Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Izabela napisał(a):
u was tez wyglada pokoj jak wielki plac zabaw po huraganie ? 🙂 ...bo u mnie tak jest codzien z pokojem, pokoikiem Malej i przedpokojem,,,wyciaga wszystko co da rade wyjac

Nusia....... choinka ci sie sypala, bo kupilas zla odmiane 🙂 ...sa dwie, co przepieknie pachnie i cholernie sie sypie,,,,i jest druga, co w ogole sie nie sypie i pachnie-ta jest tez drozsza
ja co roku mam te druga i w tym roku mam tez zamiar miec, najwieksza jaka kiedykolwiek mialam-w koncu to pierwsze swieta Klarci, oczy jej z orbit musza wyjsc maxymalnie !! 😁 😁 😁

ojjj z tym huraganem idealnie to ujęłaś 🤪

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
a co do swiat to u nas choinka sztuczna, bo w zeszlym roku mialam prawdziwa i musialam sprzatac igly kilka razy dziennie. a ozdoby drewniane 😜
prezenty juz mam prawie wszystkie kupione

choinka -
http://www.ebay.co.uk/itm/180701861919?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

a to kupilam malej
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003922UMC

fajna ta zabawka, widziałam podobną... tylko czy jest sens kupować coś mojej Gwiazdeczce jak Ona się niczym nie zajmie dłużej niż sekund...?
chyba kupimy coś tanszego bo to co u nas widziałam kosztowało koło150zł...

My mamy taką zabawkę. Tośka używa Jej jako pchacza 🤪 Chodzi sobie przy niej 😉
Ja jestem pod wrażeniem tej choinki... Mmmm... Aż się rozmarzyłam...

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
wczoraj wieczorem Patryk miał temperaturę 37,8 i był cały gorący dzisiaj robi luźne kupki i jest mega marudzący i chyba prze to idą mu górne dwójki 🤪

ejj weź bo jestem zazdrosna... 😜 Judyta ma tylko dwie dolne jedyneczki które wyszły w sierpniu... i cisza hahaha 🤪

Łooo Matkoo!! Ale Wam się te zęby sypią 😮 Tośka wciąż jednozębna 🤪

Ona wszystko robi z naszym psem (jamnik) ...razem jedza tzn, Klarcia dzieli sie z nia jedzeniem,buzi sobi daja , ganiaja sie, podaja sobie nawzajem zabawki.......powiem szczerze , ze nie sadzilam , ze tak ladnie beda sie dogadywac 🙂
nawet wczoraj z mezem rozmawialismy co by tu Malej kupic na pierwsze urodziny i przez mysl przeszedl nam drugi piesek albo kotek-tylko ze to obowiazek znowu dla mnie 🤢

• Mamusie
Izabela napisał(a):
Ona wszystko robi z naszym psem (jamnik) ...razem jedza tzn, Klarcia dzieli sie z nia jedzeniem,buzi sobi daja , ganiaja sie, podaja sobie nawzajem zabawki.......powiem szczerze , ze nie sadzilam , ze tak ladnie beda sie dogadywac 🙂
nawet wczoraj z mezem rozmawialismy co by tu Malej kupic na pierwsze urodziny i przez mysl przeszedl nam drugi piesek albo kotek-tylko ze to obowiazek znowu dla mnie 🤢

tylko wiesz... każdy pies i kot jest inny... ten jest super dla Klarci a inny może nie akceptować tego co będzie z Nim robiła...

• Mamusie
Hania napisał(a):
jestem jestem męczę Bartka bo jak będzie w formie to spać nawet nie pójdzie, a Adam znowu nie wróci i znowu jestem sama z tym potworem 🙂

Ja dzisiaj jestem sama z dwoma potworami 😉 Kuba wróci dopiero po północy... Nie lubię jak Go niema 😞 Muszę ich szybko położyć i będę miała wieczór tylko dla siebie 😎

• Mamusie
Wiecie jaki z mojej gwiazdy zadzior? 🙂 Już widać, że 'nie da sobie w kaszę napluć' hehehe Jak Jej Karol zajdzie za skórę, bo np. nie chce Jej dać jakiejś zabawki itp. to pipka gryzie Go tym jednym zębem, albo szczypie, ewentualnie zwyczajnie kilka razy przyłoży z tzw 'liścia' 🤪 😁 Normalnie masakra!! Az strach pomyśleć co to będzie jak jeszcze podrośnie ☺️

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Hania napisał(a):
jestem jestem męczę Bartka bo jak będzie w formie to spać nawet nie pójdzie, a Adam znowu nie wróci i znowu jestem sama z tym potworem 🙂

Ja dzisiaj jestem sama z dwoma potworami 😉 Kuba wróci dopiero po północy... Nie lubię jak Go niema 😞 Muszę ich szybko położyć i będę miała wieczór tylko dla siebie 😎

u nas się nie da szybko Szoguna położyć... 😠 😜

• Mamusie
Wiecie jaki z mojej gwiazdy zadzior? 🙂 Już widać, że 'nie da sobie w kaszę napluć' hehehe Jak Jej Karol zajdzie za skórę, bo np. nie chce Jej dać jakiejś zabawki itp. to pipka gryzie Go tym jednym zębem, albo szczypie, ewentualnie zwyczajnie kilka razy przyłoży z tzw 'liścia' 🤪 😁 Normalnie masakra!! Az strach pomyśleć co to będzie jak jeszcze podrośnie ☺️

no Judyta mnie też bije jak Jej nie chcę czegoś dać albo na coś pozwolić... nerwus niesamowity... i się drze strasznie hahaha

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):

u nas się nie da szybko Szoguna położyć... 😠 😜

Moja MUSI zasnąć przed 9, bo w przeciwnym wypadku Karol pójdzie spać zbyt późno a jutro musi wstać wcześnie do szkoły. System jest taki, że Tosia zasypia najpierw, bo inaczej nie ogarnę sytuacji ☺️ Loluś mimo 5 lat wciąż nie zasypia sam, tylko trzeba się troszkę do Niego poprzytulać i pocmokać zanim zaśnie ☺️ 🙂 Także... Tosik musi się poddać hehehe

• Mamusie
Chwilę temu rozmawiałam z teściową i jak zwykle dopytywała się kiedy przylecimy 🤔 Nie cierpię jak pojawia się ten temat... Mi się do Polski wcale nie pali 🤢 Nie dosyć, że trzeba sie tułać tyle godzin to jeszcze nigdy tam nie odpoczywamy(wiecie co chwila jakieś spędy rodzinne i wszyscy nas oglądają jak małpki w zoo, do tego wszędzie trzeba z prezentem, bo 'przecież nas stać' 😠 ). No ale Ona tego nie rozumie i ma żal do mnie, że Jej wnuków nie chcę przywieźć 🥴
Najlepsze jest to, że za bilety do Polski zapłacimy koło 600euro a teraz kolega leci z dziewczyną na Teneryfę i za przelot plus hotel wyszło im 600e 😮 Co prawda to tylko za dwie osoby, ale wciąż wolę Teneryfę niż Polskę nawet gdybym miała odrobinę dopłacić 🤪

• Mamusie
Chwilę temu rozmawiałam z teściową i jak zwykle dopytywała się kiedy przylecimy 🤔 Nie cierpię jak pojawia się ten temat... Mi się do Polski wcale nie pali 🤢 Nie dosyć, że trzeba sie tułać tyle godzin to jeszcze nigdy tam nie odpoczywamy(wiecie co chwila jakieś spędy rodzinne i wszyscy nas oglądają jak małpki w zoo, do tego wszędzie trzeba z prezentem, bo 'przecież nas stać' 😠 ). No ale Ona tego nie rozumie i ma żal do mnie, że Jej wnuków nie chcę przywieźć 🥴
Najlepsze jest to, że za bilety do Polski zapłacimy koło 600euro a teraz kolega leci z dziewczyną na Teneryfę i za przelot plus hotel wyszło im 600e 😮 Co prawda to tylko za dwie osoby, ale wciąż wolę Teneryfę niż Polskę nawet gdybym miała odrobinę dopłacić 🤪

też bym wolała Teneryfę hahaha 😜 🤪