Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Anastazja też w sumie sama nie chodzi
tzn zrobiła postępy i jak stanie gdzieś przy meblach i ją zawołamy to zrobi max 5 kroczków i rzuca się na nas lub siada
kilka razy zdarzyło jej się tylko tak że bawiła się bawiła na stojąco i odważyła się kawałek pójść ale i tak po kilku kroczkach robi klap na pupę

HONORATKA napisał(a):
tzn zrobiła postępy i jak stanie gdzieś przy meblach i ją zawołamy to zrobi max 5 kroczków i rzuca się na nas lub siada
kilka razy zdarzyło jej się tylko tak że bawiła się bawiła na stojąco i odważyła się kawałek pójść ale i tak po kilku kroczkach robi klap na pupę

No to już niedługo zacznie chodzić jak się nie zrazi zobaczysz 🙂

nusia27 napisał(a):
Anastazja ma bomba zabki, jeszcze takich nie widzialam 😁
Blue Maryla jeszcze nie chodzi ale to nic dziwnego skoro dopiero w swoje urodziny nauczyla sie sama wstawac 😜 😁

Od tego wstawania do chodzenia wcale nie taka długa droga jeszcze wyprzedzi dzieciaki 😜 😎

• Mamusie
Wróciła,
Wczoraj na chrzcinach a raczej po jak już nikogo nie było troszkę zaszaleliśmy i pozwoliłam sobie wypić kilka kieliszków ale na spokojnie 🙂

Daria pytałaś o ta szczepionkę odra/świnka/różyczka?? Niestety u nas właśnie wystąpiła gorączka 39.4 i wysypka. Dzwoniłam do naszego lekarza i powiedział że to normalne i utrzyma się do 3-4dni.

• Mamusie
Kasiu współczuje przeżyć piecykiem gazowym właśnie dlatego teść stwierdził że za nic w świecie nie pozwoli nam w ten sposób podgrzewać wody jest gazownikiem wiec ma styczność z takimi sytuacjami 😞 Mam nadzieje że z mężem wszystko dobrze.
Honoratko żłobkowe menu super podpatrzyłam i niektóre dania będę robić podobnie. Anastazji ząbki cudne. A co do chodzenia to Bartuś też pierwszo robił 2-3 kroczki i pac na pupę a już 2dni później się rozpędzał do 10 i teraz chodzi lecz jeszcze ostrożnie 🙂

Daruś najleprzego z okazji roczku ciotka o Tobie nie zapomniała 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

No to już niedługo zacznie chodzić jak się nie zrazi zobaczysz 🙂

no to pewnie kwestia kilki dni jak się rozbuja 🙂

Hania napisał(a):
Wróciła,
Wczoraj na chrzcinach a raczej po jak już nikogo nie było troszkę zaszaleliśmy i pozwoliłam sobie wypić kilka kieliszków ale na spokojnie 🙂

Daria pytałaś o ta szczepionkę odra/świnka/różyczka?? Niestety u nas właśnie wystąpiła gorączka 39.4 i wysypka. Dzwoniłam do naszego lekarza i powiedział że to normalne i utrzyma się do 3-4dni.

Czytałam właśnie o możliwych skutkach ubocznych.. jedno jest najlepsze "zapalenie mózgu" 😮 ale to występuję niby bardzo bardzo rzadko i nie ma do końca pewności czy to przez szczepionkę.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):
Wróciła,

Czytałam właśnie o możliwych skutkach ubocznych.. jedno jest najlepsze "zapalenie mózgu" 😮 ale to występuję niby bardzo bardzo rzadko i nie ma do końca pewności czy to przez szczepionkę.

a trzeba na to szczepić?

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Miłosz ma katar, i w nocy kilka pobudek
Ja jeszcze nie dostałam okresu 🤪

Dziecko w drodze? 🤪

o tym samym pomyślałam 🤪

heheh nie 🙂 jeszcze karmię a okresu ni ma 😉tabletki biorę więc nie ma opcji ciąża 😉 😜