Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej
dzieki laski za mile powitanie 😉
Nusia ja tak sobie.roznie bywa ze mna ale trzyma mnie mysl ze mam dwoch wspanialych synkow ktorych mocno kocham.i aniolka w niebie o ktorym nigdy nie zapoomne 😞
dzisiaj wyruszamy na szczepionke z kacprem na zoltaczke i cos tam jeszcze.
zapalenie ucha to masakra wiec trzymajcie sie dziewczyny

joanna24 napisał(a):
kasia mi mowila ze przekazala na forum wiadomosc wiec chyb wiedzieliscie

wiedzialam ze bylas w ciazy, ale o tym ze stracilas dzidziusia nie

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Welcome back Asieńka 😘
Biedne te Wasze robaczki 😞 Zapalenie ucha... Na szczęście nie przerabiałam tego z żadnym z moich dzieci, ale wyobrażam sobie, ze to strasznie boli 😞 Męczą się bidulki 😞
Ja dzisiaj mam mały maraton po lekarzach. Najpierw idę na wyczekiwaną od pół roku wizytę u tutejszego irlandzkiego laryngologa z Karolem, a później idę z Tosią do rodzinnego, bo ta chrypka, o której pisałam kilka dni temu wciąż nie przechodzi i do tego pokasłuje mi maluda 😞 Zobaczymy czego się dzisiaj dowiem 😉

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
muszę się wziąć za porządki a tak strasznie mi się nie chce 😜

Ja od kilku dni tak się zawzięłam, że wymiatam z każdego kąta, robię porządki w szafach, wywożę niepotrzebne ubrania i zabawki. Przy okazji W KOŃCU przeprowadziłam Tosiulkę do Jej pokoju 😁 Śpi się Jej chyba lepiej, bo nie wybudza się i jak zasypia koło 9 wieczorem, to budzi się jak usłyszy Karola 🤪 Szkoda, że tak długo zwlekałam z tą przeprowadzką 😎

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
dziewczyny myślałyście może o fotelikach na rower?
bo ja strasznie bym chciała ale nie wiem co i jak

ja już myślałam o foteliku takim bo mamy 2 rowerki to byśmy wiosną zaczęli śmigać ale jeszcze się nie rozglądałam szczerze mówiąc... jak będziesz miała jakiś na oku to pokaż 😜

• Mamusie
Ja nie myślałam o takim foteliku rowerowym jak na razie bo jakoś perspektywa 11kilogramowego Darka ze mną na rowerze dosyć mnie przeraża 🤪 🤪 na razie zostaje przy tym, że Darek na swoim rowerku będzie jeździł w sensie ja będę go pchała 😁 no chyba, że kupie sobie rowerek stacjonarny i do takiego krzesełko podepne i będziemy udawać 🤪 🤪

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Ja nie myślałam o takim foteliku rowerowym jak na razie bo jakoś perspektywa 11kilogramowego Darka ze mną na rowerze dosyć mnie przeraża 🤪 🤪 na razie zostaje przy tym, że Darek na swoim rowerku będzie jeździł w sensie ja będę go pchała 😁 no chyba, że kupie sobie rowerek stacjonarny i do takiego krzesełko podepne i będziemy udawać 🤪 🤪

hahaha Ty to jesteś nienormalna 🤪 🤪 🤪
tosz przecież Berto będzie Go woził 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):

hahaha Ty to jesteś nienormalna 🤪 🤪 🤪
tosz przecież Berto będzie Go woził 🙂

u nas też mąż będzie jeździł z małą ja sie boję