Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Halo 😉
Święto więc pierwsza 😜 a wszystkie pewnie z mężulkami siedzą albo co lepsze w łóżkach jeszcze się wylegują 😜 Mój niestety w pracy 😞 i jutro też 😞

Mój ma na szczęście wolne 🙂 w sob. do pracy i pon i wt. wolne 🤪

mówiłam Ci już że Cię nie lubię? 🤪 😠

No codziennie! 😁 😘

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Halo 😉
Święto więc pierwsza 😜 a wszystkie pewnie z mężulkami siedzą albo co lepsze w łóżkach jeszcze się wylegują 😜 Mój niestety w pracy 😞 i jutro też 😞

Mój ma na szczęście wolne 🙂 w sob. do pracy i pon i wt. wolne 🤪

mówiłam Ci już że Cię nie lubię? 🤪 😠

No codziennie! 😁 😘

acha to dobrze 😜 zapamiętaj to sobie 🙃

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Jutro Judyta będzie starym dupskiem 😁 😁 😁

noooo ale to leci.... ajjj... a była taka malutka i miała takie maciupkie stópki 😜

Ja do dzisiaj namiętnie molestuję Laury śmierdziochy 🙂 mają taki specyficzny zapach jak się spocą 😁 my z moim zawsze mówimy daj powąchać kwacha 😁 😎

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Jutro Judyta będzie starym dupskiem 😁 😁 😁

noooo ale to leci.... ajjj... a była taka malutka i miała takie maciupkie stópki 😜

Ja do dzisiaj namiętnie molestuję Laury śmierdziochy 🙂 mają taki specyficzny zapach jak się spocą 😁 my z moim zawsze mówimy daj powąchać kwacha 😁 😎

hahaha ja Judyty stópki wącham i mówię fuj fuj fuj a Ona sie tak histerycznie śmieje że szok 😜 i lubi jak się Ją całuje po stopach 😜 wczoraj Adam do niej mówi "daj buziaka" a Ona mu rękę wyciągnęła hahaha całuj rączki 😜

dzien dobry 🙂 😘

moja do calowania nozek,szyjki i otwierania pysiaka do calowania do przytulania to pierwsza-o ile jest w odpowiednim do tego nastroju i jesli ma na to czas.... gdybym miala jej jeszcze raz dac imie, to nazywalaby sie -Energia.........nigdy nie ma czasu na nic,nawet jej pieluchy w locie przebieram 🙂

robicie sobie paznokcie zelowe ?

jest nowy lakier CDN SHELLAC, ktory tez utwardza sie pod lampa ,nie odpryskuje i 5tyg. trzyma sie jak nic,,,, widzialam na polskim allegro tez jest...ja wlasnie wybieram sobie kolor na ebayu 🙂

Nie robię, bo wolę swoje naturalne, ale jakoś nie chce mi się znowu zapuszczać 😁 jak miałam kiedyś swoje takie długie i często lakierowałam to płytka była twarda i się paznokcie nie łamały, często robiłam sobie frencha i potem koleżanki się pytały czy mam sztuczne paznokcie 😁 😁 😎

• Mamusie
kiedyś robiłam sobie żelowe, szczególnie latem podobał mi się french, ale potem tak mi się paznokcie zniszczyły...i robiłam tak jak Blue sama frencha, ale na takich niezadlugich 😉
za to teraz od czasu do czasu lubię pomalować na czerwono, szczególnie do szarych i czarnych ubrań 🙂
a poropo Blue śliczny avatarek...słodka buźka 😘
zaraz idziemy na spacerek we trójeczkę, tak ladnie jest choć mroźnawo..

czytam na temat podawania cebuli i czosnku dzieciom w roznych postaciach : do dan, do inhalacji, jako syrop , na surowo,,,,,,,,,,, i zglupiec mozna! Tyle ile matek, tyle opinii i sposobow !

Izabela napisał(a):
czytam na temat podawania cebuli i czosnku dzieciom w roznych postaciach : do dan, do inhalacji, jako syrop , na surowo,,,,,,,,,,, i zglupiec mozna! Tyle ile matek, tyle opinii i sposobow !

spadam na spacer---------------------------------------SLONCE !!!

Iza syrop z cebuli przeważnie robi się z miodem nie? a miód jest po roku bodajże, bo mocno uczula, więc bym nie ryzykowała. A jak to się ma z samą cebulą to nie wiem 🙂 ja zresztą nie wiem jakie warzywa świeże mogą jeść teraz dzieci. Najlepiej napisać do jakiegoś eksperta, ja tak robię jak chcę się czegoś dowiedzieć.

Kamila dzięki 🙂 ale i tak Majka przebija wszystko 🙂

My dzisiaj mamy szał na wspólne sprzątanie 🙂 dosłownie robimy takie mega porządki 🤪
No i na rocznicę mam coś dostać jakiś ciuch, bo chce znać moje wymiary 😁 no to już się domyślam co to będzie ☺️

• Mamusie
My już po spacerku 😉 Judytka właśnie zjadła kaszkę i też biorę się za porządki 😉
Adam już na szczęście w domu więc w piecu rozpala 😉
Na podwórku zimno jak cholera to i w domu chłodnawo...
a co do paznokci to ja je po prostu obgryzam 🤪
kurcze muszę z tym coś zrobić ale nie wiem jak... ciężko się oduczyć... nawet te specjalne lakiery śmierdzące i niedobre nie podziałały 🙃 myślałam o jakichś tipsach albo żelu ale to tak niszczy paznokcie a przy moich które są okropnie brzydkie zniszczone i łamliwe to tylko bym na tym jeszcze gorzej wyszła... a wstyd mi już jak gdzieś idę i mam takie pazury a raczej ich nie mam 😞

Blue napisał(a):
Iza syrop z cebuli przeważnie robi się z miodem nie? a miód jest po roku bodajże, bo mocno uczula, więc bym nie ryzykowała. A jak to się ma z samą cebulą to nie wiem 🙂 ja zresztą nie wiem jakie warzywa świeże mogą jeść teraz dzieci. Najlepiej napisać do jakiegoś eksperta, ja tak robię jak chcę się czegoś dowiedzieć.

znalazlam cos lepszego i bezpieczniejszego......... inhalacja z majeranku albo z czosnku...
poprostu zalewa sie czosnek lub majeranek wrzaca woda i ustawia sie w pokoju tuz przed snem dziecka .... dzis tak zrobie i postawie jeszcze na podgrzewaczu, zeby za szybko nie przestalo parowac 🙂
Wrocilysmy ze spaceru,,po obiadku i popoludniowej drzemce idziemy jeszcze raz na godzinke,,,piekna pogoda,az zyc sie chce ,ale za nic w domu robic hehe 😁 😁

kolo177 napisał(a):
My już po spacerku 😉 Judytka właśnie zjadła kaszkę i też biorę się za porządki 😉
Adam już na szczęście w domu więc w piecu rozpala 😉
Na podwórku zimno jak cholera to i w domu chłodnawo...
a co do paznokci to ja je po prostu obgryzam 🤪
kurcze muszę z tym coś zrobić ale nie wiem jak... ciężko się oduczyć... nawet te specjalne lakiery śmierdzące i niedobre nie podziałały 🙃 myślałam o jakichś tipsach albo żelu ale to tak niszczy paznokcie a przy moich które są okropnie brzydkie zniszczone i łamliwe to tylko bym na tym jeszcze gorzej wyszła... a wstyd mi już jak gdzieś idę i mam takie pazury a raczej ich nie mam 😞

kazdy ma jakies hobby 😁 😁 😁 😁 😁