Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Dziewczyny co teraz na nóżkach mają Wasze dzieci gdy wychodzicie na spacer?

Judyta ma takie trampki z futerkiem w środku, rajtuzki frote, spodenki (jeansy albo sztruksy) i cienkim kocykiem przykryta w cienkim śpiworku 😉

a ja zakładam ANastazji rajstopki spodnie i skarpetki a na to kombinezon z takimi bucikami miękkimi od kombinezonu i w śpiworku jeździ ocieplanym

• Mamusie
Anastazja była dziś tak marudna że chyba mogę powiedzieć że nigdy w swoim życiu taka nie była
masakra, nie chciała spać, po dworze spacerować, chodzić bawić się jeść no normalnie nic
tylko marudziła i marudziła
teraz zasnęła po kąpieli przy której też się denerwowała i mam nadzieje że spokojnie pośpi
już nam chyba za 2 miesiące żaden ząbek nie wyszedł wiec kto wie czy to nie przypadkiem ząbki

• Mamusie
dziewczyny a mleko z literką R wiem że to znaczy z dodatkiem kleiku ryżowego ale zastanawiam się czy to zwykłą butelką przeleci czy trzeba taką z większym otworem
bo jak dosypałam raz zwykłego kleiku do mleka to bardzo ciężko jej się piło
a z większej dziury nie specjalnie chciała
wiec zastanawiam sie czy ten kleik w mleku nie jest może drobniejszy ..

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Anastazja była dziś tak marudna że chyba mogę powiedzieć że nigdy w swoim życiu taka nie była
masakra, nie chciała spać, po dworze spacerować, chodzić bawić się jeść no normalnie nic
tylko marudziła i marudziła
teraz zasnęła po kąpieli przy której też się denerwowała i mam nadzieje że spokojnie pośpi
już nam chyba za 2 miesiące żaden ząbek nie wyszedł wiec kto wie czy to nie przypadkiem ząbki

Pewnie ząbki 😉

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
dziewczyny a mleko z literką R wiem że to znaczy z dodatkiem kleiku ryżowego ale zastanawiam się czy to zwykłą butelką przeleci czy trzeba taką z większym otworem
bo jak dosypałam raz zwykłego kleiku do mleka to bardzo ciężko jej się piło
a z większej dziury nie specjalnie chciała
wiec zastanawiam sie czy ten kleik w mleku nie jest może drobniejszy ..

kupowaliśmy Judycie mleko Nan dobranoc i ono też jest z dodatkiem kleiku ryżowego i chyba dostawała ze zwykłego smoczka ale już teraz nie pamiętam 😜 ale nie było to mleko gęste

• Mamusie
pożalę wam się trochę
cały weekend szef do mnie wydzwaniał czy zrobiłam projekt
i nakazał mi dziś przyjść do pracy 🤨
ale ja się zbuntowałam i powiedziałam że po godzinach nic nie będę robić bo skoro on mnie nie szanuje
oddzwoniłam do niego i powiedziałam że bardzo mi przykro ale nie przyjdę dziś i nie będę pracować
a on mi na to że mu od jutra lecą odsetki po 1300zł dziennie i bla bla bla
jak mi to jutro powtórzy to mu odpowiem że tak jak dla niego liczy się każdy dzień terminowego oddania projektu tak dla mnie liczy się terminowo płacona pensja
normalnie liczę na to że mnie zwolni 🤢

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
pożalę wam się trochę
cały weekend szef do mnie wydzwaniał czy zrobiłam projekt
i nakazał mi dziś przyjść do pracy 🤨
ale ja się zbuntowałam i powiedziałam że po godzinach nic nie będę robić bo skoro on mnie nie szanuje
oddzwoniłam do niego i powiedziałam że bardzo mi przykro ale nie przyjdę dziś i nie będę pracować
a on mi na to że mu od jutra lecą odsetki po 1300zł dziennie i bla bla bla
jak mi to jutro powtórzy to mu odpowiem że tak jak dla niego liczy się każdy dzień terminowego oddania projektu tak dla mnie liczy się terminowo płacona pensja
normalnie liczę na to że mnie zwolni 🤢

Brawo 🙂 musisz się postawić 😉

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ale Judytka ma fajne zdjęcie w wannie
a kąpiecie ją jeszcze w wanience?
my naszą w wannie normalnej tylko co dziennie myję wannę przed kąpielą
do wczoraj spokojnie tylko patrzała na wodę a dziś zrobiła taki potop że hoho 😁

a my Judytę kąpiemy w wanience bo mamy strasznie dużą wannę i napełnić Ją chociaż trochę wodą to hoho a Judycie zawsze lejemy dużo wody 😜
dziękujemy za komplementa 😜

• Mamusie
zamówiłam sobie spaghetti con pole takie z sosem zerowym i kurczakiem...
i oczywście zjadłam tylko trochę i już nie mogłam i zamiast schować do lodówki to zostawiłam w pojemniczku takim co przywieźli na stole...
Judyta się bawiła... nagle cisza ja Jej szukam a ta pod stołem z pojemniczkiem otwartym na kolanach i makaron po ciemku wciąga... 😮 🤨 🤨 🤨
tosz trza mieć oczy dookoła głowy...

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Anastazja jest ostatnio w takim biegu że od 2 tygodni chyba nie zrobiłam jej ani jednego fajnego zdjęcia 🤔 wszędzie rozmazana albo z głupią miną albo jak zobaczy aparat to biegnie do niego

a my nie mamy aparatu 😠 i robie telefonem ale do dupy 😠
no i przy okazji tak jak Anastazja Judytka ciągle w biegu i na zdjęcia nie ma czasu 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
i oczywście zjadłam tylko trochę i już nie mogłam i zamiast schować do lodówki to zostawiłam w pojemniczku takim co przywieźli na stole...
Judyta się bawiła... nagle cisza ja Jej szukam a ta pod stołem z pojemniczkiem otwartym na kolanach i makaron po ciemku wciąga... 😮 🤨 🤨 🤨

haha nieźle
ja ostatnio sama sobie powinnam do tyłka nakopać
jadłam wieczorem pistacje i jedna mi spadła pod stół a ja zamiast ją od razu podnieść to siedziałam przy kompie i pomyślałam sobie ... za chwilę
a rano Anastazja chwilkę cicho siedzi lece do niej a ta cmoka słoną pestkę z pistacją ☺️

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Anastazja jest ostatnio w takim biegu że od 2 tygodni chyba nie zrobiłam jej ani jednego fajnego zdjęcia 🤔 wszędzie rozmazana albo z głupią miną albo jak zobaczy aparat to biegnie do niego

no i przy okazji tak jak Anastazja Judytka ciągle w biegu i na zdjęcia nie ma czasu 😜

my mamy taki dość stary i w sumie to mam wrażenie że telefonem wychodzą lepsze
marzy mi się lustrzanka ale na razie inne wydatki

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):

haha nieźle
ja ostatnio sama sobie powinnam do tyłka nakopać
jadłam wieczorem pistacje i jedna mi spadła pod stół a ja zamiast ją od razu podnieść to siedziałam przy kompie i pomyślałam sobie ... za chwilę
a rano Anastazja chwilkę cicho siedzi lece do niej a ta cmoka słoną pestkę z pistacją ☺️

no włąśnie o tym samym pomyślałam... i byłam na siebie zła... ale Jej mina jak jadła ten makaron... bezcenna 🤪

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

my mamy taki dość stary i w sumie to mam wrażenie że telefonem wychodzą lepsze
marzy mi się lustrzanka ale na razie inne wydatki

mnie też się lustrzanka marzy 🙂 a mieliśmy super aparat ale kupiłam w austrii kodaka i okazało się że w polsce go nie ma i nie będzie i nie można dostać części a się obiektyw sypnął 😠