Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Byliśmy dzisiaj na sankach 😁 Darek cieszył się strasznie zwłaszcza jak zjeżdżał z takiej małej górki 🤪 szkoda tylko, że nie ma temperatury na minusie bo straszna ciapa jest na ulicy i nie można wszędzie sankami dojechać 😞 i mogło by jeszcze trochę dopadać śniegu 😜

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
a mnie nie ma na zdjęciu grupowym na mojej studniówce bo uprawiałam dziki seks z Adamem w toalecie męskiej hahaha 🤪

buahaha znam tą historię 😁
Myśmy kiedyś poszli do domu działkowca na urodziny do kogoś tam nawet nie pamiętam do kogo impreza na dole tańce a My na pienterku łupu cupu 🤪 albo impreza u kogoś a my w kiblu 😜 no i czasami w zimie w aletance na działce nawet i wtedy jakoś na mróz nie narzekałam 🤪 ahh to były czasy 😁 😁

• Mamusie
Bartek zjadł kolację jeszcze bawi sie z tatusiem i zaraz do wanny idą a potem walka o spanie.

Byliśmy jak Ania dzisiaj na saneczkach, Bartek dostał sanki od faceta mojej mamy ile radochy mały z nich miał. Żałuje tylko że Aparat mi się buntuje a bym miała super zdjęcia. Ulepiliśmy bałwanka obrzucaliśmy Adama śnieżkami i zjeżdzaliśmy z górki 😉

Bartek spał dzisiaj tylko jeden raz 1godzinkę i 15minut 😉

• Mamusie
ale tu dziś pusto 😉

ja dziś latałam po urzędach i załatwiałam sprawy związane z jednym projektem
wiedziałam że jak się "koleżanki" ze starostwa na mnie wypną to będę mieć problemy
złożyłam wnioski o pozwolenie na budowę a one mi się do tylu rzeczy przyczepiły że chyba przez miesiąc tego nie pozałatwiam 🥴 normalnie nigdy takich rzeczy nie żądaliśmy a one jakby na złość mi to zrobiły 🥴

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ale tu dziś pusto 😉

ja dziś latałam po urzędach i załatwiałam sprawy związane z jednym projektem
wiedziałam że jak się "koleżanki" ze starostwa na mnie wypną to będę mieć problemy
złożyłam wnioski o pozwolenie na budowę a one mi się do tylu rzeczy przyczepiły że chyba przez miesiąc tego nie pozałatwiam 🥴 normalnie nigdy takich rzeczy nie żądaliśmy a one jakby na złość mi to zrobiły 🥴

współczuję... chamstwo normalnie 😞

• Mamusie
dziewczyny też tak macie że im więcej jest do zrobienia w domu tym mniej chce się wam to robić? 🤢
mam stertę garów z całego wczorajszego dnia bo przed obiadem mówiłam sobie że umyje po obiedzie a po obiedzie zaczęliśmy tak fajnie się bawić z małą że szkoda mi było czasu a wieczorem jak zasnęła to stwierdziłam że nie będę się już tłuc w kuchni i niech sobie sprawa przeczeka do rana 🥴
do tego sterta prania które nie chce schnąć przez tą deszczową pogodę
okna brudne że już świata nie widać
a w szafie ok 100 ubranek które trzeba wystawić na allegro
a ja co siedzę sobie i bez sensu klikam żeby tylko niczym innym się nie zajmować 😞

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
dziewczyny też tak macie że im więcej jest do zrobienia w domu tym mniej chce się wam to robić? 🤢
mam stertę garów z całego wczorajszego dnia bo przed obiadem mówiłam sobie że umyje po obiedzie a po obiedzie zaczęliśmy tak fajnie się bawić z małą że szkoda mi było czasu a wieczorem jak zasnęła to stwierdziłam że nie będę się już tłuc w kuchni i niech sobie sprawa przeczeka do rana 🥴
do tego sterta prania które nie chce schnąć przez tą deszczową pogodę
okna brudne że już świata nie widać
a w szafie ok 100 ubranek które trzeba wystawić na allegro
a ja co siedzę sobie i bez sensu klikam żeby tylko niczym innym się nie zajmować 😞

Honorata, mam tak samo 😉 im więcej roboty tym mniej chęci 🙂

• Mamusie
ale się zdenerwowałam - chyba zaraz wybuchnę
właśnie odebrałam telefon od brata męża że nie będą mogli przyjść w niedzielę na urodzinki, na gg męża siostra napisała że ma szkołę do 19 wiec raczej nie przyjdą
a druga siostra właśnie mówi do mnie czy w ogóle coś opłaca mi się robić skoro tylko ona miałaby przyjść 😠 😠 😠 😠
już nawet olewają roczek mojej córci 😠 😠 😠

Honoratka olej to 🙂 na Laury urodzinach była moja ciotka (ale biologicznie to dla mnie obca osoba)tylko, że znam ją od małego i od zawsze mówiłam do niej ciocia i jej mąż, mój wujek z babcią i my to wszystko 🙂 nie zaprosiłam szwagra ze szwagierką, bo po co 😉 nie potrafili złożyć życzeń małej na urodziny to też nie dostali zaproszenia. Jeszcze przy okazji im to wygarnę spoko 🤪 😁 ja tam kłócić się zbytnio nie lubię, ale to co mam na języku to powiem. Już raz coś jemu powiedziałam i nie była to zbytnio miła rozmowa 😁