Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
nusia27 napisał(a):
jaki miloszek silny 🙂 niedawno mialysmy takie lezace nalesniki a tu jeszcze kilka miesiecy i zaczna biegac 😁

ten czas leci zdecydowanie za szybko ...
tak bardzo bym chciała być z Anastazją w domku gdy zacznie sama wstawać, chodzić, mówić
to chyba boli mnie najbardziej 🥴

Ja o Tym samym myślę cały czas, nie chciałabym nic przegapić 😞
Zaświadczenie od gina już mam, ze karmię piersią. Nawet nie potrzebowałam iść na wizytę

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
no moja księżniczka zasnęła więc czas na śniadanko 🙂

Moja nie śpi.

Mój tez nie, na 9:30 mamy lekarza a on będzie wtedy śpiący
Mierzyłam go główka 42, klatka 42,4 jest trochę większa od głowy
mierzyłam na mocno ściśnięte

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
bo tak szukam jakiejś nowej zabawki bo na matach nie chce już leżeć za długo
a nowa zabawka to zawsze kilka minut spokoju 🙂
fajna ta zabawka 🙂i cena nawet przystępna 🙂tak jak Blue pisała jak będzie wieksza to bardziej ją zainteresuje ale tam jest ta funkcją że jak maluch leży i to jest fajne 🙂widziałam to w sklepie "na żywo''wydaje sie takie proste ale jak zacznie grać mrugać świecić to fajne jest 🙂warto kupić 🙂ja wczoraj sprzedałam kołyske i tak myśle co jej kupić za te pieniążki???hmmm macie jakiś pomysł.... 🙂a tak w ogóle to co tu tak cicho... 😉

• Mamusie
Hejka wam 🙂)
Jula jakoś noc przespała od 22 do 5.30 ale znowu zaczeła marudzic i ciagle marudzi marudzi nie wiem juz co jej moze byc albo dziąsełka albo po szczepionce ale nie miała nic nigdy a to juz 3dni po:/
Jeśc tez zbytnio nie chce ciekawe jak jej zrobie kaszke i czy obiadek jakoszje:/

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
Hejka wam 🙂)
Jula jakoś noc przespała od 22 do 5.30 ale znowu zaczeła marudzic i ciagle marudzi marudzi nie wiem juz co jej moze byc albo dziąsełka albo po szczepionce ale nie miała nic nigdy a to juz 3dni po:/
Jeśc tez zbytnio nie chce ciekawe jak jej zrobie kaszke i czy obiadek jakoszje:/
a co dajesz na dziąsełka?może ją swędzą i sie denerwuje...ja daje non stop camilie i smaruje jak widze że marudzi po szczepionce to chyba nie może ząbek 🙂

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
dziewczyny a co sądzicie o tej zabawce?
http://allegro.pl/little-tikes-muzyczny-ogrodek-plac-zabaw-5-w-1-i1687111894.html
przyda się?
będzie się tym dziecko interesowało?

My dostalismy od sasiadki coś takiego:
http://allegro.pl/stojak-gimnastyczny-dla-niemowlat-playskool-i1681852943.html
i powiem wam że fajnie ok było bo ta srodkowa to z wibracjami a teraz nie za bardzo sie jej podoba i poszło w kąt.... A to co ty pokazujesz to fajne i pewnie sie przyda dziecku

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
Anusia0608 napisał(a):
Hejka wam 🙂)
a co dajesz na dziąsełka?może ją swędzą i sie denerwuje...ja daje non stop camilie i smaruje jak widze że marudzi po szczepionce to chyba nie może ząbek 🙂

Smaruje dentinoksem i tez mam te krople camilla..
Tylko sama nie wiem po czym taka jest czy dziasełka czy po szczepionce czasem to oaz jak by chciała rozerwac te dziasla i wszystko do buzi a czasem to juz samanie wie ehh

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
http://allegro.pl/little-tikes-muzyczny-ogrodek-plac-zabaw-5-w-1-i1687111894.html
przyda się?

i powiem wam że fajnie ok było bo ta srodkowa to z wibracjami a teraz nie za bardzo sie jej podoba i poszło w kąt.... A to co ty pokazujesz to fajne i pewnie sie przyda dziecku

O a tu znalaz łam to tańsze:
http://allegro.pl/little-tikes-1621-muzyczny-ogrodek-zabaw-5-gratis-i1695589760.html

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
przyda się?

ja mam ten stojak i jest fajny teraz odwracam ciągle na tę drugą funkcje jak leży na brzuszku i patrzy bo tam jest lusterko 🙂a jak to stoi to uderza w to nóżkami i to zaczyna grać a oczka świecą 🙂mojej Soni sie podoba 🙂

hej blue ja mam takie same krzeselko po seba ale drewno troche jasniejsze i inne rysunki na krzeselku i maly non stop w nim jadl a teraz maluje na tym stoliczku i siedzi duzo na krzeselku i material sie nie zdarl i jeszcze dla kacpra bedzie bo jest jak nowy 🙂
Moj tez tak siedi jak marylka juz moze z tydzien ale jeszcze dlugo sie tak nie utrzyma
U nas dzisiaj pada deszcz od rana spac sie chce.kacper jak go polozylam ok 22 to dalam mu na spiacego mleko i jeszcze spi.jak zwykle wokól niego wszystko w ropie cala posciel on sam moze juz niedlugo ta ropa nie bedzie leciec 😞

• Mamusie
czesc wam

tutaj tez paskudna pogoda, od rana leje, chociaz w wawie mąż mowil ze to samo, przymusowe siedzenie w domu
moja niunia spi - babcia ją uśpiła wiec mam chwilke wolnego 🙂

dziaselka tez smaruje dentinoksem bo widze ze coraz bardziej jej dokuczają, jak bylismy na szczepionce to pediatra stwierdzila ze niedlugo beda wychodzily - zobaczymy

• Mamusie
Hejka)
posprzątałam, dałam jeść małej.......jeny jaka masakra z tym jedzeniem u niej. Już prawie miesiąc jej podaję i nie ma poprawy 😠 raz na tydzień może jej się zdarzy że ładnie zje 🤔
do mnie laski z pracy w koncu mają zamiar się wybrać i pytały co bym chciała...chyba taką zabawkę interaktywną, grającą niech kupią 😎
Dona a te orzeszki to się robi w takiej formie z masą w środku? Ja je uwielbiam a wieki już ich nie jadłam.....muszę mamę nakusić na ich zrobienie 😜

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Hejka)
posprzątałam, dałam jeść małej.......jeny jaka masakra z tym jedzeniem u niej. Już prawie miesiąc jej podaję i nie ma poprawy 😠 raz na tydzień może jej się zdarzy że ładnie zje 🤔
do mnie laski z pracy w koncu mają zamiar się wybrać i pytały co bym chciała...chyba taką zabawkę interaktywną, grającą niech kupią 😎
Dona a te orzeszki to się robi w takiej formie z masą w środku? Ja je uwielbiam a wieki już ich nie jadłam.....muszę mamę nakusić na ich zrobienie 😜
dajcie przepis 🙂