Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Jeeejj...a u nas nocna sielanka, że aż się boję, że to nie będzie długo trwać 😉
Mariuszek zasnął bez jęknięcia zaraz po odłożeniu do łóżeczka o 20:30 i spał do 5, potem cycuś i od 5:30 do 8....jejjj jaka ja wyspana!
Jakby tak zostało...
Teraz drzemie po rannych wygłupach, a mama wcina owsiankę 🙂

• Mamusie
Fijołek u Was pierwsza pobudka o 6:15?

Martyna a ja się znowu obawiam, że to chwilowe 😉

Ehhh...gdybym wiedziała to bym sobie DESPERADOSA walnęła!
Ahhh jaką mam ochotę 🙂
Ale znając życie pewnie by się obudził akurat tej nocy wcześniej...z ja odciągać mleka strasznie nie lubię!

• Mamusie
joma napisał(a):
Fijołek u Was pierwsza pobudka o 6:15?

Martyna a ja się znowu obawiam, że to chwilowe 😉

Ehhh...gdybym wiedziała to bym sobie DESPERADOSA walnęła!
Ahhh jaką mam ochotę 🙂
Ale znając życie pewnie by się obudził akurat tej nocy wcześniej...z ja odciągać mleka strasznie nie lubię!

nie o 16:15 jest ostatnia pobudka. Hania chodzi spac kolo 19-20. Zazwyczaj po 4-5h jedzenie, potem, kolo 3 i w koncu o 6.

• Mamusie
Kasia21 napisał(a):
Fijołku tak wcześnie kładziecie Hanie? .. my już 2 miesiąc kąpiemy o 21, masaż, butla i około 22 Milenka zasypia i śpi do około 6-7 później znów butla i około 9-10 wstaje... choć dziś jeszcze śpi...

wychodze z zalozenia ze godz 20 to i tak pozno. Poza tym, gdybym kladla ja spac o 22 nie mialabym juz sil zeby sama sie wykapac.. ale to oczywiscie indywidualna sprawa.
Poza tym, dziecko karmione mieszanka z tego co mi wiadomo bardziej sie najada.

• Mamusie
Martyna śliczna sesja ja tez chcialam w plenerze ale misiek ciąąąąąąąąąąąąagle nie ma czasu niestety to pracocholik i smieje sie ze dlaniego gdyby doba trwala 48 h to tez by bylo mało
a doczytalam sie wczoraj ze nie wolno pozwalac patrzec tkim maluchom w tv bo zbyt duza ilosc kolorów i obrazów jest przytłaczajaca i mogą stac sie lekliwe ze malym dzieciom szkodzi tv to wiedzialam ale ze az takim malym nie wolno to nie wiedzialam no i wlasnie leci muzyka bobasa a tv to chyba narzuta nakryje 😁

• Mamusie
Maly zasnal..uff...chwila dla siebie i dla forum heh
Ania Hania (jak juz pisalam chyba) czysty Tatus...ładna i duŻa dziewczynka...
Martyna a oczka Twoje Hani...piękne...utonąć można w tym błekicie...

A co do mat to my mamy taką http://allegro.pl/tiny-love-mata-zoo-z-muzyka-wyprz-sk-wa-i1733633069.html

• Mamusie
Witajcie 🙂
GosiaHania ma takie piękne, duże, niebieskie oczy 🙂 Ale na tym zdjęciu to jeszcze chyba efekt tej bransoletki,że tak ładnie podbiło ten kolor 🙂 🙂

A u nas wczoraj było tak... postanowiłam, że dam Hani na noc sztuczne mleko (pomyślałam, że zaśnie lepiej a i tak dzisiaj też dostanie sztuczne, bo mamusia wybywa na całą noc). I o 21.30 dostała butlę, zjadła 95ml i niby usnęła... niby bo się obudziła po 5min, ja i Grzesiek wyszliśmy na miasto a babcia jeszcze się z nią do 23.00 męczyła 😮 😁 No i niestety nie pospała też długo bo o 1.30 już była pobudka na mleczko... i dałam jej swojego ściągniętego do butelki (zjadła 100ml) i kolejna pobudka o 4.30... cyc i już z nami spała i... nawet pospała 🙂 budziła się co jakiś czas, to ją wyciszałam i tak w sumie do 9.00 leżeliśmy 🙂 🙂 później cycek, zabawa i teraz jest z tatusiem na spacerku 🙂 🙂

A ja muszę posprzątać, poprasować i ogarnąć się troszeczkę i... o 16.00 wybywam do Radomska śpiewać na weselu całą noc! 🙂 🙂 Ahhh! Już się nie mogę doczekać 🙂 Pół roku przerwy miałam i tak za tym tęsknię 🙂 🙂

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! 😘

• Mamusie
witajcie,
nam tez Hania dala dzis pospac: do 8:00 🙂
bylismy na spacerze ale jest taki gorac i duchota ze po 1,5h wrocilismy do domku i siedzimy w klimie.

My jutro chcemy sprobowac spaceru w spacerowce 🤪 zobaczymy jak Hani sie spodoba. Gondola robi sie juz za mala i nasza Fasolinka wystawia nogi poza 🙃 ehh

• Mamusie
kasiar12 napisał(a):
My za tydzien lecimy do Polski na ponad miesiac i tez sie zastanawiamy czy nie zabrac spacerowki? ale nie wiem - doradzcie dziewczyny

Mamy taka spacerowke i rozklada sie do lezacej pozycji.

mam podobna spacerowke, moim zdaniem zabierz ja tym bardziej ze przez msc szybko Ci urosnie 🙂