Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
hejo 😉
ja mam rosołek dla Księżniczki i na drugie ziemniaczki z piersią i może czymś jeszcze 😉
zaraz będę dawała krzykaczce kaszkę 😉 kupiłam wczoraj Humanę bananowo wiśniową 😉 mam nadzieję że będzie Jej smakowała 😜

A to już gotowa w kubeczku czy sypka?

sypka 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
co gotujecie dzisiaj swoim maluchom? 🙂

Dostanie obiad z wczoraj raczej czyli schabowy, ziemniaki, groszek i marchewka.
Najbardziej smakowały jej buraki 😆 ale dostała po nich rozwolnienia znaczy może to przez zęby też było i teraz tak szybko jej ich nie podam 😞
Blue a jak dajesz schabowego?tak w maleńkie kawałeczki i sobie memla czy jak?a marchewke z groszkiem miksujesz czy tylko gnieciesz np.widelcem?

kolo177 napisał(a):
super ta kasza 😉 taka gęsta wychodzi i jest na prawdę pyszna 😉 jest droższa niż bobovita i nestle bo w promocji kosztuje u nas 7,99zł ale chyba będę ją częściej kupować 😉 tylko że nie ma u nas zbytnio wyboru 😞

U mnie nie ma nigdzie kaszki humany 🤢

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
co gotujecie dzisiaj swoim maluchom? 🙂

Dostanie obiad z wczoraj raczej czyli schabowy, ziemniaki, groszek i marchewka.
Najbardziej smakowały jej buraki 😆 ale dostała po nich rozwolnienia znaczy może to przez zęby też było i teraz tak szybko jej ich nie podam 😞
Blue a jak dajesz schabowego?tak w maleńkie kawałeczki i sobie memla czy jak?a marchewke z groszkiem miksujesz czy tylko gnieciesz np.widelcem?

Wg mnie najlepsze jest mięso z kości jak ostatnio ugotowałam to jadłam razem z nią garściami, bo się nie mogłam powstrzymać eheh takie mięciutkie pyszne 🙂 ona bardzo lubi mięso, więc wiesz 😜 a to co wczoraj zrobiłam to był kawałek od schabu, więc już twardsze, każde mięso kroję w małe kawałki, bo nienawidzi mięsa zmiksowanego ma odruchy wymiotne, a warzywa gniotę widelcem niedbale, żeby miała różne kawałki do zjedzenia, a groszek daję w całości.

to Maryla je tak jak twoja blue. groszek wczoraj dostawala w calosci i mialam pieczonego tunczyka i ziemniakii to jej po kawaleczku do buzi wkladalam i zjadla super. a jakbym jej to zgniotla widelcem i chciala lyzeczka dac to by plula 😜

nusia27 napisał(a):
to Maryla je tak jak twoja blue. groszek wczoraj dostawala w calosci i mialam pieczonego tunczyka i ziemniakii to jej po kawaleczku do buzi wkladalam i zjadla super. a jakbym jej to zgniotla widelcem i chciala lyzeczka dac to by plula 😜

Haha a co same muszą sobie zmielić 😁

Wasze dzieci też codziennie kichają? Bo ta pinda kicha mi codziennie po kilka razy 🤨 I drze się na głos teraz mówiąc "NIEEEEE" 😁 😎 a raz przypadkiem powiedziała "tak" .

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
super ta kasza 😉 taka gęsta wychodzi i jest na prawdę pyszna 😉 jest droższa niż bobovita i nestle bo w promocji kosztuje u nas 7,99zł ale chyba będę ją częściej kupować 😉 tylko że nie ma u nas zbytnio wyboru 😞

U mnie nie ma nigdzie kaszki humany 🤢

niedlugo bede w pl, to poszukam tej kaszy i w ogole rozejrze sie za innymi, bo u nas zbyt wielkiego wyboru nie ma, a mala szybko sie nudzi tymi samymi smakami 😉

• Mamusie
hej 🙂
buziaki dla Laury od Mai 😘
śliczna Sonia! i rzeczywiscie podobna do taty, bo Cyprian to istna Asia 😉
Kayka też śliczności, a tańczy w rytm muzyki jak Maja hehe
u nas dziś było piękniaście, jeny taka jesień mi odpowiada przynajmniej depresji nie dostaniesz...
a ja gotowałam filet z indyka z pomidorkiem, marchewka, groszkiem i ziołami a do tego makaron 🙂
kaszki humany jeszcze nie miałam...ciekawe, podobno mleko też jest bardzo dobre w smaku...tak pediatra mi mówiła 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
hej 🙂
buziaki dla Laury od Mai 😘
śliczna Sonia! i rzeczywiscie podobna do taty, bo Cyprian to istna Asia 😉
Kayka też śliczności, a tańczy w rytm muzyki jak Maja hehe
u nas dziś było piękniaście, jeny taka jesień mi odpowiada przynajmniej depresji nie dostaniesz...
a ja gotowałam filet z indyka z pomidorkiem, marchewka, groszkiem i ziołami a do tego makaron 🙂
kaszki humany jeszcze nie miałam...ciekawe, podobno mleko też jest bardzo dobre w smaku...tak pediatra mi mówiła 🙂
dzieki za komplement 😉 😘
ja juz sie boje jak zrobi sie zimno 🥴bo teraz jest tak pięknie i ciepło u nas na dolnym śląsku chyba najcieplej 😜 😉
wylicytowałam ostatnio gąsienice gawędziarke z fisher price 🙂właśnie przyszła jak Sonia wstanie to zobaczymy co to za wynalazek 😉oglądaliśmy w sklepie to bardzo fajna...
zobaczymy 🙂

• Mamusie
a co do licytacji to się zezłościłam wczoraj bo czaiłam się na kule pełzak na aukcji od 1zl
nikt jej nie licytował ustawiłam sobie snajpera i pojechałam do szkoły
a jak wróciłam to się okazało że facet 10 minut przed końcem aukcji ją zakończył przed czasem
a gdybym zalicytowała tą 1zł od razu to nie mógłby tego zrobić 😠

za to kupiłam małej fajne zabawki do kąpieli
http://allegro.pl/tomy-osmiorniczki-do-kapieli-2756-sklep-promocja-i1890461307.html

• Mamusie
siedzimy sobie teraz w domu
Anastazja śpi a ja mam parę minut dla siebie
jak mąż wróci z pracy to dostanie taki opiernicz że hoho

jak wychodził do pracy to pootwierał wszystkie okna żeby się przewietrzyło i zostały tak na cały dzień czyli od 7-16
zrobił z mieszkania taką chłodnię że masakra
dziś za karę go chyba na balkon wyrzucę spać skoro tak mu gorąco 😠