Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam.
U nas nocka jak zawsze ok- mam nadzieje, ze nigdy sie to nie zmieni.
Co do zabawek z fisher price bardzo je lubie. Jak na razie mamy tylko jedna- taki aparat, Patrys bardzo fajnie sie nim bawi wiec zamierzam kupic mu wiecej...
cos takiego
Pada, wieje, ciemno jak by byl wieczor wiec u nas pogoda depresyjna 😞

• Mamusie
Czesc dziewczynki,
wrocilismy z weselicha, bylo super 2 dni tanczenia, nogi i rece tak mnie bola ze hej 🤪 ale sie wytanczylismy, a gardlon od spiewania i krzyczenia to myslalam ze mi wyskoczy 😮 😮 🤪 🙃 ale byl ubaw...
Zosia u tesciow spisala sie na medal, teraz bedzie czesciej jezdzic na wakacje 😁 😁 😁
Ale musze wam przyznac ze po dwoch dniach mam wrazenie ze mala tak wydoroslala, i tak sie za nia stesknilismy ze dzisiaj ja wlozylam wczesnie do luzka i przytulalam prawie cala noc 😘 😘 😘
Najlepsze w tym w szystkim jest to ze u tesciow nynala prawie cala noc a u nas sie co chwile budzi 🤨 Szwagier mial przygode z kupą 😜ale stwierdzil ze nie zrazil sie do dzieci no i jak pojawila sie piekna kupa w pieluszce to dal noge i dziewczyna jego przewijala mala 😁 😁 😁

• Mamusie
Witajcie 😘

Za nami baaaardzo ciężka noc...
Manio najpierw obudził się o 23...nakarmiłam go...podnoszę do odbicia a ja prawie lecę na komodę!
Tak mi się kręciło w głowie! Duszno, mroczki przed oczami...
Udało mi się go położyć, zasnął, a ja dalej helikopter...
Byłam sama w domu, bo Mąż do rana w pracy...
Otworzyłam okno w łazience i tak siedziałam...
Tak strasznie się bałam....co będzie jak zasłabnę...
A potem tak strasznie wymiotowałam...
Musiałam się czymś zatruć tylko nie mam pojęcia czym...na wieczór jadłam wafle ryżowe...
Zadzwoniłam po mamę, przyjechała i została ze mną...i jest do teraz, bo czuję się fatalnie 😞

A Manio potem jeszcze budził się na karmienie o 2 i o 5...ehhhh
Wykończona...

• Mamusie
My mamy szczeniaczka uczniaczka-polecam mała dostała jak sie urodziła i jak słyszy piosenki teraz to cieszy sie jak szalona 🙂 grzechotki, gryzaki, przyrzad gimnastyczny. ten garnuszek na klocuszek super jest, z tinylove bananowa anne, truskawe -polecam. jak cos mi sie przypomni to napisze.