Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):Blue napisał(a):HONORATKA napisał(a):Blue napisał(a): A tutaj macie linka o popularności imion: http://gorny.edu.pl/imiona/ Anastazja na 68 miejscu ufff - choć wolałabym na 167 😜 Anastazja na 74 😜 68 to liczba dziewczynek o tym imieniu 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 25,7 tys. Utworzono 15 l Ostatniej odpowiedzi 11 l Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku 2553 2993 2177 Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku Kasia_m 2553 postów kolo177_m 2993 postów HONORATKA_m 2177 postów Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 ale to i tak tylko z warszawy 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Hania_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Chłopaki poszli lulu jeden śpi przytulony do drugiego 🙂 Zastanawiam się tak dzisiaj nad jednym faktem. Laski mam do was pytanie (szczególnie do tych bez ślubu kościelnego) teraz gdybyście szły do ołtarza to z welonem czy bez?? Apropo tego tematu to ciągle wiercę dziurę Adamowi w brzuchu na temat ślubu. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Hania jezeli Twoim marzeniem jest isc do slubu z welonem, to kto cie powstrzyma 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Marylka i jej zdolnosci:P [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/707/dsc1500d.jpg/][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/8043/dsc1500d.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Noooo artystka Ci rośnie 🤪 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Hania_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Jaka zdolniach 😉 Fajne wdzianko ma na sobie 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Hania_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 nusia27 napisał(a):Hania jezeli Twoim marzeniem jest isc do slubu z welonem, to kto cie powstrzyma 😉 Wiesz ja się zastanawiam narazie jaką opcje wybrać podobają mi się toczki ale welony bardziej 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 nusia27 napisał(a):Hania jezeli Twoim marzeniem jest isc do slubu z welonem, to kto cie powstrzyma 😉 też tak uważam... 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Hania napisał(a):Chłopaki poszli lulu jeden śpi przytulony do drugiego 🙂 Zastanawiam się tak dzisiaj nad jednym faktem. Laski mam do was pytanie (szczególnie do tych bez ślubu kościelnego) teraz gdybyście szły do ołtarza to z welonem czy bez?? Apropo tego tematu to ciągle wiercę dziurę Adamowi w brzuchu na temat ślubu. 🙂 pewnie że z welonem 🙂 wydaje mi się że teraz to nikt na to nie patrzy czy np ślub bierze się po urodzeniu dziecka czy po innych tam perypetiach masz wyglądać tak jak chciałaś wyglądać przez całe swoje życie i tyle 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):Hania napisał(a):Chłopaki poszli lulu jeden śpi przytulony do drugiego 🙂 Zastanawiam się tak dzisiaj nad jednym faktem. Laski mam do was pytanie (szczególnie do tych bez ślubu kościelnego) teraz gdybyście szły do ołtarza to z welonem czy bez?? Apropo tego tematu to ciągle wiercę dziurę Adamowi w brzuchu na temat ślubu. 🙂 pewnie że z welonem 🙂 wydaje mi się że teraz to nikt na to nie patrzy czy np ślub bierze się po urodzeniu dziecka czy po innych tam perypetiach masz wyglądać tak jak chciałaś wyglądać przez całe swoje życie i tyle 🙂 powtarzasz się koleżanko 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a): 🙂 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 kolo177 napisał(a):w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 ja też gdy dopadnę się do mandarynek to końca nie widzę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):kolo177 napisał(a):w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 ja też gdy dopadnę się do mandarynek to końca nie widzę 🙂 noooo ja w ciązy zajadałam się na maksa 🙂 uwielbiam cytrusy 🙂 a w biedronce kosztują teraz 3 zł i są przepyszne i się świetnie obierają 🙂 Jutro wyślę Adama żeby kupił więcej 😜 bo ja nie miałam dzisiaj jak się zabrac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 kolo177 napisał(a):HONORATKA napisał(a):kolo177 napisał(a):w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 ja też gdy dopadnę się do mandarynek to końca nie widzę 🙂 noooo ja w ciązy zajadałam się na maksa 🙂 uwielbiam cytrusy 🙂 a w biedronce kosztują teraz 3 zł i są przepyszne i się świetnie obierają 🙂 Jutro wyślę Adama żeby kupił więcej 😜 bo ja nie miałam dzisiaj jak się zabrac :P lubię takie duże co mają pustkę taką pomiędzy owocem a skórą 🙂 a co do wysłania M do biedronki to mojemu się też nie chciało iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła hahaha to niezły jest 🤪 i w takich chwilach cieszę się że nie mam telewizora 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):kolo177 napisał(a):HONORATKA napisał(a):kolo177 napisał(a):w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 ja też gdy dopadnę się do mandarynek to końca nie widzę 🙂 noooo ja w ciązy zajadałam się na maksa 🙂 uwielbiam cytrusy 🙂 a w biedronce kosztują teraz 3 zł i są przepyszne i się świetnie obierają 🙂 Jutro wyślę Adama żeby kupił więcej 😜 bo ja nie miałam dzisiaj jak się zabrac :P lubię takie duże co mają pustkę taką pomiędzy owocem a skórą 🙂 a co do wysłania M do biedronki to mojemu się też nie chciało iść no właśnie takie z pustką kupiłam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 kolo177 napisał(a):HONORATKA napisał(a):o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła hahaha to niezły jest 🤪 i w takich chwilach cieszę się że nie mam telewizora 🤪 ja cieszyłam się do puki nie miałam czyli do września przez kilka miesięcy żyliśmy sobie miło i przyjemnie bez tv mogliśmy pogadać poprzytulać się ... jakoś wspólnie spędzić czas a teraz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła tam jest taki pstryczek przy tv i nim wylaczyc mozna 😜 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Hania_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 nusia27 napisał(a):HONORATKA napisał(a):o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła tam jest taki pstryczek przy tv i nim wylaczyc mozna 😜 😁 Nusia ten taki pstryczek jest często używany przeze mnie samą gdy mnie Adam wkurza bo poraz Enty ogląda na dvd "black dog'a" "transportera" albo "zróbny sobie wnuka" więc kocham ten przycisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Honoratka to Twój mąż lubi Titanica? 🤪 Ja chyba (a raczej na pewno) pójdę bez welonu, jakoś tak by mi dziwnie było. Kiedyś welon chyba oznaczał niewinność-dziewictwo 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Blue napisał(a):HONORATKA napisał(a):Blue napisał(a): A tutaj macie linka o popularności imion: http://gorny.edu.pl/imiona/ moja Klarcia nie ujeta w rankingu ,,,suppi 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 Dalej Strona 766 z 1029 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Opalinka88 · Napisano 29 Sierpnia 2025 To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania. Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Cemar · Napisano 4 Sierpnia 2025 Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!). Wada CCAM | Forum o ciąży Przez paulina93 · Napisano 12 Lipca 2025 Hej, jak sie potoczyły Twoje losy? Niestety mnie spotkało to samo :( Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2011 Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam
Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 ale to i tak tylko z warszawy 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Hania_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Chłopaki poszli lulu jeden śpi przytulony do drugiego 🙂 Zastanawiam się tak dzisiaj nad jednym faktem. Laski mam do was pytanie (szczególnie do tych bez ślubu kościelnego) teraz gdybyście szły do ołtarza to z welonem czy bez?? Apropo tego tematu to ciągle wiercę dziurę Adamowi w brzuchu na temat ślubu. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Hania jezeli Twoim marzeniem jest isc do slubu z welonem, to kto cie powstrzyma 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Marylka i jej zdolnosci:P [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/707/dsc1500d.jpg/][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/8043/dsc1500d.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Noooo artystka Ci rośnie 🤪 🤪 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Hania_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Jaka zdolniach 😉 Fajne wdzianko ma na sobie 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Hania_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 nusia27 napisał(a):Hania jezeli Twoim marzeniem jest isc do slubu z welonem, to kto cie powstrzyma 😉 Wiesz ja się zastanawiam narazie jaką opcje wybrać podobają mi się toczki ale welony bardziej 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 nusia27 napisał(a):Hania jezeli Twoim marzeniem jest isc do slubu z welonem, to kto cie powstrzyma 😉 też tak uważam... 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Hania napisał(a):Chłopaki poszli lulu jeden śpi przytulony do drugiego 🙂 Zastanawiam się tak dzisiaj nad jednym faktem. Laski mam do was pytanie (szczególnie do tych bez ślubu kościelnego) teraz gdybyście szły do ołtarza to z welonem czy bez?? Apropo tego tematu to ciągle wiercę dziurę Adamowi w brzuchu na temat ślubu. 🙂 pewnie że z welonem 🙂 wydaje mi się że teraz to nikt na to nie patrzy czy np ślub bierze się po urodzeniu dziecka czy po innych tam perypetiach masz wyglądać tak jak chciałaś wyglądać przez całe swoje życie i tyle 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):Hania napisał(a):Chłopaki poszli lulu jeden śpi przytulony do drugiego 🙂 Zastanawiam się tak dzisiaj nad jednym faktem. Laski mam do was pytanie (szczególnie do tych bez ślubu kościelnego) teraz gdybyście szły do ołtarza to z welonem czy bez?? Apropo tego tematu to ciągle wiercę dziurę Adamowi w brzuchu na temat ślubu. 🙂 pewnie że z welonem 🙂 wydaje mi się że teraz to nikt na to nie patrzy czy np ślub bierze się po urodzeniu dziecka czy po innych tam perypetiach masz wyglądać tak jak chciałaś wyglądać przez całe swoje życie i tyle 🙂 powtarzasz się koleżanko 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a): 🙂 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 kolo177 napisał(a):w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 ja też gdy dopadnę się do mandarynek to końca nie widzę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):kolo177 napisał(a):w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 ja też gdy dopadnę się do mandarynek to końca nie widzę 🙂 noooo ja w ciązy zajadałam się na maksa 🙂 uwielbiam cytrusy 🙂 a w biedronce kosztują teraz 3 zł i są przepyszne i się świetnie obierają 🙂 Jutro wyślę Adama żeby kupił więcej 😜 bo ja nie miałam dzisiaj jak się zabrac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 kolo177 napisał(a):HONORATKA napisał(a):kolo177 napisał(a):w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 ja też gdy dopadnę się do mandarynek to końca nie widzę 🙂 noooo ja w ciązy zajadałam się na maksa 🙂 uwielbiam cytrusy 🙂 a w biedronce kosztują teraz 3 zł i są przepyszne i się świetnie obierają 🙂 Jutro wyślę Adama żeby kupił więcej 😜 bo ja nie miałam dzisiaj jak się zabrac :P lubię takie duże co mają pustkę taką pomiędzy owocem a skórą 🙂 a co do wysłania M do biedronki to mojemu się też nie chciało iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła hahaha to niezły jest 🤪 i w takich chwilach cieszę się że nie mam telewizora 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie kolo177_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):kolo177 napisał(a):HONORATKA napisał(a):kolo177 napisał(a):w ciągu dziesięciu minut zjadłam kilogram mandarynek 🤪 pycha 🤪 ja też gdy dopadnę się do mandarynek to końca nie widzę 🙂 noooo ja w ciązy zajadałam się na maksa 🙂 uwielbiam cytrusy 🙂 a w biedronce kosztują teraz 3 zł i są przepyszne i się świetnie obierają 🙂 Jutro wyślę Adama żeby kupił więcej 😜 bo ja nie miałam dzisiaj jak się zabrac :P lubię takie duże co mają pustkę taką pomiędzy owocem a skórą 🙂 a co do wysłania M do biedronki to mojemu się też nie chciało iść no właśnie takie z pustką kupiłam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie HONORATKA_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 kolo177 napisał(a):HONORATKA napisał(a):o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła hahaha to niezły jest 🤪 i w takich chwilach cieszę się że nie mam telewizora 🤪 ja cieszyłam się do puki nie miałam czyli do września przez kilka miesięcy żyliśmy sobie miło i przyjemnie bez tv mogliśmy pogadać poprzytulać się ... jakoś wspólnie spędzić czas a teraz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 HONORATKA napisał(a):o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła tam jest taki pstryczek przy tv i nim wylaczyc mozna 😜 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Hania_m Napisano 15 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 nusia27 napisał(a):HONORATKA napisał(a):o nieeeee Titanic na Polsacie 🤢 mój mąż już włączył i pochował przede mną piloty żebym mu kanału nie zmieniła tam jest taki pstryczek przy tv i nim wylaczyc mozna 😜 😁 Nusia ten taki pstryczek jest często używany przeze mnie samą gdy mnie Adam wkurza bo poraz Enty ogląda na dvd "black dog'a" "transportera" albo "zróbny sobie wnuka" więc kocham ten przycisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Honoratka to Twój mąż lubi Titanica? 🤪 Ja chyba (a raczej na pewno) pójdę bez welonu, jakoś tak by mi dziwnie było. Kiedyś welon chyba oznaczał niewinność-dziewictwo 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij to Napisano 15 Grudnia 2011 Blue napisał(a):HONORATKA napisał(a):Blue napisał(a): A tutaj macie linka o popularności imion: http://gorny.edu.pl/imiona/ moja Klarcia nie ujeta w rankingu ,,,suppi 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 Dalej Strona 766 z 1029 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi