Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiu sama jeszcze nie usiadła ale niewiele jej brakuje a wczoraj jak posadziłam ją sobie na kolanach to właśnie po raz pierwszy utrzymała się bez podpierania i podtrzymywania 🙂 chciała się przed rodziną popisać hehe 🙂

właśnie się budzi z nocnego snu i śpiewa w łóżeczku mój Aniołeczek 🙂

• Mamusie
dziewczyny a nie pisałam wam, my od soboty dajemy marchewke, mała az wstrzasa, czy myslicie ze jakby miała byc alergia to juz by wyszła? no i ile dni ja mam jej ta marcewke podawac, czy juz inny smak wprowadzic? jak 3 łyzeczki łacznie jej dałam to moze z 1 zjadła wszytsko wypluwała.

• Mamusie
Kasia21 napisał(a):
Kasia-Mankino właśnie i bądź tu mądry z tym jedzeniem...dlatego uważam że najlepiej jest znaleźć jeden schemat i jego się trzymać nie zwracając uwagi na inne... i albo trzymać się słoiczków i mscy na nich podanych albo gotować samemu i wg konkretnego jednego schematu 🙂

Ja podawałam słoiczki ale od kiedy Oskar chetnie zjada zupki które ja robie zrezygnowałam,ale kupiłam wlasnie te po 5 m-cu z indykiem i kurczakiem,ale wstrzymuje sie z podaniem poki co.
Deserki kupuje w sloikach i dzis pierwszy raz podamy jagody

• Mamusie
Witam mamuski 😘
No i Patrys pobil rekord 😉 zasnal wczorajo 20 a obudzil sie o 8 rano 🤪 🤪 🤪 do tej pory rekord byl 11h a dzis 12h 🤪 🤪 🤪 szok 😆 troszke sobie podjadl i dalej spal do 10.30 spioszek nasz kochany 😉 wiem, ze nie mialam pisac o Patrysia spaniu ale musialam sie pochwalic 😉 😜 😉 😜
moniczka197 my mamy normalne lozeczko ale nasi znajomi uzywaja turystyczne i sa bardzo zadowoleni 🙂
Kasia-Manki bardzo chcialabym sie z Wami spotkac- moze jak bedziemy kiedys w Polsce to sie cos zorganizuje 😉 jak sie nam kontakt nie urwie to moze w przyszle wakacje 😆 kochana PIEKNE slowa napisalas na stronce Bebiko 😘 az lezka mi sie w oku zakrecila... co do tego mieska to faktycznie dziwne... u nas w sloiczkach juz od 4 miesiaca sa z mieskiem 😮 😮 😮 my jeszcze troszke poczekamy i sprobujemy 😉
jolajcik OGROMNE BUZIACZKI DLA SZYMUSIA 😘 😘 😘
Kasia21 dzieki za menu 😉 sliczna coreczka- laleczka 😘
Aneczka mysle, ze nie musisz sie juz martwic o alergie 🙂