest mała 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
Mnie jak zwykle poniosło w drodze licytacji i już się nawet nie przyznam ile zapłacę za ten kombinezon ☺️ e tam powiem mamie i babci, żeby się dołożyły 😁
no ile? Powiedz 🤨

ok. 190zł z wysyłką 😁 także jak na pół będzie to będzie ok. 😁 zresztą mama sama mówiła, że mi dołoży do czegoś no to już ma powód buaha 🙂 nie powinnam licytować, bo jak się na coś uprę to potem z tego wychodzą cuda, no, ale taki charakter. Bez licytacji to pewnie bym taki kombinezon kupiła za 120zł.
no ale licytację wygrałaś i satysfakcja jest 🙃

JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
no ile? Powiedz 🤨

No tak 🤪 jak kiedyś czegoś nie wygrałam to chodziłam cały dzień zła i sobie wygarniałam 😁 buahaha! więc mniemam, że inne osoby co licytują mają tak samo.

• Mamusie
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

Coś Ty 🙂 ja myślę inaczej, nie widzę nic cudownego w tym, że jest mała 🙂
a ja choć bym chciała mieć już ją starszą to mam wyrzuty sumienia, że nie cieszę się każdym jej dniem

• Mamusie
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
no ile? Powiedz 🤨

No tak 🤪 jak kiedyś czegoś nie wygrałam to chodziłam cały dzień zła i sobie wygarniałam 😁 buahaha! więc mniemam, że inne osoby co licytują mają tak samo.
jak też tak mają to utarłaś im nosa hehe 😜

• Mamusie
hejka,
u nas dziś słonecznie choć wietrznie, ale to aż tak nie wadzi byle nie padało 🙂
byliśmy dzisiaj nawet chwilę na plaży i moją Maję podrywali chłopaki, tacy po 18 😉
wiecie no mleko podgrzewam na tyle, że widać że para leci i jest gorące 🤨 no i na początku jak mieszam to jest gęste ale zanim dojdę do Mai i jej podam to woda się robi 🤔 mam nadzieję, że od pon będę miała modyfikowane bo to odciąganie mnie denerwuje i do tego rzadkie 😠
jak widzę tu takie maleńkie dzieci to też nie mogę sobie przyponieć że Maja była taka malusia 🙃niedawno oglądalam filmik jak miała 7 tyg. no w szoku byłam jak skomlała i taki niedowlad kończyn, a teraz macha na wszystkie strony i krzyczy po swojemu 😉

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Blue 190 zł za kombinezon 🤪szok

Ja kupiłam ostatnio za 19,90 sztruksowy r.80
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/855/59749502s.jpg/][IMG]http://img855.imageshack.us/img855/2995/59749502s.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
A jak wyrośnie to kupię jeszcze jeden 🙂

• Mamusie
Hej 😉
nadrobiłam Was w końcu 🙂
Ja Dyśkę już nie raz przyłapałam na prawdziwym raczkowaniu... i to zasuwała fest ale widzę że bardziej podoba jej się pełzanie 😜 staje gdziekolwiek się da... mam z Nią masakre... dzisiaj się w spacerówce obróciła jak zwykle na brzuch i pierwszy raz w niej stanęła 😜

• Mamusie
Kupiłam Judycie dzisiaj na szmatach spodnie jeansowe na 86cm rurki i są duuużo za długie ale są wąskie i je będę podwijać i będzie je dłużej nosić 😜 cholernie mi się podobają 😜 i jeszcze różowe rurki w tym samym rozmiarze ale one są szersze w pasie i nie mierzyłam Jej ich jeszcze 😜
a jeżeli chodzi o kombinezony to nie mam jeszcze żadnego 😜