Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ahhhhh
i miałam się pochwalić
dziś zjadłyśmy juz swoją porcję zupki bez krzywienia się wypluwania i innych tym podobnych 🙂
no i Anastazja zjada już swoje stopki
na razie jest w stanie podciągnąć je do ust ale jeszcze nie ssie ani nie gryzie
a jak chciałam zrobić jej fotkę to puściła girkę jak zawsze zresztą

• Mamusie
hej
no wlasnie Blue gdzie jestes, zawsze bylas pierwsza z rana 😉

dziewczyny wiem ze byl juz temat kleikow ale mam do was pytanie:
dzis mam zamiar dac go malej ale nie wiem w jakiej ilosci jak na pierwszy raz......wy dawalyscie do mleka czy normalnie do miseczki i lyżeczką? kupilam kukurydziany

• Mamusie
donia napisał(a):
hej
no wlasnie Blue gdzie jestes, zawsze bylas pierwsza z rana 😉

dziewczyny wiem ze byl juz temat kleikow ale mam do was pytanie:
dzis mam zamiar dac go malej ale nie wiem w jakiej ilosci jak na pierwszy raz......wy dawalyscie do mleka czy normalnie do miseczki i lyżeczką? kupilam kukurydziany
ja daje ryżowy i tak na 120 ml modyf sypie tak na oko około 2 płaskie małe łyżeczki i jst taki do wypicia ale po chwili jeszcze gęstnieje to wole mniej nasypać żeby nie było za gęste 🙂a jak na pierwszy raz to tak łyżeczke na początek bym dała 🙂zobaczysz jak będzie kupka i w ogóle 🙂

Musiałam najpierw was przeczytać 🙂

Jakby co to jestem chętna sobie pograć tylko musi być więcej chętnych 😉

Ja nie mam dziecka.. mam POTWORA 😠 wczoraj o 00 wmusiłam w nią 100ml mleka i w ten sposób skończyła na 510ml 🙂 ale to nic.. najlepsze przede mną 🙂 o 6 rano zaczęła stękać i marudzić poszłam zrobić jej jeść.. nic nie tknęła 🙂 za godz. znowu marudzi i płacze.. zrobiłam drugi raz nic nie tknęła.. dałam trochę deserku - oczywiście jadła.. ale nie chciałam, żeby się nim napchała to dałam kilka łyżeczek.. dorobiłam kaszki do tego mleka i ani rusz.. zaczęłam dawać z łyżeczki jadła, ale miała odruch wymiotny i jak doszła prawie do końca to wszystko wyrzygała 🙂 dosłownie zaczęła chlustać 😮 strasznie się przeraziłam, że się udusi tymi rzygami szybko na plecy ją wzięłam i klepałam.. wszystko wokół zarzygane razem z moją ręką 😉 no to ją wykąpałam.. ona zadowolona.. i poszła SPAĆ 🙃 😮 śpi do teraz.. wypiła 30ml.. + kaszka i to wszystko wyrzygała 😜 tylko deserku raczej nie, bo rzygi nie były kolorowe, ale to tylko kilka łyżeczek 🤢 także 10godz. już nie je 🙂 ona jest chora psychicznie naprawdę!! 😞 co ja zrobię jak już teraz ma histerię jak widzi mleko 😞

Wesa kiedy Maja przestała pić mleko? to co w zastępstwie będę musiała jej dawać? jogurty? to jest straszne 😞