Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no i ja dołaczam choc nie wiem czy dam rade na dwa fronty :P ledwo na brzusiu nadrabiam... dzis jestem wyjatkowo zmeczona wiec tylko tu zamelduje 🙂 jutro postaram sie nadrobic...
co do pierwszego szczepienia to tak jak samantka w 8 tyg, drugie bedziemy mieli na poczatku czerwca....

no ale jeśli lekarka powiedziała, że lepiej poczeać na konsultacje neurologa..to chyba wie co mowi.. 😞 no a my dziś na usg bioderek, a w czwartek do neurologa 🙂 kurde troche boje sie tej czwartkowej wizyty

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Tuska napewno bedzie dobrze.A szczepienie nie jest za pozno,bo u nas dopiero teraz sie daje pierwsza serie.A w czwartek wszystko bedzie dobrze,zobaczysz

No właśnie, nie za późno... W każdym kraju szczepienia zaczynaja w innym terminie, a szczepionki te same infanrix hexa, prevenar i rotarix... W ulotce każdej szczepionki nie są podane kiedy dokładnie szczepić, tylko podają termin między tym a tamtym tygodniem i każdy kraj ustala sobie inny kalendarz szczepień... belgijski się bardzo różni od polskiego 🙂

no u nas też są często przesuwane i np. my już byśmy dawno byli zaszczepieni, tylko właśnie ta wizyta u neurologa.. jedna na brzuszku na wątku katowickim mi napisała, że jej Wojtuś dopiero pierwszą szczepionkę dostał jak miał 5 miesięcy..a właśnie on był rehabilitowany.