Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Kamila1 napisał(a):
a u mnie było słonko, a teraz ponuro się zrobiło 🤢
moja zjadła kaszę i jogurt na dokładkę i poszła spać...szkoda że drzemka trwa u niej tylko 45-1h to coś bym porobiła 😉 przez cały dzień prześpi 2h 🙃
też się trochę wzięłam i posprzątałam w Mai pokoju i sypialni, poodkurzałam i pomyłam podłogi, zaraziłaś mnie blue 😉

Hehe no co 😁 najgorsze, że nadal mi się chce robić 😜 mi wreszcie przyszły te pieluchy, ale jeszcze muszą wyschnąć 🤨 to zanim je ubiorę to bidaka tetruję, bo znowu sobie bułę odparzyła 😞 i ma pełno takich krostek masakra. A sika co chwilę w tetrze, no co ją przebiorę to ona znowu. Jakby nie mogła tego trzymać w sobie 😠 i sikać raz a porządnie.

Ja byłam z rana na dworze i było zimno, ale za to słonecznie 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
u nas pochmurno wiec nie wychodzimy dzis a poza tym dzis po 4 dniach spoznienia nadszedl @ wiec czuje sie jak balon i nie mam ochoty niegdzie wychodzic

moja misia spi, juz nie mam pomyslow na zabawy dla niej
rozlozylam koc na podloge i wysypalam mnostwo zabawek ale to juz sie nudzi, wyjmowanie rzeczy z szafek tez nie za bardzo

my dzisiaj drugi dzien w domu bo mala smarkata a mame tez cos bierze...
dzidzion spi a ja sie ogarnac musze bo jeszcze w pizamie, a jak spogladam w lustro to zombie widze 😜
a na obiadek mamy zapiekanke makaronowa z wczoraj i pozniej moze zrobie barszczyk i osobno do tego gniecione ziemniaki z cebulka i kielbaska 🙂 🙂

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
my dzisiaj drugi dzien w domu bo mala smarkata a mame tez cos bierze...
dzidzion spi a ja sie ogarnac musze bo jeszcze w pizamie, a jak spogladam w lustro to zombie widze 😜
a na obiadek mamy zapiekanke makaronowa z wczoraj i pozniej moze zrobie barszczyk i osobno do tego gniecione ziemniaki z cebulka i kielbaska 🙂 🙂

barszczyk też bym zjadła 😉 i biały i czerwony hehe też bym musiała zrobić jakąś zupkę tylko że mi się nie chce 😜 wolę drugie tylko zrobić hahaha 😜 leniwa jestem... a to wszystko przez to że ja ogólnie za zupami nie przepadam a Adam wręcz przeciwnie... ehhh faceci 🤪

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
tez nie mogę doczekać się świąt...kurcze i nawet rok temu nie spodziewałam się że za 2 tyg. urodzę 😉...dawałam sobie jeszcze miesiąc hehe
choinka to naprawdę będzie miała ciężko 🙃 ale chciałabym ubrać bo w zeszłym roku mieliśmy 1 raz, no i teraz żeby poczuć ten klimat 🙂 a tam bombki od wysokości metra zacznę wieszać 🙂
Z tym wieszaniem wyżej bombek niezły pomysł , pomyślę nad tym 🙂 ostatnie dwa lata pod rząd u nas choinka ledwo stała no i jeszcze chyba ze dwa lata takie, zanim mały podrośnie hehe. ja kupowałam tylko plastikowe bombki w razie "W" szklanych nie mam.
Prezenty w połowie już zrobione, najgorsze zostało, dzieci, im mi najciężej coś kupić zeby było nie za drogo i fajnie. bo ja mam 22 osoby w tym roku na świeta i każdemu prezent 🙂

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
a u mnie znowu jest odwrotnie - ja uwielbiam zupy a moj maz nie bardzo. a jak juz zje zupe to za 5min pyta sie co na obiad 😁
hehe Mój mąż tak samo twierdzi ze wodą się nie naje, Chociaż i tak go przyzwyczaiłam troche do zup bo ,kiedyś w ogóle nie lubiał, a teraz je ze smakiem, czasami nawet sie o nie upomni 🙂 wychowałam sobie hehe

• Mamusie
wesa napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
tez nie mogę doczekać się świąt...kurcze i nawet rok temu nie spodziewałam się że za 2 tyg. urodzę 😉...dawałam sobie jeszcze miesiąc hehe
choinka to naprawdę będzie miała ciężko 🙃 ale chciałabym ubrać bo w zeszłym roku mieliśmy 1 raz, no i teraz żeby poczuć ten klimat 🙂 a tam bombki od wysokości metra zacznę wieszać 🙂
Z tym wieszaniem wyżej bombek niezły pomysł , pomyślę nad tym 🙂 ostatnie dwa lata pod rząd u nas choinka ledwo stała no i jeszcze chyba ze dwa lata takie, zanim mały podrośnie hehe. ja kupowałam tylko plastikowe bombki w razie "W" szklanych nie mam.
Prezenty w połowie już zrobione, najgorsze zostało, dzieci, im mi najciężej coś kupić zeby było nie za drogo i fajnie. bo ja mam 22 osoby w tym roku na świeta i każdemu prezent 🙂
22 osoby i każdemu prezent 😮 🙃 🤪powodzenia gosiu 🙂

• Mamusie
wesa napisał(a):
nusia27 napisał(a):
a u mnie znowu jest odwrotnie - ja uwielbiam zupy a moj maz nie bardzo. a jak juz zje zupe to za 5min pyta sie co na obiad 😁
hehe Mój mąż tak samo twierdzi ze wodą się nie naje, Chociaż i tak go przyzwyczaiłam troche do zup bo ,kiedyś w ogóle nie lubiał, a teraz je ze smakiem, czasami nawet sie o nie upomni 🙂 wychowałam sobie hehe
tak męża trzeba sobie wychować 🙂

• Mamusie
Byłyśmy u mojej mamy na obiadku (tzn Dysia zjadła obiadek 😜) ale Mycha była tak zmęczona że nie zjadła wszystkiego to wzięłam resztę do domu i jak się obudzi to dokończy hehe bo teraz śpi w korytarzu 😉 chciałam z Nią pochodzić ale jest tak zimno że szybko zrezygnowałam i wróciłam do domu 😉 w sumie to dobrze bo mam dzięki temu chwilkę dla siebie 😉
a tu taaaaakie pustki 😞

• Mamusie
Blue mnie też zaraziłaś tymi swoimi porządkami cały dom wypucowałam dzisiaj, obiad dwu daniowy zrobiłam i chyba z 7prań wstawiłam 🙂

Bartus już lepiej nadrabia jedzeniem dzisiaj mleka już pochłonął 660ml
co Barti je
4.50 jak w zegarku 220 ml mleka
7.30 śniadanie (dzisiaj twarożek z mlekiem i malinami) +150 ml mleka
11.30 drugie śniadanie kanapeczki (dzisiaj 2 + 200 ml mleka)
14.30 obiad (dzisiaj ziemniaczki groszek z marchewką i pulpeciki z królika oraz zupka)
17.00 podwieczorek (dzisiaj jabłuszko i kisielek) + 90 ml mleka
jeszcze przed nami kolacja więc nie wiem ile pochłonie ale normalnie dziecka nie poznaje.

Kasia daj spokój z tym płaszczem na żywo mi się nie podoba 🙃 dałam go do zwrotu. Tak to jest z tymi zakupami przez neta, na zdjęciu cudo na żywo bez szału, ale za to mile się zaskoczyłam rzeczami od jednej kobity kupiłam 2 modne ciuchy za 7,99 sztuka i przyszły i są super 🙂 jak wyschną to wreszcie coś ubiorę ładnego :P bo chodzę jak łajza 🤢 jeszcze jakieś czarne rurki jeansowe muszę sobie kupić.

Laura zaczyna znowu kupy często robić po 3 dziennie, ostatnia znowu luźna była -wodnista hmm czyżby zęby szły?

• Mamusie
Kasia napisał(a):
wesa napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
22 osoby i każdemu prezent 😮 🙃 🤪powodzenia gosiu 🙂
tak my zawsze wszyscy sobie robimy prezenty

Hania napisał(a):
wesa napisał(a):
Kasia napisał(a):
Blue pokaż zdjęcie w płaszczyku 😘
to znaczy ,że Blue juz się w ogóle pokazała????

Zapomnij chyba szybciej Doda przefarbuje się na czarno urośnie niż Daria się nam pokaże na foto

Ja już mówiłam - na żywo się mogę pokazać 😁 😁 😁 jak kiedyś zorganizujemy sobie gdzieś spotkanie to jestem "za" 🙂