Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
oo pierwsze świeczki zdmuchnięte 🙂 potem Iza nam pokaże jak Klarcia dmuchała 😉 i tak po kolei...
dziś sie nasprzątałam, wszystko odsuwałam i myłam podłogi, kurze wytarłam, w szafach poukładałam, popakowałam prezenty, w między czasie obiad...Maja na złość nie chciała pospać, a jak już zasnęła to na pół h 🙃 plecy mi odpadają...
😘 dla Patryczka

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
oo pierwsze świeczki zdmuchnięte 🙂 potem Iza nam pokaże jak Klarcia dmuchała 😉 i tak po kolei...
dziś sie nasprzątałam, wszystko odsuwałam i myłam podłogi, kurze wytarłam, w szafach poukładałam, popakowałam prezenty, w między czasie obiad...Maja na złość nie chciała pospać, a jak już zasnęła to na pół h 🙃 plecy mi odpadają...
😘 dla Patryczka
😘 😘

Hej paskudy 🙂 my się już czujemy znacznie lepiej. Mogę nawet powiedzieć, że jestem prawie zdrowa, coś słabo nas wzięło, bo poprzednim razem to chodziłam z katarem 5-7dni, a już 2 dnia odpuścił 😜 Laura przez 1 dzień była ospała i mało gadatliwa, więc cały dzień przetrzymałam ją w łóżku o dziwo nie było marudzenia w sumie cały dzień przespała, tylko na noc szalała jak zwykle. No, a wczoraj to już w łóżku nie wysiedziała cały dzień po podłodze latała z przerwami na spanie może z 3 razy. No i głupoty jej w głowie były. Katar też już jej schodzi, nie ma tego co było 1 dnia, bardziej wszystko w środku teraz siedzi. Kaszlu ani gorączki nie ma, więc mam nadzieję, że będzie dobrze, chociaż mało je, więcej pije. Po świętach pójdę z nią na kontrolę jak zauważę coś dziwnego w jej zachowaniu, bo teraz to i tak nie ma miejsc.

Zapomniałabym o najważniejszym 🤪 znowu pielucha po całej nocy była sucha i jak dałam ją na nocnik to ładnie wszystko wysikała 😜 😎 i od 2 dni nie zaśnie szybko dopóki jej na rękach nie pobujam 🥴 ogólnie to szaleje ze spaniem już z 2-3tyg. a to jedyny sposób by zasnęła, inaczej do ponad 1 w nocy nie śpi tylko marudzi i płacze.,

Kasia napisał(a):
chyba mój Patryk załapał katar, psika mi cały czas i szura nosem 😞

No to niefajnie.. i to jeszcze na święta 😞 ja nadal ostro sprzątam (robię poprawki po wczorajszym) hehe 🙂 jeszcze kuzynka ma dzisiaj wpaść pod wieczór na chwilę na kawę. Honoratka - Anastazja jest bardzo niemiła dla Laury i Judyty 😠 😁 ja to już chyba muszę zbierać kasę na protezę 😁 😁 😁 apropo wiecie co się dzieje z Kolo? bo mi tel padł i nie mam jak się do niej odezwać 🤨 a na necie jej chyba nie ma od kilku dni.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):

No to niefajnie.. i to jeszcze na święta 😞 ja nadal ostro sprzątam (robię poprawki po wczorajszym) hehe 🙂 jeszcze kuzynka ma dzisiaj wpaść pod wieczór na chwilę na kawę. Honoratka - Anastazja jest bardzo niemiła dla Laury i Judyty 😠 😁 ja to już chyba muszę zbierać kasę na protezę 😁 😁 😁 apropo wiecie co się dzieje z Kolo? bo mi tel padł i nie mam jak się do niej odezwać 🤨 a na necie jej chyba nie ma od kilku dni.
ja nic nie wiem a rzeczywiście dawno jej nie było

Kasia napisał(a):
dzisiaj mam dużo roboty i dużego lenia 😮

Ja od wczoraj mam lenia i robię wszystko z przymusu.. 🙃 ale jeden plus jest taki, że jednak mama wpadnie do mnie na święta i robi kilka ciast no i jedzenie 😁 także w sumie nic nie muszę robić nadzwyczajnego.

• Mamusie
hej 🙂
zrobiłam 2 sałatki i upiekłam ciasto, przy okazji obiadek dla Mai 🙂
też jeszcze ogarnę kuchnię, ubiorę choinkę i kuniec...czekam na wyżerkę...a czek nas trochę, bo jedziemy najpierw na wigilię do teściów a potem na 2 do moich dziadków na wieś, gdzie będą też moi rodzice...ahhh nie mogę się doczekać 🙃

Kasia napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Kasia napisał(a):

Maryla tez znowu smarkata 😠
no to oklask dla smarkatych 🙂

od wczoraj tak ci poklaskalam ze chyba nadgonilas te zabrane 😉

Kasia napisał(a):
dzisiaj mam dużo roboty i dużego lenia 😮

moja wlasnie usnela i musze sie zabrac do roboty, a najchetniej to bym pospala bo nie moglam spac od 2-6 😮

• Mamusie
hej mamusie u nas dwa nowe zabki mamy juz 8...

Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna
Piękne są święta i każdy z nas je ma.
Jedni w oddali inni przy jednym stole
Nieważne kto, gdzie,
lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie.
Wesołych Świąt.

a dla naszych maluchów:

W wigilijną noc, gdy śniegu
napada moc, niech Mikołaj
Święty przyniesie Ci wymarzone
prezenty, a na Nowy Rok same
wspaniałości a przede wszystkim
morze miłości .....

• Mamusie
[size=3] Najlepszego wszystkim dzieciackom które ostatnio kończyły swoje 11 miesięcy 😘
Majeczko i Kayo

W dniu Waszych pierwszych urodzinek życzę Wam
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Was Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Wam kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Waszych bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła: Ciocia Hania i Bartuś 😘

Mamuśki moje kochane
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
- życzę Wam zdrowia, życzę miłości.
Niech mały Jezus w sercu zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
Kochanej twarzy co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi..
WESOŁYCH ŚWIĄT !

• Mamusie
Uff koniec sprzątania i gotowania na jutro zostały mi tylko sałatki i to wszystko i spokój na resztę świąt. U mnie Wigilia na 16 potem na 18 jedziemy do Adama rodziców i tam będzie bardzo długo i tłoczno bo aż 25 osób przy Wigilijnym stole zasiądzie ale tam to przynajmniej czuć że to święta 🙂

Byłam wczoraj na ostatnich zakupach przed świątecznych wszędzie tłok i przepych wstąpiłyśmy z moją mamą do lumpka naszego a tam pełno misiów i wszystko 10zl na kg więc postanowiłam i się skusilam na jednego małego ale jak Adam z małym wszedł od razu było "yś łał łał" i koniec mały naciągnął Adama na malutkiego misia 🙂(zajmuje całe łóżeczko) jutro wstawię ich zdjęcie razem 🙂
A tymczasem spokojnej nocki wam życzę mimo że u mnie ciągle płacz z strony małego

• Mamusie
hej kochane
jak ja mam malo czasu zeby tu do was zagladac.... 😞

jutro wyjezdzamy o rodzicow i zostaniemy pewnie az o nowego roku

kochane na te nasze Świeta duzo zdrowka dla was i dla maluszkow, pieknych i radosnych no i oczywiscie hucznego i niezapomnianego Sylwestra

papapa buziaki