Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Judyta powaliła mnie na tym zdjęciu na kolana 😁 ona śpi czy tylko chwilę w takiej pozycji była ?? 😁

ojjjjj śpi... 😜 i jak Ją rozpinałam z szelek i wyciągałam i przenosiłam do łóżeczka to ani oka nie otworzyła hahaha
a najlepsze jest to że ja nawet nie skumałam, robiłam sałatkę i wzięłam Ją sobie do kuchni w krzesełku i dałam Jej chrupki i Adam przyszedł z kotłowni i mówi:"Patrz na Nią" a ja w śmiech i oczywiście sesja zdjęciowa hahaha

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):
Hania napisał(a):
Jadę dzisiaj z małym do lekarza dostał w nocy 40C gorączki baba z pogotowia powiedziała że nic nie mogą dać takiemu dziecku tylko paracetamol czopek dała i pojechała. Trochę mu przeszło ale teraz znowu rośnie ta temperatura. Całą noc spędził na moich rękach biedaczek co przysną to mi się budził z zrywem i płakał. W dodatku sama byłam w domu to nikt nawet mi nie pomógł 😞

Bidulek 😞 dużo buziaczków dla Bartusia niech chłopak zdrowieje i dobrze się trzyma 😘 😘
mam nadzieje, że to nic poważnego !!

Zawsze coś 😞 oby tylko nie było to coś poważnego. Buziaki dla Bartusia 🥴 😘 Lecę nakarmić paskudę. Coraz wybredniejsza się robi z jedzeniem. Chciałaby tylko jeść to co my.. a mleko by mogło odejść w odstawkę. Wczoraj żarła, że tak powiem twaróg z mlekiem i owocami. Szkoda, że tak mleka nie pije 😉

a twaróg podgrzewałaś czy taki zimny dawałaś?

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
Judyta powaliła mnie na tym zdjęciu na kolana 😁 ona śpi czy tylko chwilę w takiej pozycji była ?? 😁

ojjjjj śpi... 😜 i jak Ją rozpinałam z szelek i wyciągałam i przenosiłam do łóżeczka to ani oka nie otworzyła hahaha
a najlepsze jest to że ja nawet nie skumałam, robiłam sałatkę i wzięłam Ją sobie do kuchni w krzesełku i dałam Jej chrupki i Adam przyszedł z kotłowni i mówi:"Patrz na Nią" a ja w śmiech i oczywiście sesja zdjęciowa hahaha

buahaha 😁 no ale słodko wygląda 😁
aż mi się przypomniało jak Dysia chciała dać buziaka Darkowi a on zaczął bić ją po twarzy i odpychać 🤪

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):

buahaha 😁 no ale słodko wygląda 😁
aż mi się przypomniało jak Dysia chciała dać buziaka Darkowi a on zaczął bić ją po twarzy i odpychać 🤪

no bo te nasze dzieciaczki są takie słodziutkie 😜

kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
właśnie zajadam kukurydzę z puszki hahaha nie mam nic do jedzenia 😜

smacznego 😁

dzięki 😜
jaki słodki Daro 😉

A jaki pulchny 🤪

Kamila1 napisał(a):
mojej dziś przebiła się dolna jedynka 🙂 taki maciupki kawałek...te górne to jakoś szybciej wyglądały 🙃
Judytka kochana w avatarku, biedna zmęczyła się jedzeniem 🙂 widzę macie krzesełko z Ikea 🙂

Nie róbcie Laurze niezdrowej rywalizacji 😁 😁 😁