Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia napisał(a):
sto lat dla Judytki i Bartusia- spóźnione ale szczere 🙂 😘 😘

przyłączam się ☺️ buziaczki dla maluszków 😘 😘
Patryk śliczny chłopczyk...normalnie do twarzy mu w berecie hehe, może jakiś wojskowy 😉
a szparę u góry ma taką jak Maja 😉
wiecie jak u mnie ponuro, znów nie wyjdę na spacer buuu...ale za to wieczorem podskoczę do CH bo dziś otwarcie 😎 może jakieś okazje będą...

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):

Patryk śliczny chłopczyk...normalnie do twarzy mu w berecie hehe, może jakiś wojskowy 😉
wiecie jak u mnie ponuro, znów nie wyjdę na spacer buuu...ale za to wieczorem podskoczę do CH bo dziś otwarcie 😎 może jakieś okazje będą...
a u mnie kasy brak 😞

• Mamusie
Dyśka ma straszny kaszelek taki mokry i jej się odrywa i katar a nasza lekarka na zwolnieniu i w przychodni przyjmuje dwóch lekarzy ale przyjmują dzieci od 3 r.ż. a dopiero w środę będzie lekarka od niemowląt taka stara do której strasznie nie lubię chodzić i się gówno zna...
przesadzę jak pojadę z samym kaszlem i katarem do szpitala? boję się żeby jakiegoś zapalenia oskrzeli nie dostała

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):

a u mnie kasy brak 😞

to tak jak u nas... byliśmy wczoraj w takiej galerii co w sumie mało sklepów no ale jednak coś... i szukałam sobie spodni ale jak już mi się jakieś spodobały i fajnie leżały to mi kasy było szkoda... a w lumpku ciężko coś znaleźć 😞

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):

a u mnie kasy brak 😞

to tak jak u nas... byliśmy wczoraj w takiej galerii co w sumie mało sklepów no ale jednak coś... i szukałam sobie spodni ale jak już mi się jakieś spodobały i fajnie leżały to mi kasy było szkoda... a w lumpku ciężko coś znaleźć 😞
ja w lumpku ostatnio kupiłam sobie spodnie za 4 zł 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Dyśka ma straszny kaszelek taki mokry i jej się odrywa i katar a nasza lekarka na zwolnieniu i w przychodni przyjmuje dwóch lekarzy ale przyjmują dzieci od 3 r.ż. a dopiero w środę będzie lekarka od niemowląt taka stara do której strasznie nie lubię chodzić i się gówno zna...
przesadzę jak pojadę z samym kaszlem i katarem do szpitala? boję się żeby jakiegoś zapalenia oskrzeli nie dostała

ehh też dzwoniłam przed chwilą i właśnie lipa, że jej nie ma ;/ Darek ma tak samo jak Dysia 😞
tylko, że od czwartku. W piątek dzwoniłam i powiedziałam, że ma ktos mi zbadać dziecko to mnie ten koleś przyjął ale powiedział, że leczyć nie będzie Małego bo boi się, że bląd może jakiś popełnić ale zbadał go przynajmniej i jakiś syrop przepisał. Teraz jest już trochę lepiej chciałam dzisiaj pójść, żeby właśnie ta nasza lekarka zbadała Darka czy już wszystko w porządku i czy nic nie zalega mu na oskrzelach bo dalej charczy ale jej nie ma !!! 😠 😠 i co tu teraz zrobić z dzieckiem ? ja na pewno już nie mam po co jechać do szpitala bo mu się polepszyło ale jednak wolałam żeby mi go skontrolowała ;/