Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Możecie się śmiać, ale ja miałam zawsze przerwę między zębami i to dosyć pokaźną i teraz jest prawie niewidoczna za sprawą UWAGA 😁 zęba mądrości 😮 poupychał zęby żeby mieć miejsce na swoje wyjście. I sama tego nie zauważyłam tylko mama zwróciła mi uwagę, że ta luka jest ledwo co widoczna. Kiedyś mogłam wsunąć malutki koniuszek języka, a teraz nie jestem w stanie.

Ja już jestem chora jeśli chodzi o zakupy na allegro, licytuję małej kurtkę zimową ☺️

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
chodzi ci o termotorbę
mam taką z Aventu bo wcześniej myślałam że mała będzie używać właśnie butelek avent
niestety ona pije tylko z nuka a te butelki są cienkie i długie wiec przechowuje jej tylko 120ml wody
poza tym tak właśnie robię że biorę wodę a mleko osobno - mieszam przed podaniem

aha a jakiej wody używacie do przyrządzenia mleka
bo ja żywca z butelki otwartej max 24h lekko podgrzewam i podaje
nie gotuje jej wody bo w naszych stronach jest ona bardzo twarda i bardzo zakamieniona
wydaje mi się że mineralna jest dla niej zdrowsza

HONORATKA napisał(a):
chodzi ci o termotorbę
mam taką z Aventu bo wcześniej myślałam że mała będzie używać właśnie butelek avent
niestety ona pije tylko z nuka a te butelki są cienkie i długie wiec przechowuje jej tylko 120ml wody
poza tym tak właśnie robię że biorę wodę a mleko osobno - mieszam przed podaniem

aha a jakiej wody używacie do przyrządzenia mleka
bo ja żywca z butelki otwartej max 24h lekko podgrzewam i podaje
nie gotuje jej wody bo w naszych stronach jest ona bardzo twarda i bardzo zakamieniona
wydaje mi się że mineralna jest dla niej zdrowsza

Chodziło mi o mleko w proszku, bo Bebilon ma opakowanie bardzo wygodne, a Bebiko no cóż.. szlag mnie trafia!
Ja używam kranówki, u mnie też jest twarda woda, ale wg jakiegoś tam rankingu w woj. pom. w Gdańsku woda została oceniona za jedną z najlepszych w smaku i czymś tam jeszcze, za to jest jedną z najtwardszych w Polsce.

HONORATKA napisał(a):
aaa chodzi ci o przechowywanie proszku 😜
no mnie też trafia cholera jak rozsypuje co chwile je wokoło butelki (zwłaszcza że te butle są wąskie 🤢 ) ale niby jest na opakowaniu napisane że nie wolno przetrzymywać w innych

No też to czytałam, ale kombinuję czy nie można tego przesypać do wyparzonej puszki po Bebilonie? bo swojego czasu używałam AR albo kupić jakieś opakowanie z szczelnym zamknięciem.

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ja nie miałam tego elementu do ćwiczenia rąk więc sobie nimi machałam góra dół albo brałam 2 hantelki (2 0,5l butelki wody 😆 ) i ćwicząc wciągałam na maxa brzuch
efekty fajne i widoczne już po tygodniu

kurcze tak to zachwalam że może zacznę z nowu 😜

zacznij zacznij 😉 to i samopoczucie sie poprawi a jak widac efekty to motywuje jeszcze dodatkowo 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
efekty są super i dość szybko
ja miałam taki zestaw 15 minut ćwiczenia 5 minut przerwy i tak 3 razy
czyli godzina ćwiczeń pod rząd

celulit znika pośladki fajnie się formują uda są o wiele jędrniejsze

a na brzuch cos daje? 😜

no jak wciągasz ćwicząc to chyba daje
ale ja tam zawsze miałam tłusty brzuch na który nic nie pomaga

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
efekty są super i dość szybko
ja miałam taki zestaw 15 minut ćwiczenia 5 minut przerwy i tak 3 razy
czyli godzina ćwiczeń pod rząd

celulit znika pośladki fajnie się formują uda są o wiele jędrniejsze

a na brzuch cos daje? 😜

no jak wciągasz ćwicząc to chyba daje
ale ja tam zawsze miałam tłusty brzuch na który nic nie pomaga

ja też od zawsze mam problem z brzuchem... jest straszny 😞 chciałam a nawet zaczełam ćwiczyć aerobiczną szóstkę weidera ale po tygodniu zrezygnowałam bo mnie bardzo nudziły te ćwiczenia...

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
no mnie też trafia cholera jak rozsypuje co chwile je wokoło butelki (zwłaszcza że te butle są wąskie 🤢 ) ale niby jest na opakowaniu napisane że nie wolno przetrzymywać w innych

No też to czytałam, ale kombinuję czy nie można tego przesypać do wyparzonej puszki po Bebilonie? bo swojego czasu używałam AR albo kupić jakieś opakowanie z szczelnym zamknięciem.

ja właśnie nie mam w czym trzymać mleka i trzymam w tym worku pieprzonym... i starsznie mnie to wkurza 😠

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

ja właśnie nie mam w czym trzymać mleka i trzymam w tym worku pieprzonym... i starsznie mnie to wkurza 😠

Po co oni w ogóle robią to w takich kartonach 😠 już mogli się zlitować i zrobić w puszkach.. owszem może by było i droższe o te 1-2zł ale to chyba lepsze niż użeranie się z tym wszystkim.

• Mamusie
hej jest ktoś??/
my dzisiaj zaszaleliśmyi pojechaliśmy na duuużżżżżeeeeeeee zakupy 😉i tak sie ciesze bo kupiliśmy w końcu Soni porządne niespadające z nóżek buty 🙂co prawda drogie 🤨ale extra 🙂naprawde dziewczyny polecam Bartka...super obsługa i babka tak dobrała Soni butki że w szoku byliśmy 🙂milion razy wyciągała wkładke- wkładała i przymierzała chyba z 10 par butów 🤪aż dobrłała idealnie 🙂a Sonia śmiga jak szalona 🙂leciutkie butki idealnie dopasowane extra 😉jedyna wada to cena 200zł ☺️ale jak patzrze jak zasuwa po dworze to achhhh no super 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
ja chcę takie bardziej śniegowce 😉
wzieliśmy rozmiar 20 🙂i szukalam takich sztywnych z prawdziwą podeszwą do chodzenia bo takie do siedzenia to mamy a takie prawdziwe do chodzenia to takie właśnie 🙂fajne są 🙂nawet nie myślałałam że takie małe rozmiary tak fajnie robią 🙂