Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej wam ja cos mam problem z forum ehh nie chce mi strony otwierac...
My Juli tez juz zabki myjemy kupiłam nenedent czy cos takiego i tam w srodku jestsilikonowa szczoteczka heh
Kurde co myslicie o takim prezencie na dzien dziadka i babci..http://allegro.pl/ramka-ramki-z-glina-glinka-dzien-babci-i-dziadka-i2051442362.html

Hania napisał(a):
Pierwszy dzień za nami.
Jedna drzemka w ciągu dnia apotem przetrzymałam go o jego porze spania i nie zasną. Teraz po kąpieli padł bez butli więc mamy swój mały sukces 🙂 Obecnie Bartek śpi w łóżeczki 🙂

Blue a jak tam u Ciebie??

Super 🙂 Laura wymęczona do granic (jedna drzemka 2godz. w ciągu dnia) o tej samej porze od ok. 11 do 13. O 21 dla pewności ją położyłam 🙂 mleko wypiła i leżała bezwładnie jak ją przebierałam. 0 płaczu i stękania. Zgasiłam światło i odpadła 🙃

kolo177 napisał(a):
Daria pisałam do Ciebie na gg że doszła przesyłka 🙂
😘 😘 😘
a teraz uciekam nynać 🙂

Dobrze myszko 😁
To ja się jeszcze pochwalę, że moje leniwo dziecko nauczyło się wchodzić na wysoką wersalkę 😁 zmusiłam ją do nauki, bo pokazałam jej nową maść i pudełko od niego i ona nie mogła tego przeżyć, że nie może dostać do ręki i robiła pełno prób, ale były nieudane aż w końcu weszła, no i teraz już umie wchodzić, zaczepiała mnie ręką ja się odsunęłam w głąb łóżka a ona sobie weszła za mną i biła 🙃 tylko nie umie schodzić.. i nie przewidziałam tego, że teraz sama nie może być w pokoju ani na chwilę 😠

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
😘 😘 😘
a teraz uciekam nynać 🙂

Dobrze myszko 😁
To ja się jeszcze pochwalę, że moje leniwo dziecko nauczyło się wchodzić na wysoką wersalkę 😁 zmusiłam ją do nauki, bo pokazałam jej nową maść i pudełko od niego i ona nie mogła tego przeżyć, że nie może dostać do ręki i robiła pełno prób, ale były nieudane aż w końcu weszła, no i teraz już umie wchodzić, zaczepiała mnie ręką ja się odsunęłam w głąb łóżka a ona sobie weszła za mną i biła 🙃 tylko nie umie schodzić.. i nie przewidziałam tego, że teraz sama nie może być w pokoju ani na chwilę 😠

Bartek z wchodzeniem ma jeszcze małe problemy ale z schodzeniem radzi sobie doskonale.

Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
😘 😘 😘
a teraz uciekam nynać 🙂

Dobrze myszko 😁

Bartek z wchodzeniem ma jeszcze małe problemy ale z schodzeniem radzi sobie doskonale.

Jeszcze nie śpisz?? Ja robię pranie.. dlatego umieram z nudów na necie 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
😘 😘 😘
a teraz uciekam nynać 🙂

Dobrze myszko 😁

Kochanie właśnie dlatego nie uczę Dyśki wchodzenia bo nie potrafi schodzić hahaha

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
u nas też kurier nie dzwoni i tak właśnie wczoraj czekałam cały dzień w domu na paczkę a o 15 wyszłam na pół godziny do żłobka i co wracam a tam już awizo 😠

bez sensu 😠 po cholere podawać numer telefonu jak i tak nie dzwonią 😠 😠 😠

jeszcze ci kurierzy DHL itp to dzwonią ale pocztex-owi szkoda kasy na telefony dla kurierów 😠

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
u nas też kurier nie dzwoni i tak właśnie wczoraj czekałam cały dzień w domu na paczkę a o 15 wyszłam na pół godziny do żłobka i co wracam a tam już awizo 😠

bez sensu 😠 po cholere podawać numer telefonu jak i tak nie dzwonią 😠 😠 😠

jeszcze ci kurierzy DHL itp to dzwonią ale pocztex-owi szkoda kasy na telefony dla kurierów 😠

no zobaczymy... mam nadzieję że się jakiś odezwie hahaha

• Mamusie
wczoraj mój m. zaczął mówić o synku 🤢 🤢 🤢
OSZALAŁ !!!
do tej pory mówił że jeśli w ogóle drugie dziecko to za co najmniej kilka lat
a tu nagle wyskoczył że już by chciał synka - teraz - natychmiast 🤢
muszę się bardziej pilnować 😁 no i jak tak dalej będzie to pogadać o tabletkach z ginem
bo mój zaczyna się buntować na gumki - do tej pory nigdy mu to nie przeszkadzało
może coś się tam dla mnie znajdzie

To my tak dużo zamawialiśmy paczek, że teraz z kurieriem jesteśmy prawie na "Ty" mój potrafi do niego dzwonić czy jest jakaś paczka do nas i kiedy będzie, albo on dzwoni czy jesteśmy, kilka razy przyjeżdżał 2 razy tego samego dnia, zawsze uśmiechnięty, gadatliwy i przystojny + wysoki!! Ma z 190cm jak nie więcej, taki kawał chłopa dobrze zbudowany 😁 i mój jest o niego zazdrosny codziennie lecą teksty czy zaprosiłam kuriera na kawkę 🙂