Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hania napisał(a):
ja poprosze i przepis do tego

ja kolejny dzień makaronowym szaleństwem się objadam 🙂
nic szczególnego a uwielbiam ją: kuskus, tuńczyk w sosie własnym, ogórek kiszony, cebula czerwona i majonez. To jest niby baza a ja cuduję jeszcze od siebie (raz dodam rzodkiewkę, innym razem jajo albo ogórek zielony...)

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Hania napisał(a):

nic szczególnego a uwielbiam ją: kuskus, tuńczyk w sosie własnym, ogórek kiszony, cebula czerwona i majonez. To jest niby baza a ja cuduję jeszcze od siebie (raz dodam rzodkiewkę, innym razem jajo albo ogórek zielony...)

Na sobotę chyba zrobię bo idę na urodziny do znajomych 🙂

• Mamusie
Hania napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Hania napisał(a):

Na sobotę chyba zrobię bo idę na urodziny do znajomych 🙂
jestem "za" bo dla mnie pycha.

Mój wrócił z pracy kupił mi pełno leków, potem pójdzie dla małej po kaszki itd. i odkąd wrócił od lekarza to się z nią ciągle bawi 🙂 no teraz to jestem zadowolona 🙂 aha i prywatnie laryngolog jest dopiero na wtorek 😮 a na nfz na grudzień 2011 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
Mój wrócił z pracy kupił mi pełno leków, potem pójdzie dla małej po kaszki itd. i odkąd wrócił od lekarza to się z nią ciągle bawi 🙂 no teraz to jestem zadowolona 🙂 aha i prywatnie laryngolog jest dopiero na wtorek 😮 a na nfz na grudzień 2011 😁
Zdrwia życzę i korzystaj kochana póki masz spokój od swojej gwiazdy a ten grudzień to też wcale nie tak źle. Dziwne, że nie zapisują na przyszły rok tosz to wrzesień się już kończy... 😜

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Hania napisał(a):
Dziewczyny zauważyłam że mój potworek wykrzywia jedną stópkę gdy wstaje wasze dzieciaczki też tak mają??
nie rzuciło mi się w oczy. Poobserwuję jak wstanie

Ja dzisiaj to zauważyłam że za każdym razem tak jest. wcześniej nie wstawał ciągle wiec nie zwracałam na to uwagi.

• Mamusie
Hania napisał(a):
Kasiu chłopacy Boscy są:*
Gdzie Ty takie lumpki masz bo u mnie tylko same szmaty na lumpach są
😞Miałam takie same paputki kiedyś moja mamcia mi je szyła do 8go roku życia chyba 🙂
🙂 😘 😘
a jest u nas w mieście więcej lumpków niż normalnych sklepów 🙂 i zdarza się że można dostać super ciuchy 🙂

Justyna Marcel jest mój 🤪

Ania to jak będzie się to powtarzać to raczej powinnaś to skonsultować z ortopedą, bo może coś jest nie tak, moja czasami też wykrzywia stopy, ale rzadko i na chwilę, a jak on ją dokładnie wykrzywia w którą stronę? jakoś nienaturalnie?

Z dobrych wieści to szwagierka miała cc i mały jest już na świecie, grubo wygląda na zdjęciu jeszcze nie znam jego wymiarów, no, ale nie jest taki śliczny jak moja była 😜 ale to może dlatego, że tyle godzin siedział bez wód płodowych. Praktycznie prawie całą dobę.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Byś chciała co? Nie ma 😜

Hania napisał(a):
Mój mężuś dostał wypłatę i od razu pojechał mi po pralkę bo od tygodnia worze pranie do teściowej 😞
kochany mężuś 🙂
My wymieniamy sobie wszystkie agd w kuchni. W piątek wszystko przywiozą a Adam dzwoni dziś do mnie z pracy i mi mówi: "zastanów się na jaki kolor chcesz może pomalować tę kuchnię albo co jeszcze w niej chcesz zrobić to wziąłem sobie 3 dni wolne więc bym ogarnął". Normalnie w szoku jestem bo nawet słowem nie wspomniałam o malowaniu czy innym cudowaniu 😲

JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
Byś chciała co? Nie ma 😜

Hania napisał(a):
Mój mężuś dostał wypłatę i od razu pojechał mi po pralkę bo od tygodnia worze pranie do teściowej 😞
kochany mężuś 🙂
My wymieniamy sobie wszystkie agd w kuchni. W piątek wszystko przywiozą a Adam dzwoni dziś do mnie z pracy i mi mówi: "zastanów się na jaki kolor chcesz może pomalować tę kuchnię albo co jeszcze w niej chcesz zrobić to wziąłem sobie 3 dni wolne więc bym ogarnął". Normalnie w szoku jestem bo nawet słowem nie wspomniałam o malowaniu czy innym cudowaniu 😲

Justyna no pewnie 😜 ja jestem jego fanką od zawsze. Ok. ja lecę miłego wieczoru wam życzę 😘