Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
joma napisał(a):
Ja też przypuszczam, że nasze problemy ze snem są spowodowane skokiem...
Więc łudzę się, że to chwilowe...
Polecam też ten artykuł http://www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dziecka/rozwoj-dziecka/1214-skoki-rozwojowe-w-pierwszym-roku-zycia-niemowlecia.html

Ciekawy artykuł,moze u nas tez to minie...oby...

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
Kasia-Manki Ilone? Jaka?
Co do kapieli to zobaczymy... jak na razie kapiel mamy o 19. Patrys rowniez zaczal robic sie marudny wczesniej- krotsze dni 😮wiec moze zaczniemy kapac wczesniej...

Na faceboku masZ w znajomych Ilonę Banaszek?ostatni mi sie wyswietlilo cos ze ty i ja mamy wspolnego znajomego i bylo napisane ze Ilona Banaszek

• Mamusie
witajcie,
u nas beznadziejna noc. Hania sieobudzila wyspana o 2 i tak do 5... dzizas. no na szczescie pospalysmy do 9.
my nie zmieniamy nic w kapieli. Kapiemy miedzy 18-20. w zaleznosci od stanu Hanki. jak trzeba bedzie bedziemy kapac wczesniej. ale wyjdzie w praniu. 🙂

a my dzis konczymy 5 miesiecy 🤪

• Mamusie
Bambosz napisał(a):
Czesc dziewczynki, ja zabralam sie za prasowanie od samego rana 🙂

Hussi ja tez polecam ciuchlandy 🙂 swietna sprawa

A mój czas wolnosci sie konczy 😞 wczoraj dostalam prace i zaczynam od poniedzialku 🤪 😞 z jednej strony jestem szczesliwa, ale z drugiej zalamana ze taka malutka Zosie musze zostawic, na szczescie czesto bedzie zajmowal sie nia mąz a inne dni klub malucha. Jutro ide na jeszcze jeden test kwalifikacyjny i na tej pracy zależy mi bardziej niz na tej co teraz dostalam. 🤔
Ciekawe jak to bedzie...
jestem przerazona 😞

bambosz gratulacje

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
hello,
mam pytanie, czy Wasze dzieciaki zbieraja sie do raczkowania? pytam, bo dzis moja Hania kilka razy podniosla pupe i raczki i w szoku bylam! czekamy na pierwsze raczki do przodu - do tylu pelzanie idzie swietnie 🤪

Maja sie rwie do raczkowania. unosi pupe i probuje pełzać

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
witajcie,
u nas beznadziejna noc. Hania sieobudzila wyspana o 2 i tak do 5... dzizas. no na szczescie pospalysmy do 9.
my nie zmieniamy nic w kapieli. Kapiemy miedzy 18-20. w zaleznosci od stanu Hanki. jak trzeba bedzie bedziemy kapac wczesniej. ale wyjdzie w praniu. 🙂

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA HANI 🙂 JAK TEN CZAS LECI FIJOLEK KIEDY WRACASZ DO PRACY?

• Mamusie
ewelka_17 napisał(a):
Fijolek napisał(a):
witajcie,

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA HANI 🙂 JAK TEN CZAS LECI FIJOLEK KIEDY WRACASZ DO PRACY?

za 26 dni roboczych 🙂 od jutra jestem na urlopie.

• Mamusie
witajcie 🙂 fijolek wspolczuje z tymi nockami 😞 u nas sie ost zmieniło, Martys budzi sie raz w nocy na mlecio, oczków nie otwiera naje sie i dalej w kime 😁 😁 ale za to 6-7 juz nie spimy 🤢 no i w dzien spi tylko dwa razy ok 11 i 16 plus jak pojdziemy na spacer.
Co do kapania to u nas jest ok 19, ale tez zauwazyłam ze od 18 juz jest marudna , staramy sie ja do tej 19 przetrzymac.
u nas dzis zimno co chwila pada 😞