Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
🤪 😁 🤪 😁Izabela napisał(a):
Kasia napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
ojj chyba to nie gorączka na ząbki - właśnie zaczęła kichać i wylatują jej gilki z nosa ale nie bezbarwny katar tylko taki mętny żółty
ojoj 😞

biedna maluska..... te dzieci to biedne, niedojrze cierpia , to jeszcze nie moga powiedziec co je boli
mojej sie odechcialo spac 🙃
🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁

honorata maryla tez ma zielono-zolte smarki. na szczescie same splywaja i nie musze jej meczyc frida. nie ma tez goraczki (jeszcze) ale na dwor nie wyszlysmy dzisiaj i juz mi pomysly do zabawy sie skonczyly. nadmuchalam jej pilke plazowa i czekam az przegryzie ja zebami 🙂

nie wiem czemu ale ja zawsze strasznie sie stresuje jak maryla nie chce obiadu

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
honorata maryla tez ma zielono-zolte smarki. na szczescie same splywaja i nie musze jej meczyc frida. nie ma tez goraczki (jeszcze) ale na dwor nie wyszlysmy dzisiaj i juz mi pomysly do zabawy sie skonczyly. nadmuchalam jej pilke plazowa i czekam az przegryzie ja zebami 🙂

nie wiem czemu ale ja zawsze strasznie sie stresuje jak maryla nie chce obiadu
na szczęście Patryk nigdy obiadu nie odmawia 🙂

nusia27 napisał(a):
moj maz mysli ze ja nic nie robie caly dzien 😜 a jak ma wolne to jak tylko maryla zaczyna marudzic to mowi "chodz zobaczymy co mamusia robi"

hahha,,,moj robi to samo ....albo mowi , ze ja rozpiescilam i dlatego marudzi 😆
a jak ma sie sam mala zajac , to nawet kanapki nie ma czasu sobie zrobic i tez twierdzi ze mala rozpieszczona i do nogi przyzwyczajona 😁 😁
ciekawa jestem tylko, jak my sobie radzimy z naszymi rozpieszczonymi dziecmi, ze i posprzatamy i ugotujemy , popierzemy, wyjdziemy na spacer, pobawimy, uspimy nie mowiac o tym ze my tez chcemy wygladac jak ludzie 😁

moj tez w nocy twrado spi a poza tym pracuje prawie 60h tygodniowo. ale w przyszlym tygodniu ma wolne wiec ja sie przeprowadze do innego pokoju a oni niech sobie rzadza 😁

jestem strasznie spiaca, a jak kawe wypije to jest jeszcze gorzej 🙂

Izabela napisał(a):
no i czas na forum mamy 😁 😁 😁 😁 😁

dokladnie 🙂 jak jestem sama z mala to mam i posprzatane i obiad ugotowany itp a jak tatus ma wolne to jakos tak ogarnac sie ciezko 😜

ja sie soboty nie moge doczekac,,,wychodze o 14 godz i wracam w nocy,albo nad ranem 😆
zrobie liste mojemu co ma zrobic i do tego ugotowac malej i ja nakarmic, wykapac i uspic hahhhahha..... juz widze jak bedzie wydzwanial do mnie 😁 😁 😁 a w niedziele bede na kacu wiec dalej pobawi sie w tatusia -nianie i niedzielna kucharke 😁

• Mamusie
Izabela napisał(a):
ja sie soboty nie moge doczekac,,,wychodze o 14 godz i wracam w nocy,albo nad ranem 😆
zrobie liste mojemu co ma zrobic i do tego ugotowac malej i ja nakarmic, wykapac i uspic hahhhahha..... juz widze jak bedzie wydzwanial do mnie 😁 😁 😁 a w niedziele bede na kacu wiec dalej pobawi sie w tatusia -nianie i niedzielna kucharke 😁
telefon zostaw w domu niech sobie radzi sam 🙂