Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
Femmka napisał(a):
Blue napisał(a):
Femmka napisał(a):
Blue napisał(a):
aha i ja wam nie odbieram oklasków haha jakby co, bo mam funkcję zablokowaną na dawanie i dostawanie, więc ode mnie podejrzenia "sio" 😜 😎

a ja bylam pewna , ze to ty 😜
gdzie sie podziewalas caly dzien ?

W domu ☺️ no gotowałam, sprzątałam itd. to nie było czasu mysiu 😘 No ja wiem, że mnie podejrzewałaś.. czułam to w kościach 😉

hormony moje czulas ??? 🤪 🤪 🤪 🤪 to jednak Loffffe 😁 😁 😁 😁

Zboczeniec!!!!! ☺️ ☺️ ☺️

Dziewczyny nie pamiętam kiedy otworzyłam wit. C chyba to było na przełomie sierpnia/września? nie mam pojęcia a na pudełku jest napisane, że po 3mieś. od otwarcia wyrzucić to nie mogę tego podać małej co? chyba będę musiała kupić nowe opakowanie,a to sama wypije 😁 bo szkoda by się zmarnowała, bo prawie tego nie używałam.

ja buteleczkę po 3 miesiącach oddałam do apteki jako przeterminowaną

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Pierwsza??
Wczorajszy dzień dobił mnie na maxa w warsztacie zostawiliśmy 500 zł a to jeszcze nie koniec wrrrrrrr 😠
Bartek cały dzień na rączkach no mu nic nie odpowiadało nawet na rękach spał inaczej zanosił się płaczem.
A dzisiaj czuje się jak trup a chciałam skończyć sprzątanie żeby był już spokój i wziąć się za gotowanie w końcu. a mały dalej wyje 😞

Kurcze dziewczyny a ja jestem strasznie chora 😞 po prostu umieram i jak zwykle jak mieliśmy mieć jakąś dodatkową kasę na święta to będziemy musieli widać na stos leków! 😞 no po prostu super !

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kurcze dziewczyny a ja jestem strasznie chora 😞 po prostu umieram i jak zwykle jak mieliśmy mieć jakąś dodatkową kasę na święta to będziemy musieli widać na stos leków! 😞 no po prostu super !

przeziębienie?
😘obyś do świąt się wykurowała 😘

Blue sprobuj naturalnych sposobow na preziebienia. Bo "leki" na przeziebienie to zwykle przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe

a Maryla daje mi popalic kolejna noc. budzi sie co chwile a po polnocy wstaje na godzinna zabawe

nusia27 napisał(a):
Blue sprobuj naturalnych sposobow na preziebienia. Bo "leki" na przeziebienie to zwykle przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe

a Maryla daje mi popalic kolejna noc. budzi sie co chwile a po polnocy wstaje na godzinna zabawe

No robię sobie syrop z cebuli i kupiłam modafen mi idealnie pomaga na ból gardła, bo już go nie czuję, tak super znieczula 🙂 Laura też powoli dostaje katar, co lepsze mój ma zielony katar, a ja przezroczysty i wodnisty i ona to samo 😁 to trochę dziwnie się zaraziliśmy on bakterie a my wirus? dziwne.. no i to jej 1 katar w życiu, choć na razie minimalny, może jakoś go zwalczymy syropem i piciem gorących napojów jak dostanie kaszel to jutro pójdę do lekarza - fajne święta będziemy mieli 😁 😎

• Mamusie
Hej 🙂
a u nas gorączka Soni okazała sie grypą 😞już dzisiaj jest ok ale ciężko było 😞
teraz niestety na mnie przeszło i wczoraj wylądowałam u lekarza z 40st gorączką 😞
na święta nic nie kupione ani nie zrobione bo nie mam siły 😞
ach te choróbska 😞

• Mamusie
my też stoimy świątecznie w miejscu
mąż wraca po 18 i juz wtedy większość sklepów zamykają
wczoraj pojechałam po godz. 20 do tesco to półki prawie puste były 🤢
połowy nie kupiłam
a dziś od rana sypie śnieg wiec siedzimy w domu
poza tym mega ciężko jest mi wnosić na 3 piętro Anastazję na rękach z torbą na ramieniu i zakupami w drugiej ręce 🥴
chciałam sobie kupić coś na święta bo naprawdę nie mam w czym chodzić
no ale nie ma jak, w domu też nie za wiele zrobione bo jak kozulka nie śpi to strasznie marudzi a jak śpi to staram się być cicho zeby pospała
no już nie mam siły

• Mamusie
hej ,
ja dzis znowu nic nie zrobilam,,, teraz sie dopiero bede brala za krokiety i praliny, chociaz nie wiem ile mam na to czasu
Klarcia znowu w nocy nie spala, przebawilam sie z nia od 23 do 1 ,a pozniej od 4.30 do 7,30 i usnela na pol godziny ......... Padam na ryj !
a jak juz wstala o 8 zauwazylismy z mezem ze ma ropke przy paznokciu,,pojechalismy do lekarza, zeby nas odeslal do innego i tak trafilismy do chirurga,,,,
Klarcia miala swoj pierwszy zabieg chirurgiczny ,,,,Biedna,,,naplakala sie...a my z mezem razem z nia........ Moj dziubek kochyna tak mi jej bardzo szkoda 🤨
Zastrzal jej sie zrobil .
no i po zabiegu jak wrocilismy do domu przespala mi 10 min! niedojrze boli ja paluszek to i dziaselka,,ma napuchniete na jedna dwojke i wszystkie na trojki i czworki....
Teraz mi dopiero usnela wiec, biore sie za robote-pol przytomna 🤔
--------------------------------------------------------------------------------------------
dzis byl pierwszy mikolaj u Klaruni , przyniosl nocniczek dla krolewny, tron 🙂 taki jaki ccialam,,,jest super, funkcjonalny, super bedzie do mycia i higieny i co jeszcze, to zamykana klapa jest tak zrobiona, ze nie przytrzasnie sobie Mala nia paluszkow 🙂