Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

kupilam miesiac temu malej kurteczke i kombinezonik na zime na 86 ... jedno i drugie bylo wtedy za duze ....a teraz kurta jest akurat ! ....tk mi mala przez miesiac urosla..pewnie styczen-luty bede musiala znowu cos kupic

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Izabela napisał(a):
kupilam miesiac temu malej kurteczke i kombinezonik na zime na 86 ... jedno i drugie bylo wtedy za duze ....a teraz kurta jest akurat ! ....tk mi mala przez miesiac urosla..pewnie styczen-luty bede musiala znowu cos kupic

Jak je to musi rosnąć 😁 ale zapewne wzrost się niedługo zatrzyma na jakiś czas nie martw się 🙂

Blue napisał(a):
Izabela napisał(a):

Jak je to musi rosnąć 😁 ale zapewne wzrost się niedługo zatrzyma na jakiś czas nie martw się 🙂

poki co waga od miesiaca stoi...nawet pol kg zrzucila..........teraz sie mala laska wyciaga

Izabela napisał(a):
Blue napisał(a):
Izabela napisał(a):

poki co waga od miesiaca stoi...nawet pol kg zrzucila..........teraz sie mala laska wyciaga

Ty mnie nie strasz, bo to będzie oznaczać, że Laura skończy z wagą 8,5kg na roczek 😁 jak nic już mi nie przytyje.

• Mamusie
🙂
też muszę kupić miarkę, tylko ja mam upatrzoną naklejkę ścienną 🙂
byłyśmy dziś na dworze bo musiałam do sklepu, ale zimno jak w psiarni...jak wróciłyśmy to słońce wyszło 🙃 nic mi się nie chce, jakaś zmęczona jestem dziś. Ledwo zasnęłam wczoraj, a Maja zaczęła marudzić i się kręcić...pewnie lewa jedynka zacznie się przebijać 🙃
ile Wasze maluchy piją płynów na dzień, nie licząc mleka?

Kamila1 napisał(a):
🙂
też muszę kupić miarkę, tylko ja mam upatrzoną naklejkę ścienną 🙂
byłyśmy dziś na dworze bo musiałam do sklepu, ale zimno jak w psiarni...jak wróciłyśmy to słońce wyszło 🙃 nic mi się nie chce, jakaś zmęczona jestem dziś. Ledwo zasnęłam wczoraj, a Maja zaczęła marudzić i się kręcić...pewnie lewa jedynka zacznie się przebijać 🙃
ile Wasze maluchy piją płynów na dzień, nie licząc mleka?

Uśredniając wszystko niż mleko poniżej 60ml na dzień. Widocznie nie odczuwa potrzeby 🤔 nawet latem jak było 30 stopni za cholery nie chciała pić.

moja wypija w ciagu dnia cala butelke czyli 150-200ml wody ,,,,,,, jak jejdam kompocik to 5min i butelka pusta 🙂 wiec bazujemy przewaznie na wodzie

obudzila sie klarcia z placze, nie wiem czy ja cos zabolalo, czy jej sie cos przysnilo...chyba wyjde z nia na spacer,bo strasznie marudna

• Mamusie
wiecie co, wlasnie ogladalam sobie telewizje na dole, Kaya byla ze mna, ale gdzies tam po podlodze sie krecila. nagle zauwazylam, ze tak jakos za cicho i dziecka nie widze.... 😲
szukam.... i na schodach juz na samej gorze ja znalazlam 😁 ale zla bylam sama na siebie, bo bramke zostawilam otwarta, ona nigdy na schody sie nie pchala. dobrze, ze nie spadla 🙃

• Mamusie
kasiak napisał(a):
wiecie co, wlasnie ogladalam sobie telewizje na dole, Kaya byla ze mna, ale gdzies tam po podlodze sie krecila. nagle zauwazylam, ze tak jakos za cicho i dziecka nie widze.... 😲
szukam.... i na schodach juz na samej gorze ja znalazlam 😁 ale zla bylam sama na siebie, bo bramke zostawilam otwarta, ona nigdy na schody sie nie pchala. dobrze, ze nie spadla 🙃

o wow... masakra... zawalu bym dostała 😮 dobrze że my mamy schody tylko na korytarzu a tam drzwi są zawsze zamknięte...zresztą do korytarza się wchodzi z kuchni a Judyta w kuchni raczej jak jest to w chodziku bo mamy część z paneli a część z kafli i Ona zawsze na kafle leci a tam zimno jednak... idzie się dziewczyna ochłodzić 😜

kolo177 napisał(a):
Halo 😉
Święto więc pierwsza 😜 a wszystkie pewnie z mężulkami siedzą albo co lepsze w łóżkach jeszcze się wylegują 😜 Mój niestety w pracy 😞 i jutro też 😞

Mój ma na szczęście wolne 🙂 w sob. do pracy i pon i wt. wolne 🤪

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Halo 😉
Święto więc pierwsza 😜 a wszystkie pewnie z mężulkami siedzą albo co lepsze w łóżkach jeszcze się wylegują 😜 Mój niestety w pracy 😞 i jutro też 😞

Mój ma na szczęście wolne 🙂 w sob. do pracy i pon i wt. wolne 🤪

mówiłam Ci już że Cię nie lubię? 🤪 😠