Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka
wrocilam z kosciola z mszy za kolege, babka co...uspila Oskarka bo jej marudzil i huk bede siedzie c w nocy...eh... niema jak ja jestem w domu...tak to za godzinke by poszedl spac ladnie wykapany i ubrany a tak to lipa 😞
Aneczko moj Oskar tez tak sie zachowywal na poczatku,a teraz ladnie zjada.

• Mamusie
spotkanie super... 🙂 Martyna i Ania promienieją...Hania i Hania super dziewczyny..spokojniutkie nie to co mu Kuba.. 🙂 mój Kuba w porównaniu do Hań to leniuszek one tak fajnie się przekręcają na brzuszek i plecki, że w podziwie jestem a mój bąbel leżał spokojnie na pleckach.. 🙂
Mieszkanko bombowe...tylko pozazdrościć..
wstawimy parę zdjęć...
nie da się tak opowiedzieć wszystkiego pisząc..ale było bardzo fajnie..

• Mamusie
Antenka222 napisał(a):
spotkanie super... 🙂 Martyna i Ania promienieją...Hania i Hania super dziewczyny..spokojniutkie nie to co mu Kuba.. 🙂 mój Kuba w porównaniu do Hań to leniuszek one tak fajnie się przekręcają na brzuszek i plecki, że w podziwie jestem a mój bąbel leżał spokojnie na pleckach.. 🙂
wstawimy parę zdjęć...

to czekamy na fotki...

• Mamusie
Witajcie!
Musze sie wam pozalic przegralam walke z karmieniem,moj synek nie je tego co zrobie obojetnie czy jest rzadkie,czy mniej skladnikow czy wiecej,a sloiczkami zajada sie jak nie wiem,zle sie z tym czuje nie jestem zwolennikiem sloikow no ale trudno,lepiej niech je tak a nie wcale... 😞
co do krzeselek do karmienia to tesciowie zamowili nam takie czekamy az przyjdzie.
http://allegro.pl/moolino-krzeselko-do-karmienia-3w1-super-i1876487909.html
Jolajcik ja jestem chetna na spotkanie na dolnym slasku moze sie ktos dolaczy???
a co z niusow? chyba musze obnizyc lozeczko jednak bo moja spryciula lapie sie za szczebelki i chce sie podnosic 😮 spi wlasniea ja korzystam i do was zagladam.
Antenko czekamy na zdjatka.buziaki 😘

• Mamusie
Antenka222 napisał(a):
wstawimy parę zdjęć...
nie da się tak opowiedzieć wszystkiego pisząc..ale było bardzo fajnie..

Super, ze spotkanko sie udalo 🙂 Tylko pozazdorscic !!! Czekamy na foteczki 🤪

• Mamusie
Dziewczyny padam na twarz...okropnie sie czuje...jakas taka polamana i w ogole,no i przeraza mnie to ze nie dlugo moje dziecko wstanie...chociaz moze pospi ale wtedy to przerwa a nocy gwarantowana.
Jakas taka ostatnie dni placzliwa jestem i zla na wszystkich i na caly swiata a najbardziej na meza 😞
Hussi byl czas ze Oskar nie chcial mojego jedzenia,a teraz super wcina.Bardzo podoba mi sie to wasze krzeselko.

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Manki to mnie pocieszyłas 😁 ok to bede dawac jej jeszcze marchewke, a powiedz mi dopajasz małego ?

Tak Aniu,moj Oskar pije wody i herbatki Hipp badz Bobowity.a co do jedzenia to u Was poczatki wiec Martynka jeszcze nie potrafi przeciez jesc i zachowuje sie jak przy ssaniu,ale nie dlugo bedzie wcinac jak i moj.