Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzięki dziewczyny 🙂 🙂

No Ania domyślam się, że bałaganu może być więcej, ale śliniaczki idą jak woda 😁 też dawałam jej łyżeczkę w drugą rękę ale wyczyniała z nią cuda (do buzi, do oka itd) więc na razie pomaga mi 😁 🙂

Nawilżacz kupiliśmy taki: http://climatic-home.com/Nawilzacz_Climatic_660-28.html
Tak jak pisała Jamargaretka - nie kapie nic więc chyba ok 🙂

A Hanula moja już śpi w swoim łózeczku... z malutką pomocą suszareczki 😉 😜

Ja już zrobiłam bagietki a teraz uciekam robić jabłecznik!
Mam nadzieję, że dam radę jutro wejść na forum, bo roboty mamy huk!

Może jeszcze dzisiaj zajrzę... 😉

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A ja właśnie skończyłam jabłecznik... tzn. piecze się w piekarniku... 🙂 Co z tego wyjdzie...? 🙂 Mój pierwszy jabłecznik! 🙂 Zasłony w salonie wyprasowane i powieszone, jeszcze w sypialni muszę powiesić...

Mmm.... bagietki wyszły mi super 😉 😜

Ciekawa jestem kiedy Hani wyjdzie ząbek... bo tak gryzie swoje ręce, że szok! 🙂

• Mamusie
Dzień dobry kochane dziewczynki.Co do nocy to gdyby nie 2 godz przerwa było by ok,ale co najważniejsze Oskar kolejną noc przespał w łóżeczku 🤪Jestem taka zadowolona 😁
Walczymy z katarkiem,ale zaczął też coś pokaływać,gorączki niema i nie jest jakoś bardzo marudny na szczęście.Wczoraj dostał kilka łyżeczek deserku jabko i morele,co prawda tych morel to ja tam w ogole nie czuje:dry 😁zis ugotuje mu zupeczkę jakąs...Teraz lece bo wlasnie narobil w Pampersiaka i trzeba przebrac...
A ostatnio zakupilam Krem do Pupy Niwea Baby i popsmarowalam na noc a rano patrze cala pupcia w krosteczkach 😞i juz nie uzywamy...Oskarowi najlepiej pasuje Bambino i Sudocrem.

• Mamusie
Hej Kochane 🙂 U nas pierwsza nocka bez pobudki!!! Jestem taka dumna z Niuni że nie wiem 🙂 Jak usnęła 18.45 to obudziła się na dojedzonko o 19.30 i spała do 7 🙂 JUPI 🙂 O 3 była akcja smok a o 5,30 akcja brzuszek i tak spała do 7 w swoim łóżeczku 😉 Bo zazwyczaj biorę ją po jedzonku do siebie. A dziś przychodzi Hula Kula 🙂 Już się nie mogę doczekać jak Tosia będzie się nią bawiła. Buziaki na cały dzionek 😉

• Mamusie
gusia333 napisał(a):
Hej Kochane 🙂 U nas pierwsza nocka bez pobudki!!! Jestem taka dumna z Niuni że nie wiem 🙂 Jak usnęła 18.45 to obudziła się na dojedzonko o 19.30 i spała do 7 🙂 JUPI 🙂 O 3 była akcja smok a o 5,30 akcja brzuszek i tak spała do 7 w swoim łóżeczku 😉 Bo zazwyczaj biorę ją po jedzonku do siebie. A dziś przychodzi Hula Kula 🙂 Już się nie mogę doczekać jak Tosia będzie się nią bawiła. Buziaki na cały dzionek 😉

Super 🙂Też bym była dumna jakby mój oskar tak pospal...

KurcZe na dole nikogo niema,a tam piec od centralnego jest,a mi zimno i huk zmuszona jestem zejsc i rozpalic 😞 😞 😞

• Mamusie
Kasia Manki gratulacje dla Oskarka, że dzielnie śpi w swoim łózeczku 🙂 😘 I zdrówka 😘
Gusia Brawo dla Tosiulki 😘

Więc i ja się pochwalę!!!!! 🙂
Hania poszła spać o 21.00 w swoim łóżeczku, ok 1.00 pobudka na cyca, ale musiałam dać mm ☺️ zjadła prawie 120ml,przebrałam jej pampka i trochę mi się rozbudziła... ale zasnęła przed 2.00 w swoim łózeczku i kolejna pobudka???!!! O 6.30!!!!! Byłam w szoku jak spojrzałam na zegarek a cycki mi buchały 😁 Nakarmiłam ją i położyłam jeszcze do łóżeczka 🙂 Budzimy się z mężem ok 9.00 a tu cisza w domu 😁 G. poszedł do Hani a ona sobie już z otwartymi oczkami leżała, trzymała się za kołderkę i słodko patrzyła na tatusia jak do niej przyszedł 🙂 🙂

TAKŻE JESTEM TOTALNIE DUMNA!!! 🙂 🙂 Pierwsza cała noc Hani w jej pokoiku! 🙂 🙂

Ja dzisiaj mam huk roboty, więc nie wiem, czy dzisiaj jeszcze zajrzę... MIŁEGO DNIA 😘

• Mamusie
witajcie,
my kolo 4 mielismy pobudke bo nasze dziecie postawilo sie wyspac 😁 ehh ale Piotrek utulil a ja na drugi bok. no i podobno zasnela kolo 5. nie wiem bo sie obudzialm razem z nia o 10:05 😁 🤪 musialam co prawda po nia jakos nad ranem wstac bo spala ze mna w lozku. ale szok ze do 10. teraz sniadanko i lecimy na spacerek.
Martyna duzy busiak dla Hanulki!! dzielna dziewczyna!! 😉
Monalissa a w nocy cyckowe czy mm? bo moze Oliwia sie nie najada juz Twoim (u nasnie ma mowy w nocy o moim bo pobudka bedzie co 2h 😮 )

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
witajcie,
my kolo 4 mielismy pobudke bo nasze dziecie postawilo sie wyspac 😁 ehh ale Piotrek utulil a ja na drugi bok. no i podobno zasnela kolo 5. nie wiem bo sie obudzialm razem z nia o 10:05 😁 🤪 musialam co prawda po nia jakos nad ranem wstac bo spala ze mna w lozku. ale szok ze do 10. teraz sniadanko i lecimy na spacerek.
Martyna duzy busiak dla Hanulki!! dzielna dziewczyna!! 😉
Monalissa a w nocy cyckowe czy mm? bo moze Oliwia sie nie najada juz Twoim (u nasnie ma mowy w nocy o moim bo pobudka bedzie co 2h 😮 )

moje tylko sam cycek tak czekam az zacznie jesc wiecej 🙂 ale mysle tez ze jej gazy tez ja wybudzaja no i wtedy wiadomo marudzi

• Mamusie
Witam mamuski.
martyna_czaro super, ze Haneczka lubi swoj pokoik 🤪 oby tak dalej!!! A powiedz mi- w nocy drzwi sa otwarte czy macie nianie w sypialni?
Kasia-Manki duuuzo zdrowka dla Oskarka 😘 😘 😘
U nas nocka jak nocka wiec nic nie pisze 😉 😉 😉
Moja znajoma ma dzis urodzinki wiec pieke dla niej murzynka- mam nadzieje, ze wyjdzie 😮

• Mamusie
Witajcie, u nas dzis pieeeekna pogoda, od rana babcia przyjechała do MArtynki a ja buszowałam po galeri 🙂 🙂 przyjechałam nakarmiłam i spi sobie smacznie 🙂
Monalissa cos musi w tym byc ze sie budzi, pewnie te baczki , ja tez karmie piersia no i rozumie Cie ze mała nie raz karmisz w nocy. U nas juz to z automatu idzie mozna tak powiedziec, mała juz sama pije jak akurat cycek jest w poblizu 😁 😁 😁

• Mamusie
i ja się witam...
my już po spacerku z rana...byłam w przychodni po recepte na ostatniąm dawkę szczepionki przeciw rotawirusom, przy okazji pani doktor zbadała młodego osłuchowo wszystko dobrze tylko inne kropelki dostaliśmy na katar i do tego skierowanie na morfologie..
u nas pogoda dziś super.. 🙂 zaraz znowu spadamy na dworek.. 🙂
i oczywiście marudzenia ciąg dalszy...:/

• Mamusie
Witajcie! nocka u nas spokojna ale od 8 rano szal, maly chyba wstal lewa noga a momentami to ma az takie ataki placzu ze nawet na rekach nie da sie uspokoic,nie wiem o co chodzi.
Kasia Manki moj tez ma pupe w chrostkach a ja sie zastanawialam od czego i juz wiem ze to nivea...no coz trzeba zmienic chyba kremik..
a tak pozatym to jestem dumna z mojego syna bo na nowo nauczyl sie kapac,bez placzu i wrzaskow,z tym ze bez podkladki.i juz 4 kapiel mamy zaliczona spokojna,a jak chlapie woda 🙂
jak sie ta moja mala maruda obudzi to lecimy na spacerek,a mam pytanie a w zasadzie dwa do mam ktorych dzieci byly chore czy mialy zatwardzenie po lekach? i do mam ktorych dzieci sa na mm ile obecnie jedza wasze szkraby i ile razy dziennie? z gory dziekuje za odpowiedz.buzka