Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kolo177 napisał(a):
już nie wiem za czym mam patrzeć na allegro 🤪 chyba wszystko dla Judytki już mam 😜 a coś bym jeszcze kupiła... Blue to przez Ciebie ! ! !

Ja mam to samo!! 😞 jestem uzależniona chyba, codziennie wchodzę tam i szperam.

Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
Laski, ale te krople są od 12mieś. to można takie dawać naszym maluchom nawet do wdychania po 1 kropli? A mogę podać jej wodę z kilkoma kroplami cytryny?

Blue lekarz mi je przepisał więc chyba wie co robi

No ja nie wiem lekarze są różni przecież wiesz 😁 jeden powie, że nie można, a inny powie, że można.

To jej zrobię 😁 Natomiast wdychanie oparów cebuli udrażnia nos i pomaga pozbyć się zalegającej w nim wydzieliny. Wystarczy pokroić ją w cienkie plastry, rozłożyć na tależu i lekko posłodzić - by puściła sok - i postawić przed sobą. Można też postawić talerzyk na nocnym stoliku, przed położeniem się spać.

Wiecie co a może ona ma taki nos przytkany od ząbkowania? bo czytałam, że wtedy organizm jest osłabiony i może mieć dziecko katar, bo 1/4 zęba ma już wyrżniętą i czuć ostry ząbek i go widać, a reszta nadal pod dziąsłem siedzi.

kolo177 napisał(a):
właśnie kupiła Judycie takie spodnie http://allegro.pl/reserved-nowe-sztruksowe-spodenki-dla-niuni-r-80-i1824635015.html kurcze to chyba choroba...

O ty małpo śliczne są sama bym je kupiła i jeszcze z metką Tyyyy! Rurki takie fajne są, Ja też poluję na podobne spodnie.

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
właśnie kupiła Judycie takie spodnie http://allegro.pl/reserved-nowe-sztruksowe-spodenki-dla-niuni-r-80-i1824635015.html kurcze to chyba choroba...

O ty małpo śliczne są sama bym je kupiła i jeszcze z metką Tyyyy! Rurki takie fajne są, Ja też poluję na podobne spodnie.

i w gdyni 😜 to byś sobie podjechac po nie mogła ;p

kolo177 napisał(a):
Kochanie jak chcesz to Ci mogę je odstąpić 😜 bo tak tak z głupia frant kupiłam 😜 było poniżej minuty więc zalicytowałam hahaha 😜 bo to choroba jest 😜

Mówisz serio czy żartujesz? 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kochanie jak chcesz to Ci mogę je odstąpić 😜 bo tak tak z głupia frant kupiłam 😜 było poniżej minuty więc zalicytowałam hahaha 😜 bo to choroba jest 😜

Mówisz serio czy żartujesz? 😁

serio mówie 😜 haha chociaż podobają mi się jak cholera 😜

kolo177 napisał(a):
daj tylko adres żeby do Ciebie szły 😜

To ja się jeszcze zastanowię pomiędzy jeansowymi a sztruksowymi i dam znać 🙂 No i kurcze wreszcie muszę do Ciebie coś wysłać 😜 zbieram się i zbieram. Przy okazji może kupię wyprawkę jakąś dla tego małego co się urodził 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
daj tylko adres żeby do Ciebie szły 😜

To ja się jeszcze zastanowię pomiędzy jeansowymi a sztruksowymi i dam znać 🙂 No i kurcze wreszcie muszę do Ciebie coś wysłać 😜 zbieram się i zbieram. Przy okazji może kupię wyprawkę jakąś dla tego małego co się urodził 😁

mi się spodobały właśnie bo sztruksowych Dysia nie ma 😉

• Mamusie
Dzień dobry!! 🙂
Ale skrobiecie tu od rana 😉
Jak tylko przeczytałam, że 'któraś z naszych ' w ciąży od razu wiedziałam, że to będzie Aśka 😎 Oczywiście życzę wszystkiego najlepszego, ale nie sądzę, że to był dobry pomysł... Nie będę się rozwodzić, ale moim zdaniem to wróży tylko kolejne problemy 🥴

o matko, ale news 🤪 jesli moge byc szczera to dla mnie to kompletnie bez sensu. nie odeszla od meza bo ma dwojke dzieci to teraz z trojka na pewno nie bedzie jej latwiej, a maz juz nie raz zlote gory obiecywal a po kilku tygodniach znowu byla jazda. ale to jej decyzja i jej sprawa...

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
Ale z Was zakupoholiczki hehehe Ja się teraz powstrzymuję 😉 Ciężko jest, ale jakoś daje rade hehehe

a ja właśnie nie potrafie... Adamowi już nawet o niektórych zakupach nie mówię a jak mówię to obniżam cenę o mnóstwo :P

😁 😁 😁 Znam to 😁 😁 😁

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Ale z Was zakupoholiczki hehehe Ja się teraz powstrzymuję 😉 Ciężko jest, ale jakoś daje rade hehehe

a ja właśnie nie potrafie... Adamowi już nawet o niektórych zakupach nie mówię a jak mówię to obniżam cenę o mnóstwo :P

😁 😁 😁 Znam to 😁 😁 😁

hihi ja też 😉

Oj tam ja się sekszę 2 razy w mieś. i też jest dobrze 😁 dla mnie seks może nie istnieć 😉

Nusiak Ty jak zwykle z grubej rury hehe 🙂 Promyczek ja myślałam o Femmce 🙂 bo oni planują 🙂