Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):
ja rano piję czarną a po obiedzie rozpuszczalną

Ja po tych ilościach co wypijałam kiedyś, teraz mam chyba mały wstręt 😉
ja kiedyś to nawet kawy nie mogłam wąchać bo mi śmierdziała a teraz 🙃

z wiekiem się smaki zmieniają 😉 😜

• Mamusie
Hejeczka 🙂
Ja dziś mam wolne więc od razu z kawusią do Was 😜

U nas to dziś pada ale muszę uderzyć na jakieś małę zakupki więc chciała nie chciał trzeba z domu wyjść 😠

Piszecie o piersiątkach. Ja po Natalii pokochałam swoje na nowo niestety dopiero w ciąży z Majuśką. Teraz chyba lepiej wyglądają niż po pierwszym dziecku ale to może dlatego, że króciusieńko ją karmiłam?! 🤨

• Mamusie
U nas pogoda nie fajna ciemno pochmurno zimno i pewnie zaraz zacznie padać ;/ nie lubię takiej pogody bo wtedy najchętniej zawinęła bym się w koc i cały dzień przeleżała przez TV, laptopem na kolanach lub książką no ale z tym moim rozdarciuchem nie bardzo się tak da 😞
a ja kawy za to nie piję 😜 ewentualnie od wielkiego święta jakąś tam rozpuszczalną ale to na prawdę bardzo rzadko 😁

• Mamusie
O widzę, że nocniki poszły w ruch 🤪 Bartuś super 🙂 Oklask dla niego!
My nawet nie mamy jeszcze nocniczka. A u Was jak to wygląda dziewczyny? Sadzacie dla przyzwyczajenia? No bo przecież dzieci chyba jeszcze w tym wieku nie kontrolują swoich potrzeb a jak się posadzi to kiedyś coś tam zawsze zrobi? A może się mylę?

Justyna to prawda, nie mają kontroli do ok. 2lat, ale przyzwyczajać można, żeby polubiły nocnik i wiedziały do czego jest 🙂 moją jak się posadzi do nocnika to siedzi, podoba się jej to i wtedy robi to co ma w zapasie, albo siku albo kupę albo 2w1 hehe 🙂

• Mamusie
Muszę kupić i ja choć pamiętam z Natalą było tak, że oswajałam z nocnikiem to siadała a potem za nic w świecie nie chciała usiąć (prostowała się, uciekała) więc musiał jej nocnik zniknąć z oczu na jakiś miesiąc i dopiero po tym czasie znów po woli przekonywała się.
Pokażę Wam później jedno fajne zdjęcie z czasów Natalci nauki sikania bez pieluszki 🙂